Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132

skip hop marka anne çantası sipariş ettim ben aslında.
onu kullanıp memnun olan var mı diye sormuştum )
Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason için İstanbul'da nereye gittiniz? Özelse eğer memnun kaldınız mı ve fiyatı ne kadardı?
Şimdiden teşekkürler
Dün doktor randevum vardı ve bana 20-24 hafta arasında detaylı için bi kaç doktor ismi önerdi. Hepsinden fiyat al kendine uygun olana git dedi, açıkçası pazartesi hepsini arayıp fiyat alacağım sonrasında buraya da yazarım

Merhaba ben de Skip hop’a bakıyorum ne kadara ve nerden aldınız acaba kaliteli olduğunu duydum

Carter’s, miny center gibi satıcılar 6300e satıyor. Hiç indirimi yok.

O yüzden ben ilke bebe satıcısından aldım. Hepsiburada, amazon, trendyol hepsinde var ilke bebe. Ve yorumları çok iyi. 4436 liraya aldım ben.
En uygun satanı seçtim yani. Forma ve main frame arasında main frame modelini tercih ettim. Siyah olanı beğendim. İki model de aynı fiyat.

Ama şu an özellikle forma modeli çok indirimde. Hatta şimdi flaş indirime girmiş gri rengi trendyolda. 4300 olmuş ekstra kupon da var.

Ne güzel dr o öyle. Benim drum direkt bi yer öneriyor. Ben de çarşamba gidince söyleyeceğim medical parkta indirim yoksa memorialda yaptıracağımı.
bunu söylemek isterken bile diyorum acaba tepkisi ne olur. adamı çok seviyorum ama hafiften de çekiniyorum. Sanırım bir şey demez. Olmaz diyecek hali yok. Niye boş yere fazla para vereyim sonuçta.

Bu arada ben memorial da doktoru buldum oradan da fiyat alsam olur mu dedim olur dedi
Doktorum 5 kişi ismi verdi sanırım en iyiden orta dereceye fiyat konusunda ama istediğin yer varsa oda olur dedi bende hepsinden alıp size de fiyat isim yazarım fikir olsun

Benim doktorumda öyle Fetal için 3 tane yer önerdi. Ben başka bir yerden yaptım. Bozuldu. Detaylıyı devletten bulmaya çalışacaktım. Sırf bu yüzden söylediği üç yerden birinde yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü raporu götürünce mutlaka içine sinmeyen birşeyler olacak gibi

skip hop marka anne çantası sipariş ettim ben aslında.
onu kullanıp memnun olan var mı diye sormuştum )
Teşekkür ederim.
Merhabalarr, anne olan tüm arkadaşlarım skip hop marka çanta aldı çok memnun şekilde kullanıyorlar. Ben henüz almadım biraz araştırmak istedim ama farklı bulamadım en iyisi o duruyor güle güle kullanın

Decatlon çantam da çok bölmeli. Isı yalıtımlı çantalar çok performans sağlamıyor bence yemek cantam vardı ordan bılıyorum. Onun yerine iyi bir yemek/içecek termosu çok daha fayda sağlıyor. Tamam teşekkür ederim ben decatlondan devam

Aa çok güzel o zaman. Ben de çok araştırmadım aslında ama skip hop karşıma çıkınca e bu marka en iyilerdendi al gitsin dedim. İlkinde çok takılmamıştım markaya ama önemliymiş. Teşekkür ederim.

Çok teşekkürler güle güle kullanın

İyi günler ben mart 2026 annelerindenim sizin safra asidi testiniz kaç cıktı? Benim 150 cıkmış sanırım buda kolestaz için pozitif denek dimi öğleden sonra göstericem sonucı

Merhaba, İdrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı aranızda, cuma günü verdiğim idrar testimde bazı değerler yüksek çıktı. Sonucu doktora gönderdim. Ürolog görsün dedi. Sizin doktorunuzda ürolojiye yönlendirdi mi? Değerler mi yüksek neden ürolojiye yönlendirdi anlam veremedim.

İyi günler ben mart 2026 annelerindenim sizin safra asidi testiniz kaç cıktı? Benim 150 cıkmış sanırım buda kolestaz için pozitif denek dimi öğleden sonra göstericem sonucı
Merhaba benim safra asidimde bir yukselme cıkmadı ama basında olduğumuz için öyle olmuş olabilirmiş bugün tekrar test yapılacak. Siz safra asidi olduğuna emin misiniz? Karaficiğer değeri olmuş olabilir mi o ? Teşhisi doktorunuz koyacaktır başka testler de isteyebılırler çünkü benden istediler.

Cuma gün0 verdim özel hastanede evet safea asidi ama birim olarak farklı miş sanırom sonıcu 0.02 ile çarpmak gerrklimiş o seklde yapınca 3 cıkıyor. Buda normal sonuc oluyor sanırım. Teşekkr ederim cevap verdiğiniz için. Geçmiş olsun size de

Merhaba benim 4. haftada idrarda üreme olmuştu kadın doğum doktoru antibiyotik tedavisi uyguladı.

Merhaba, benimde 19. Haftada idrarda 8-10 lokosit vardi ve idrar kültüründe üreme vardı. Aile hekimimin verdigi antibiyotigi, Kadin dogum onayiyla kullandim sikayetlerim gitti. Görüş almak icin yonlendirmis olabilir, ilac verdimi? Bu arada yonlendiren kadin dogum doktorunuz mu?

Kızlar tetanoz asisi ilk dozu tdap yani tetanoz bogmaca difteri olarak vurdular sağlık ocağında bana. Size de oyle mi yapildi? Saglik bakanligi yeni gondermis bu bilgiyi dedi hemsire.
2023 te tek doz var diye ikinci asiyi kadin doğum onayiyla vuralim dediler. Doktoruma sorucam :/ benzer durum yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…