Kızlar fetal dna için kan verdim ya büyük ihtimalle onun sonucu gelmeden 12 hafta kontrolüne gideceğim

acaba doktorum ondan önce tahmin yapar mı? Bir de biz aile içinde pasta keserek cinsiyet öğrenmek istiyoruz. O yüzden önümüzdeki hafta doktorumu arayıp kağıda yazarak verir misiniz diyeceğim şak diye telefonda filan söylemesin sonuç çıkarsa diye
Bu arada bu kaygı konularında maalesef ben de kendimi hiç engelleyemiyorum en ufak bir ağrı sızı da bütün moralim çöküyor. Arkadaşıma doktor ağrılar sızılar normal arada bir lekelenme olursa da endişelenme demiş. Hamileliğinin başından beri ara ara sürekli lekenlenmesi oluyor ne progestan kullanıyor ne de takıyor doktor normal dedi deyip geçiyor maşallah çok şükür bebeği gayet iyi. Çok isterdim öyle olabilmeyi ama işte elimden gelmiyor galiba

ya da önceki düşüğün travmasını bir türlü atamıyorum sanırım. Neyse çok şükür hepimizin çok az kaldı 12 haftasının yani riskli döneminin bitmesine. Bebişlerimiz sağlıklıysa hayırlısıyla i zaten doğacak olan doğuyor inşallah

Belki size de faydası olur, ben dikkatimi olumlu şeylere vermeye çalışıyorum. Bugün biraz bebek çocuk gelişimine dair bir kitap aldım

Bir de bir arkadaşımın önerisi ile gebelik günlüğü yapmaya karar verdim. Hem haftalık göbüş fotosu yapıştıracağım hem ultrason fotoğrafları işte günlük küçük notlar filan