- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.981
Benim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünküHerkes tetanoz oldu mu buradaaşı olmayı düşünmeyen var mı
Ya bisey soracagim seni nst ye nasil almislardi canim neyim vardida.alinmistinAy ben 21. Haftadayım hâlâ olmadım ya cesaret edemedim22. Haftada yaptırayım en iyisi
Ben de öyle şeyler okudum sanırım. Riskli olunca ileri haftalarda yapıyolarmışBenim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünkü
Ben olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamandaHerkes tetanoz oldu mu buradaaşı olmayı düşünmeyen var mı
Biz ak bebeden alıcaz sanırım. Kuzenim de ordan aldı çok memnun kaldı. İçimize sinen bir modelde oldu orda. Birkaç yer daha gezerim sonra bakarım. Bu akbebe nin olduğu yerde iki tane daha var bebek odası satan yer üçünü de sırayla gezebilirsiniz. Akbebe bize kopmle oda için 65 bin tl fiyat verdi mobilyaları lake idi. Bugün daha popüler bir cadde de bir yere daha girdik yine lake ama baya güzeldi yani modeli de 120 bin dedi şok oldumBiz de bursa dayız uygun fiyatlı ama kaliteli gardrop ve şifonyer arıyoruz. İyi bir yer bulursanız yazar mısınız buraya
Ayy detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Tam kaç hafta günlükte girmiş oldunBen olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamanda
Tam 22+0 canım. Çok şükür yüzünü de gösterdi sevindirdi bizi.Ayy detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Tam kaç hafta günlükte girmiş oldun
Az miktarda kanamam oldu acile gittim ama asıl nst ye almalarının sebebi sanırım suya benzer bir şey geldiğini söylememdi. Su olduğunu düşündüğüm şey daha önce oldu bu arada kanamayla aynı gün değil. Konudan bağımsız nst çok sıkıcı bir şeymış ya 1 saat falan yattım . Allah her şeyi zamanında yaşamayı nasib etsinYa bisey soracagim seni nst ye nasil almislardi canim neyim vardida.alinmistin
Valla ben de diyorum illa 24 te mi olmasi lazım yani çok kararsızım bilgimin olmadığı bi konu şeytan diyor yaptırma ama doktorum bütün hikayeme vakıf hiç tereddüt etmeden tek bir doz yaptır dedi hatta bidaha sordum yaptır dediBen de öyle şeyler okudum sanırım. Riskli olunca ileri haftalarda yapıyolarmış
cok gecmis olsun canimAz miktarda kanamam oldu acile gittim ama asıl nst ye almalarının sebebi sanırım suya benzer bir şey geldiğini söylememdi. Su olduğunu düşündüğüm şey daha önce oldu bu arada kanamayla aynı gün değil. Konudan bağımsız nst çok sıkıcı bir şeymış ya 1 saat falan yattım . Allah her şeyi zamanında yaşamayı nasib etsin
Ben de çok şey okudum, duydum o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. Bebeğin aşılarını yaptıracagım ama.Benim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünkü
Yapıp herhangi bi sıkıntı yaşamayan da var vurulduktan ertesi gün tsh ı fırlayan suyu artan bebek hareketlerinde azalma vs olan da var ben istemiyorum o yüzden yaBen olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamanda
Evet bana sağlık ocağında bu şekilde söylediler bebeğin plasentasının aşağıda olduğunu söyledim tek doz 32. haftada vurulması yeterli riskli gebelikse dediler bu sebepten benimde aklım çok bulandı. Yan etkisi mi var bebeğe zararı olur mu diye düşünmedim değilBen de öyle şeyler okudum sanırım. Riskli olunca ileri haftalarda yapıyolarmış
Bence endişeni dile getir doktoruna böyle yazılar okudum ister istemez etkilendim de. En azından doğrusunu anlatır için rahatlar. Ben de bir soracağım kendiminkineValla ben de diyorum illa 24 te mi olmasi lazım yani çok kararsızım bilgimin olmadığı bi konu şeytan diyor yaptırma ama doktorum bütün hikayeme vakıf hiç tereddüt etmeden tek bir doz yaptır dedi hatta bidaha sordum yaptır dedi
İşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisiniEvet bana sağlık ocağında bu şekilde söylediler bebeğin plasentasının aşağıda olduğunu söyledim tek doz 32. haftada vurulması yeterli riskli gebelikse dediler bu sebepten benimde aklım çok bulandı. Yan etkisi mi var bebeği zararı olur mu diye düşünmedim değil
Çok güzel geçsin inşallahKızlar detaylıya girecegim yarın dua edin.başıma neler gelecek önerisi olan varsa alırım
Ayyy çok heyecanlı çıkar çıkmaz haber verin bize. Yarım saat önceden çikolata yeyin ve portakal suyu için. Portakal suyu da bebekleri çok hareketlendiriyormuş. Randevunuz kaçtaKızlar detaylıya girecegim yarın dua edin.başıma neler gelecek önerisi olan varsa alırım
Ben de 20+3 de girecektim ama vazgeçtim 21+3 de gireceğim. Biraz daha büyüsün daha net gözüksün istedimTam 22+0 canım. Çok şükür yüzünü de gösterdi sevindirdi bizi.
Aşı karşıtı vs değilim ama bu şekilde söylemeleri beni çok ürküttü. Zaten her şeyi sorguladığımız bir dönemdeyiz. Doktora sormaya da çekiniyorum doktorlar aşı olmak istemeyenlere ucube gibi bakıyorlar geneldeİşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?