- 3 Kasım 2022
- 302
- 286
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.381
Eveet kesinlikle aldığımız güzel ürünleri paylaşalım fikir olsunBenim de bundan alasım vardı ama Manuel olan yani elektrikli olmayanı alacağım. Dediğin gibi çok kullanılıyor elin ayağın olur ilk 6 8 ay bence. Ben Manuel alacağım çünkü ilerleyen aylarda bebeğin hareketi ile kendi sallansın diye. Bebeğin hareketi ile kontrol etme duygusu falan oluşuyormuş faydalı imiş öyle diyorlar. Bi de daha az yer kaplasın diye. Bu otomatikler de çok tatlı çok güzel tabi ilk doğduğunda özellikle.Fikirlerimizi paylaşalım yavaştan alışverişler başlıyor sanırım
Biz ismini Alara koyacağız kısmetse, karar verdikBen isim bulamıyorum kızıma. İsimsiz kalacak tahminenyeni isimleri beğenmiyorum. Süreyya istiyorum eşim yok diyor. Kaldık öyle
Çok geçmiş olsun, sağ salim sağlıkla kucağınıza alın su gibi geçsin inşallah bu süreççok teşekkür ederim. kontrollerim sıklaşacak her hafta gitmem gerekecek çünkü her zaman erken doğum riskim olacak bundan sebep sancım var mı bebek iyi mi sürekli kontrol altında olması gerekecek. safra asidini düşürmek için ilaç tedavisine başlamam gerekecek. bebek normal gelmek istese de malesef sezeryan olacağım doğum travması olmaması için. çok daha kötü ihtimaller var ama onları düşünmek veya dillendirmek istemiyorum. yeme içme olaylarına daha dikkat etmem gerek bir de.
Anne yanı yatak ben de araştırıyorum hemen bakayım dediğineEveet kesinlikle aldığımız güzel ürünleri paylaşalım fikir olsunben biraz önce aldım birkaç aydır bakıyordum çok indirime girmiş:) Belki manueli de daha sonra tercih ederim, onlar sanırım 2 yaşa kadar kullanılabiliyor o açıdan daha uzun ömürlü, bu ilk aylar özellikle 6 ay için çok önerilmiş hani koyup müzikle sallanarak uyutuyorum demiş anneler birde kolik bebeklere çok iyi geliyormuş pozisyonu umarım severim bende ilk büyük ürünüm oldu birde joie markalı anne yanı yatak aldım çok kibar hoş görünüyor bir arkadaşım önermişti çok memnun kullanmış, aklınızda olsun
Merhabalar, 20 hafta günlük hamileyim. 19. Haftada ilk hareketlerini hissetmeye başlamıştımMerhaba kızlar 17 haftalık gebeyim ben de. Size bir sorum var kilolu olarak hamile kaldım şuan da karnım bence hiç çıkmadı. Sizde durumla nasıl bir de artık hareketlerini hissediyor musunuz? Ben ara ara bir şeyler hissediyorum ama acaba bebek mi değil mi bilemiyorum nadiren oluyor çünkü
Memorial 'den özel sağlıkla indirim fiyatı alırsanız bana da yazar mısınız? en azından ortalama bişey oluşur kafamda. bende orada yaptırmak istiyorum çünkü
bide ne kadar sürüyor işlem acaba yarım saat 1 saat diyen var.
Valla aklımızda net bir isim yok hala eşim yağız diyor bende yanına güzel birsey bulmak istiyorumEvet o da hoşmuş. Siz ne koyacaksınız
Ben almayacaktım ama kuzenim sagolsun kızınınkini getirmiş bana . Seven de var sevmeyen de var ama severse eğer çok iyi oldu benim içinArkadaşlar selamlar bu üründen kullanan veya alan var mı? Almayı düşünüyoruz size de danışmak istedim
Bir arkadaşım bu sallanan ürünlerin ilk 6 ay en çok kullandığı memnun kaldığı ürünler olduğunu söyledi sürekli bebeğini bunda uyutmuş aklınızda olsunEki Görüntüle 3648053
Hangi doktor acaba ismini öğrenebilir miyim çıkan sonuç için kendinizi strese sokmayın Google her sonucu en kötüye yoruyor zaten doktorun ne diyeceği önemli olandırKızlar iyi geceler ben bugün çam sakura hastanesine gittim olaki bir durumda hastanenin kabul etmesi için 3 giriş yapmam lazımmış takipli olmam için sanırım bende gittim aşırı güzeldi her yer mis ter temiz doktor hanım özel hasta muamelesi yaptı 15 dk inceledi cinsiyet tekrardan söyledi 2017 de kızımda kanunide doktor 2 saniyelik muayene edilince bu baya iyi geldi neyse şimdi tahlil sonucumda baya kötü oldum ts4 düşük 83 cıktı ve internette çok acımasız şeyler yazıyor zeka geriliği vs böyle bi düşüklük yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Lütfen Çünkü sonuç için cuma gel dedi
Eveet umarım sever ve kullanırBen almayacaktım ama kuzenim sagolsun kızınınkini getirmiş bana . Seven de var sevmeyen de var ama severse eğer çok iyi oldu benim için
Joie sallaniyor mu peki hangi modelini aldjniz acabaEveet kesinlikle aldığımız güzel ürünleri paylaşalım fikir olsunben biraz önce aldım birkaç aydır bakıyordum çok indirime girmiş:) Belki manueli de daha sonra tercih ederim, onlar sanırım 2 yaşa kadar kullanılabiliyor o açıdan daha uzun ömürlü, bu ilk aylar özellikle 6 ay için çok önerilmiş hani koyup müzikle sallanarak uyutuyorum demiş anneler birde kolik bebeklere çok iyi geliyormuş pozisyonu umarım severim bende ilk büyük ürünüm oldu birde joie markalı anne yanı yatak aldım çok kibar hoş görünüyor bir arkadaşım önermişti çok memnun kullanmış, aklınızda olsun
kesinlikle öyle hiçbir şeyi yok direk aldım :)Eveet umarım sever ve kullanıro zaman çok rahat ederiz: ) çok şanslısınız arkadaşınız verdiyse zaten çok az kullanılan ürünler yepyenidir
Elele madre anne yanı park yatak aldım ben de çok güzel çıktı bi bakın derim elele baby sitesindenAnne yanı yatak ben de araştırıyorum hemen bakayım dediğine
Joie roomie glide aldım evet sallanıyor, kademeli ebebekten aldım oradaki kullanan deneyimleyen kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz puanı çok yüksekJoie sallaniyor mu peki hangi modelini aldjniz acaba
Cok tesekkur ederim bakiyim bendeJoie roomie glide aldım evet sallanıyor, kademeli ebebekten aldım oradaki kullanan deneyimleyen kişilerin yorumlarını okuyabilirsiniz puanı çok yüksekhenüz gelmedi gelince kuracağım bakalım
Ayşe özge şavklı sekreteride kendide çok iyiydiHangi doktor acaba ismini öğrenebilir miyim çıkan sonuç için kendinizi strese sokmayın Google her sonucu en kötüye yoruyor zaten doktorun ne diyeceği önemli olandır
mert yağız kulağa çok hoş geliyor ya da yağız ali, yağız kemalValla aklımızda net bir isim yok hala eşim yağız diyor bende yanına güzel birsey bulmak istiyorum
Teşekkür ederim bakayım hemenElele madre anne yanı park yatak aldım ben de çok güzel çıktı bi bakın derim elele baby sitesindenindirimdeymjs hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?