- 28 Şubat 2025
- 535
- 557
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.561
Salı günü safra asidi çarşamba günü yeni kan testinden sonra yazacağım siz de haberin verin lütfen. Soğukkanlı olmamızda fayda var. Her şey yoluna girdiğinde (umarım) stresten bebişlerimize zarar vermiş olmayalım.Üzülmeyin. Yediğiniz bir şey bile yapmış olabilirmiş. Bence sizinki geçici bir durum olabilir. Umarım öyledir. Haber verin muhakkak aklım siz de. İnşallah sıkıntısız atlatacağız
Kesinlikle öyle önce allaha sonra doktorlarımıza emanetiz. Her şey güzel olacak ben eminim.Salı günü safra asidi çarşamba günü yeni kan testinden sonra yazacağım siz de haberin verin lütfen. Soğukkanlı olmamızda fayda var. Her şey yoluna girdiğinde (umarım) stresten bebişlerimize zarar vermiş olmayalım.
problem olsaydı söylerdi bence ya. Tedirgin olma benceKızlar selam, nasılsınız? Bugün detaylı ultrasona girdim ense kalınlığı 5.3 çıktı. Doktor herhangi bir şey demedi ama ben tedirgin oldum. Normal mi ya:S
Ay öyle düşünmek isyorumproblem olsaydı söylerdi bence ya. Tedirgin olma bence
Ay öyle düşünmek isyorum20. Haftamdayım bu arada
Afiyetle gelsinler dünyaya. Annelik çok zor sahiden ödümüz patlıyır evlatlarımız için.Ben de yarın 20. Haftaya giriş yapıyorum hayırlısıyla inşallahhh
Ben kızım için bakarken bebek markaları değil de çanta markalarına yöneleyim dedim ve Alone markanın bi modelini aldım. Çantanın hiçbir sorunu yok. Ben çok sık kullanmadım çünkü bu çantalar dev gibi olduğu için ince Dechatlon çantaları var ya klasik ona bir şeyler koyup gezdirmek daha kolayıma geldi çoğunlukla. Atıyorum fermuarın ötekinin çok kolay kapanıyordur da ben alamamışımdır bilemem ama bu çantayı aldığımdan beri haksızlığa uğradığını, bu fiyatla neden en çok satanlarda olmadığını düşünüyorum.Anne bebek çantası seçimini uygun fiyatlı ama çok beğendiğim bir modelden seçmiştim ilk hamileliğimde. Fakat kızım 2.5 yaşına geldi ve çantaya bi baktım parçalanmış resmen.
Şimdi yeni bir çanta arayışına girdim ve az önce skip hope marka anne çantası aldım.
Umarım bu uzun ömürlü ve sağlam olur çünkü malum 2 bebek olacak artık.
Skip hope marka çantalardan kullanan var mı? Memnun musunuz? Tecrübeli anne var mı bu konuda?
Chatgpt ye yazarsan o sana dogru cevabi verecektirKızlar selam, nasılsınız? Bugün detaylı ultrasona girdim ense kalınlığı 5.3 çıktı. Doktor herhangi bir şey demedi ama ben tedirgin oldum. Normal mi ya:S
Yazdım rahatlattı beni.Chatgpt ye yazarsan o sana dogru cevabi verecektir
Siz ikiniz de deneyimli annelersiniz ben de sorayım size. Bende decatlonun sırt çantası var gayet kullanıslı yanlarında suluk yerleri de var ben işimi görür diye düşünüyorum bir daha almak istemiyorum boş yere. Sizde yeterli olur muBen kızım için bakarken bebek markaları değil de çanta markalarına yöneleyim dedim ve Alone markanın bi modelini aldım. Çantanın hiçbir sorunu yok. Ben çok sık kullanmadım çünkü bu çantalar dev gibi olduğu için ince Dechatlon çantaları var ya klasik ona bir şeyler koyup gezdirmek daha kolayıma geldi çoğunlukla. Atıyorum fermuarın ötekinin çok kolay kapanıyordur da ben alamamışımdır bilemem ama bu çantayı aldığımdan beri haksızlığa uğradığını, bu fiyatla neden en çok satanlarda olmadığını düşünüyorum.
