Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Herkes tetanoz oldu mu burada aşı olmayı düşünmeyen var mı
Benim de içimden hic asi olmak gelmiyor. Aşi karşıtı bi insan değilim ama ilk gittiğimde sağlık ocağındaki ebe bana daha önce 3 kaybım olduğu için ve kanamalarım olduğu için sen ilk önce doktoruna sor dedi. Doktorum da tek doz vurun dedi. Yine de içimden gelmiyor bebeğime bişey olur Allah korusun erken doğum falan olur diye öyle şeyler okudum çünkü

Ben de öyle şeyler okudum sanırım. Riskli olunca ileri haftalarda yapıyolarmış

Herkes tetanoz oldu mu burada aşı olmayı düşünmeyen var mı
Ben olmak istiyorum ama doktorum bu konuda rahat. Bugün soracaktım unuttum detaylıda. Sonra kendi doktorumu da gördüm ama yine unuttum :)) detaylıda bebek çok iyiydi maşallah ama benim rahme giden damarlardan birinde kan akışı sağlıklı değilmiş. Kolestazdan sonra ikinci bir riskli gebelik şoku bana:)) neyse buna şükürler olsun yine de. Doktorum ne der bilmiyorum o yüzden bence ileri haftalara bırakır. Unutmazsam mesaj atıp soracağım müsait bir zamanda

Biz de bursa dayız uygun fiyatlı ama kaliteli gardrop ve şifonyer arıyoruz. İyi bir yer bulursanız yazar mısınız buraya
Biz ak bebeden alıcaz sanırım. Kuzenim de ordan aldı çok memnun kaldı. İçimize sinen bir modelde oldu orda. Birkaç yer daha gezerim sonra bakarım. Bu akbebe nin olduğu yerde iki tane daha var bebek odası satan yer üçünü de sırayla gezebilirsiniz. Akbebe bize kopmle oda için 65 bin tl fiyat verdi mobilyaları lake idi. Bugün daha popüler bir cadde de bir yere daha girdik yine lake ama baya güzeldi yani modeli de 120 bin dedi şok oldum

Ayy detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Tam kaç hafta günlükte girmiş oldun

Ya bisey soracagim seni nst ye nasil almislardi canim neyim vardida.alinmistin
Az miktarda kanamam oldu acile gittim ama asıl nst ye almalarının sebebi sanırım suya benzer bir şey geldiğini söylememdi. Su olduğunu düşündüğüm şey daha önce oldu bu arada kanamayla aynı gün değil. Konudan bağımsız nst çok sıkıcı bir şeymış ya 1 saat falan yattım . Allah her şeyi zamanında yaşamayı nasib etsin

Valla ben de diyorum illa 24 te mi olmasi lazım yani çok kararsızım bilgimin olmadığı bi konu şeytan diyor yaptırma ama doktorum bütün hikayeme vakıf hiç tereddüt etmeden tek bir doz yaptır dedi hatta bidaha sordum yaptır dedi

cok gecmis olsun canim
eVet nst sıkıcıymısss

Ben de çok şey okudum, duydum o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik. Bebeğin aşılarını yaptıracagım ama.

Yapıp herhangi bi sıkıntı yaşamayan da var vurulduktan ertesi gün tsh ı fırlayan suyu artan bebek hareketlerinde azalma vs olan da var ben istemiyorum o yüzden ya bebek aşılarını yaptıracagız inşallah ama. Geçmiş olsun bu arada ciddi bi sıkıntı degil sanırım. Belki de düzelir.
Ben de yarın detaylıya girecegim dua edinn çok heyecanlıyım

Evet bana sağlık ocağında bu şekilde söylediler bebeğin plasentasının aşağıda olduğunu söyledim tek doz 32. haftada vurulması yeterli riskli gebelikse dediler bu sebepten benimde aklım çok bulandı. Yan etkisi mi var bebeğe zararı olur mu diye düşünmedim değil

Bence endişeni dile getir doktoruna böyle yazılar okudum ister istemez etkilendim de. En azından doğrusunu anlatır için rahatlar. Ben de bir soracağım kendiminkine

İşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisini

İşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisini
Aşı karşıtı vs değilim ama bu şekilde söylemeleri beni çok ürküttü. Zaten her şeyi sorguladığımız bir dönemdeyiz. Doktora sormaya da çekiniyorum doktorlar aşı olmak istemeyenlere ucube gibi bakıyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…