Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar selam,

Ben detaylı ultrasondaydım, doktor yarısını gördü. Bebeğin sırtı dönüktü. Bu arada Plesenta altta gibi biraz dedi de. Vajinal bakcakmış. Size vajinal baktı mı?

Aaa öyle mi görüntüsünü beğenince aldım direk çok terleyen bir insan değilim ama doğum farklı bir şey tabiki neyse bakalım bir gelsinde beğenmezsem iade ederim. Emzirme atleti ve sütyeni aldınız mı? Ben emzirme atleti sipariş ettim üçlü set ama emzirme sütyenine karar veremedim göğüs uçlarından dolayı kaplı model olsun istiyorum

Kızlar selam,

Ben detaylı ultrasondaydım, doktor yarısını gördü. Bebeğin sırtı dönüktü. Bu arada Plesenta altta gibi biraz dedi de. Vajinal bakcakmış. Size vajinal baktı mı?
Canım selam, bana vajinal bakmadı direk plasenta previa teşhisi koydu. Güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar selam,

Bana da detaylıda plesanta önde aşağı doğru uzanıyor ama rahmi kapatmıyor dedi ulstrasonda gördü vajinal bakmadı canım, ama vajinal bakmak bazen garanti amaçlı oluyor benimde mesela rahim ağzı uzunluğumu görmek için vajinal bakmıştı doktorum önceki muayenede

banyo seti klasik aslında trendyoldada benzer fiyat ama fisher price oyuncakları uygundu toys shop vs den daha iyi geldi fiyatlar bana, umarım bulursunuz
Kurulan banyı oyuncaklarından aldım bir tane aynalı Fischer price kitap aldım beşik organizer aldım bu kadar mama sandalyesi de alacaktom agır geldi ama güzel seyler vardı gerçekten..

Canım selam, bana vajinal bakmadı direk plasenta previa teşhisi koydu. Güzel haberlerle gel inşallah
Hem vajinal hem karından baktı. Bana da o teşhisi koydu. Yukarı çıkabilirmiş ama 28 haftaya kadar. Çıkmazsa sezeryan dedi. Ben de kanama olmadı hiç, doktorlar daha once soylemedı mı dedi yok dedim

Evet ben de ölçtürdüm o iyi çok şükür . Vajinalfe ve karında benim plesenta rahmi kapıyormuş. Neyse yukarı çıkar inşallah .

Ben de hiç terlemezdim normalde. Bir de üşüyen bir tipim genel olarak. Ama doğum sonrası bana hiç iyi gelmedi o kumaş türü.
Yine de boşa gitmez. Evde daha serin bir ortamda giyiyorum.

Emzirme sütyenlerimi ve atletleri dagiden almıştım. Çok memnun kaldım. Normalde 80B giyiyorum emzirme sütyenini 85B aldım.
Kaplı model zorlar bence. Kaplı model emziren anne için uygun değil.

Onun yerine göğüs ucuna göğüs pedi koymak mantıklı. Lansinoh pedlerden almıştım.
Göğüs pedleri süt akarsa iç çamaşırına geçmesini de önlemiş oluyor ve ucunu kapatıyor. Öyle kullanıyordum ben. Bana da tecrübeli anneler önerdi bu şekilde.

günaydın bugün bime bebek ürünleri geliyor. katlanabilir banyo seti aldım fisher price oyuncaklarından aldım ihtiyacınız varsa haberiniz olsun
Evet ben de gittim elimden aldılar alacağımı
Hayatımda ilk defa bir ürün için özellikle bim e gittim fisher price oyuncakları alayım diye ağzımın payını alıp geri döndüm o markadan +3 yaş bir şey alabildim sadece. Alanlar hayrını görsün

Hem vajinal hem karından baktı. Bana da o teşhisi koydu. Yukarı çıkabilirmiş ama 28 haftaya kadar. Çıkmazsa sezeryan dedi. Ben de kanama olmadı hiç, doktorlar daha once soylemedı mı dedi yok dedim
Bendede hiç kanama olmadı çok şükür 20. Haftamda ayrıntılı ultrasonda iki ay daha zaman var o sırada çıkabilir dedi inşallah çıkar. Doğum şekli çok önemli değil ama insan bir korkuyor. Çok fazla araştırma yapma bu konuyla ilgili kafan bulanmasın hiç ağır kaldırma bol bol dinlen doktorun bahsetmiştir zaten yapman gerekenleri

Bende göğüs ucu pedlerinden aldım ama göğüs uçlarım bu dönemde çok büyüdü acaba kapsızlarla uçları belli olur mu diye düşündüm o yüzden kaplı modellere yönelmiştim

selamlar, açlık kan sekerim Glukoz (Açlık KanŞekeri)68,7 mg/dl olarak çıktı. seker yüklemeden önce değerlerine baktıran oldu mu :)

bende son banyo setini aldım nasibimmiş diyelim bendeki oyuncaklarda 3 ay üstü falan

selamlar, açlık kan sekerim Glukoz (Açlık KanŞekeri)68,7 mg/dl olarak çıktı. seker yüklemeden önce değerlerine baktıran oldu mu :)
geçen hafta açlık kan şekerine bakıldı toplu kan tahlillerinde. 74-100 aralığında 87 çıkmış benimki

Benim bakıldı canım bebiş haftasından büyük ve kilosu fazla çıktığı için doktor bakmak istedi. Açlık 70 tokluk 100 çıkmıştı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…