Ben kızım için bakarken bebek markaları değil de çanta markalarına yöneleyim dedim ve Alone markanın bi modelini aldım. Çantanın hiçbir sorunu yok. Ben çok sık kullanmadım çünkü bu çantalar dev gibi olduğu için ince Dechatlon çantaları var ya klasik ona bir şeyler koyup gezdirmek daha kolayıma geldi çoğunlukla. Atıyorum fermuarın ötekinin çok kolay kapanıyordur da ben alamamışımdır bilemem ama bu çantayı aldığımdan beri haksızlığa uğradığını, bu fiyatla neden en çok satanlarda olmadığını düşünüyorum.
Aminnn Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. Bir şekilde hallolur merak etmeyin hiç üzülmeyin. Allah hiç ummadığınız yerden ummadığınız kapılar açsın, ummadığınız güzellikler çıkarsın karşınızabebekler bereketini de getirir hiç düşünmeyin bile
Bu da bebek bakım çantası, sadece markası tüm bebek eşyalarını üreten marka değil de çantaya özelleşmiş bi marka diye aldım. Alışveriş sitelerinde Alone bebek bakım çantası yazınca çıkar yorum okuyabilirsiniz. Benimki çok sık kullanılmadı ama kullandığım zaman işimi gördü belki hoşunuza gider. Ben internetten almıştım, deneme şansınız olan bir yer vardır illa ama bilgim yok.
Ben hep yanımda taşıdım ve çok sık kullandım. O yüzden parçalandı. Dayanıklı bir şeye ihtiyacım vardı.
Herkesin kullanım şekli de başka tabii.
zaten bebek arabasına koyup gezdiriyorum. Kızım hiç bebek arabasına binmiyor uzun zamandır ama ben eşya taşımak amaçlı özellikle avmlere arabayla gitmeye devam ediyorum. Sırtımda taşımıyorum çantayı. O yüzden ağırlığı yok bana.
Normal çantalar dikey oluyor. Anne çantası daha geniş ve yatay pozisyonda diye hoşuma gidiyor. Açınca kare gibi olması işime geliyor. Bölmesi de çok. Aradığıma kolay ulaşıyorum. O yüzden başka bir çanta tercih edemiyorum.
Anne çantalarının içinde irili ufaklı bölmeler oluyor. Hepsinde var mı bilmiyorum ısı yalıtımlı olduğu iddia edilen yalıtımlı madde ile kaplı bölüm oluyor. Ben oraya hiç mama koymadım ama ihtiyaç olup koyulabilir. Küçük bölmelere tırnak markasından ateş ölçerine kadar birçok şey konuyor. Yine büyük kısımd yer alan küçük gözlerine mendil çorap gibi şeyler konabiliyor. Birçok farklı eşyayı barındıracağı için çok gözlü olması bir avantaj oluyor. Kıyaslamak için alışveriş sitelerinde çantanın iç görüntüsünü de mutlaka görerek almanızı tavsiye ederim.Siz ikiniz de deneyimli annelersiniz ben de sorayım size. Bende decatlonun sırt çantası var gayet kullanıslı yanlarında suluk yerleri de var ben işimi görür diye düşünüyorum bir daha almak istemiyorum boş yere. Sizde yeterli olur mu
yaaaa maşallahKızlaaar bugün sabah ilk kez emin bir şekilde bir iki kez bebeğimin hareketlerini hissettim. Sonra gün boyu hissetmedim. Şimdi dışarıdan geldik tatlı pasta birseyler yemiştim. Uzandım ve bebek icerde kıpır kıpırçok garip bir hismiş hala inanamıyorum bebek miydi diyorum eşime de elini koydurdum o da böyle bi barsak hareketi imkansız artik bebek işte dedi kesin iş yerindeki olaylar sebebiyle o kadar canımın sıkkın olduğu günlerdeyim ki moral oldu bana
Merhaba ben de Skip hop’a bakıyorum ne kadara ve nerden aldınız acaba kaliteli olduğunu duydumAnne bebek çantası seçimini uygun fiyatlı ama çok beğendiğim bir modelden seçmiştim ilk hamileliğimde. Fakat kızım 2.5 yaşına geldi ve çantaya bi baktım parçalanmış resmen.
Şimdi yeni bir çanta arayışına girdim ve az önce skip hope marka anne çantası aldım.
Umarım bu uzun ömürlü ve sağlam olur çünkü malum 2 bebek olacak artık.
Skip hope marka çantalardan kullanan var mı? Memnun musunuz? Tecrübeli anne var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?