Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Eveet kesinlikle aldığımız güzel ürünleri paylaşalım fikir olsun ben biraz önce aldım birkaç aydır bakıyordum çok indirime girmiş:) Belki manueli de daha sonra tercih ederim, onlar sanırım 2 yaşa kadar kullanılabiliyor o açıdan daha uzun ömürlü, bu ilk aylar özellikle 6 ay için çok önerilmiş hani koyup müzikle sallanarak uyutuyorum demiş anneler birde kolik bebeklere çok iyi geliyormuş pozisyonu umarım severim bende ilk büyük ürünüm oldu birde joie markalı anne yanı yatak aldım çok kibar hoş görünüyor bir arkadaşım önermişti çok memnun kullanmış, aklınızda olsun

Ben isim bulamıyorum kızıma. İsimsiz kalacak tahminen yeni isimleri beğenmiyorum. Süreyya istiyorum eşim yok diyor. Kaldık öyle
Biz ismini Alara koyacağız kısmetse, karar verdik Türk mitolojisinde kırmızı su perisiymiş anlamı çok pozitif geldi minik su perisi geliyor diğer beğendiğimiz isimler lara, bahar, alya, duru, deniz gibi isimlerdi ben anlamı pozitif çağrışım yapan kısa anlaşılır isimlere bakmıştım genelde

Çok geçmiş olsun, sağ salim sağlıkla kucağınıza alın su gibi geçsin inşallah bu süreç

Anne yanı yatak ben de araştırıyorum hemen bakayım dediğine

Merhaba kızlar 17 haftalık gebeyim ben de. Size bir sorum var kilolu olarak hamile kaldım şuan da karnım bence hiç çıkmadı. Sizde durumla nasıl bir de artık hareketlerini hissediyor musunuz? Ben ara ara bir şeyler hissediyorum ama acaba bebek mi değil mi bilemiyorum nadiren oluyor çünkü

Merhabalar, 20 hafta günlük hamileyim. 19. Haftada ilk hareketlerini hissetmeye başlamıştım belki başlamışsınızdır hissetmeye bende ilk başta hiç anlamamıştım ama özellikle yemekten sonra sıklıkla olunca ilk kayma gibi sonra minik vurma gibi olmuştu çok güzel bir his. Benim karnım bu hafta çıkmaya başladı hala hamile olduğum tam anlaşılmıyor çok yemek yemiş gibiyim:) sizinde birkaç haftaya biraz daha belirgin olabilir belki son 2 haftadır şişliği hissediyorum

Memorial’a 18 ekim cmt için randevu aldım aslında. eşimle gitmek istiyorum hafta sonu ama 1 ekimde kendi doktoruma gittiğim gün netleşecek durum. Yani daha zamanı var. Mutlaka yazarım buraya.

Kızlar iyi geceler ben bugün çam sakura hastanesine gittim olaki bir durumda hastanenin kabul etmesi için 3 giriş yapmam lazımmış takipli olmam için sanırım bende gittim aşırı güzeldi her yer mis ter temiz doktor hanım özel hasta muamelesi yaptı 15 dk inceledi cinsiyet tekrardan söyledi 2017 de kızımda kanunide doktor 2 saniyelik muayene edilince bu baya iyi geldi neyse şimdi tahlil sonucumda baya kötü oldum ts4 düşük 83 cıktı ve internette çok acımasız şeyler yazıyor zeka geriliği vs böyle bi düşüklük yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Lütfen Çünkü sonuç için cuma gel dedi

Ben almayacaktım ama kuzenim sagolsun kızınınkini getirmiş bana . Seven de var sevmeyen de var ama severse eğer çok iyi oldu benim için

Hangi doktor acaba ismini öğrenebilir miyim çıkan sonuç için kendinizi strese sokmayın Google her sonucu en kötüye yoruyor zaten doktorun ne diyeceği önemli olandır

Ben almayacaktım ama kuzenim sagolsun kızınınkini getirmiş bana . Seven de var sevmeyen de var ama severse eğer çok iyi oldu benim için
Eveet umarım sever ve kullanır o zaman çok rahat ederiz: ) çok şanslısınız arkadaşınız verdiyse zaten çok az kullanılan ürünler yepyenidir

Joie sallaniyor mu peki hangi modelini aldjniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…