Öncelikle hayırlı olsun. İlk gebeligim ikiz. 200 Gr farkla doğdular. Benimkiler erken doğdu ama bunun bir çok nedeni olabilir. O yüzden kendini olumlu düşünmeye alıştır. Yapabiliryorsan sürekli yat. Özellikle 20. Haftadan sonra. Ağır kaldırma. Ekstra dikkatli de olursan zamanında gelirler inşallah. Ama şimdiden olumsuz taraflarını düşünme. İkiz hamileliğin tadını çıkar.Kızlar herkese günaydınben forumda ikiz gebelik konusu ararken bu grubu buldum öncelikle Allah hepinize hepimize sağlıkla kolaylıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin tecrübelerinize güvenerek sizlere soru sormak istiyorum ben daha çok çok yeni tek yumurta ikizim olduğunu söyledi doktorum şu an 5+5 daha kalp duymadım 27 Aralık kalp randevum nasipse Rabbim izin verirse sizlere sorum ikiz gebelikler de hep bebeklerden biri gerçekten daha zayıf daha geriden gelen ve hep erken doğum mu normal gebeliğe göre ekstra neler isteniyor nelere bakılıyor ? İnanılmaz korkularım var çünkü daha evvel iki düşüğüm var
İkiz gebelikte normal doğum yapmak çok ilginç değil miGünaydın hayırlı olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza ,kalp atışı 7 . Haftada felan anca duyuluyor , benim yengem ve kuzenimde ikiz doğurdu bebeklerin arasında 200 Gr bir fark olmuştu , 37. Hafta da doğurdu ikiside , hatta biri normal doğurdu diğeride makat gelişi olunca sezeryan oldu , erken doğum herkeste olmuyor sizin vücut yapınıza bebeğinize bağlı , bol bol dua edin ve dinlenin
Evet ama imkansız değilİkiz gebelikte normal doğum yapmak çok ilginç değil mi
Evet yaa Allahın hikmeti hiç böyle bişey hayal etmemiştimEvet ama imkansız değil
Her şeyi çok güzel sağlıkla gelsin Çınar EgeKızlar selam, magnet ve kolonyaları kendim yaptım, ayrı ayrı alarak trendyoldan, fiyatları daha ucuza geldi.şimdi sadece çikolatasını yaptırıyorumbu arada kapı süsümüz nasıl
sağol canım hepimizin inşallahHer şeyi çok güzel sağlıkla gelsin Çınar Ege
Oyyy yesinler onun elini
Doğduktan sonrada hep yuzunde tutuyorlar ya yegenim oyle poz veriyodu hala eli yuzunde uyurken falan sjsjs
Papatyam. Sen devletin verdiği magnezyumu kullanıyorsun sanırım. Bir de ocean falan denesene. Ben erbatabın tabletini kullanıyorum. Çok düzenli kullanmaıyorum amaKızlar magnezyum kullandığı için diyare olan var mı? Benim o yüzden oluyor diye düşündüm sağlık ocağı yazmisti gittim cuma günü dedi ki kullanmayı bırak pazartesi tekrar gel. Bıraktım 3 gündür patates yemeği muz falan tükettim ama tamamen geçmedi diyare, siddeti azaldi sadece bir de mide bulantısı karın ağrısı yaşıyorum. Bi de dun aksam karnimda sertlesme oldu magnezyumu kestim diye mi bilmiyorum, sabaha karşı da bacağımda kramp yaşadımkadın dogumcuna sor dedi sağlık ocağındaki. Aksam üzeri gitcem zaten ama böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapti eğer varsa
Sorayım bakalım teşekkür ederim canımPapatyam. Sen devletin verdiği magnezyumu kullanıyorsun sanırım. Bir de ocean falan denesene. Ben erbatabın tabletini kullanıyorum. Çok düzenli kullanmaıyorum amaSıkıntı yaşamadım. Sertlesmeler normal sanırım zaten bu haftalarda. Bakalım kadın dogumcun ne diyecek
Ay bizim de öyle sadece 1 kere gördük
Magnezyumu bacaktan bele vuran agrim sebeiyle yuruyemedigim icin degistirip iki kere aldiedi doktor benimde hafif agri ve her gun diyare gibi olmaya basladiKızlar magnezyum kullandığı için diyare olan var mı? Benim o yüzden oluyor diye düşündüm sağlık ocağı yazmisti gittim cuma günü dedi ki kullanmayı bırak pazartesi tekrar gel. Bıraktım 3 gündür patates yemeği muz falan tükettim ama tamamen geçmedi diyare, siddeti azaldi sadece bir de mide bulantısı karın ağrısı yaşıyorum. Bi de dun aksam karnimda sertlesme oldu magnezyumu kestim diye mi bilmiyorum, sabaha karşı da bacağımda kramp yaşadımkadın dogumcuna sor dedi sağlık ocağındaki. Aksam üzeri gitcem zaten ama böyle bi durum yaşayan oldu mu ne yapti eğer varsa
Bizimki de hep yüzünde bakalım haftaya görücez
Eline emeğine sağlık canım çok güzel olmuşlar harikasın vallaKızlar selam, magnet ve kolonyaları kendim yaptım, ayrı ayrı alarak trendyoldan, fiyatları daha ucuza geldi.şimdi sadece çikolatasını yaptırıyorumbu arada kapı süsümüz nasıl
Merhaba benim hgb 9, ferritin 8, demir 35 çıktı. Hamileliğimin başından beri ocean demir takviyesini kullanıyordum ona rağmen sürekli düşüş oldu daha sonra doktorum gyno ferro reçete etti değerlerim düşmedi sabit kaldı ama yükselmedide. Şimdi günde iki defa feramat kullanıyorum düzelme oldu mu hiç bilmiyorum kontrolüm haftaya. Gebelikte yaşanılan bir şey sanırım bu düşüklüklerkızlar merhaba nasılsınız ben 30 hafta gebeyım aranızda ferrıtın dusuklugu yasayan varmı sıdefer stıck kullanıyorum yaklasık 4 aydır dıger kan ılaclarını ıcemıyorum mıdem kotu oluyo gecn ken tahlılı yapıldı hgb 10.1 demır 50 ferrıtın 6 stıck 2 ıc dedı dr um nasıl olacak bılmıyorum sızde durumlar nasıl varmı bu sekıl dusukluk yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?