Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    31
Bir arkadaşımız daha öyle olmuş hatta süt gelmiş bu haftalarda 🥲 kanallar çalışıyor sanırım yavaştan
Geçen silikon göğüs ucu pedi taktım göğüslerime onları çıkarırken birkaç damla su geldi annem terdir falan dedi ama ben hiç şakır şakır terleyen bir insan değilim demekki gerçekten gelebiliyor

Çevremdeki hamilelerle kıyasladım 😂 yüzüm vücudum sivilce doldu, tatlıdan soğudum ama öyle ekşi aşermiyorum daha 😂 erkek bebek anneler hep ayaklarım üşürdü diyordu kız bebek anneleri ayaklarım yanardı diyordu benim ayaklarım yanıyor 😂 sabah bulantılarım aşırı fazla. Kusma olarak değil bulanıyor sadece. Erkek anneleri kusma çok olmuş kız anneleri bulantı çok 😂 saçlarım matlaştı parlaklaşmadı 😂 hamilelik başladığından beri daha gergin biriyim 😂 sol göğüs sağ göğüsten daha büyük 😂 göğüs ucu pek koyulaşmadı galan 😂😂
Biraz belirtilerimiz aynı ☺️ benimde sivilcelerim oluştu yüzümde ve sırtımda kusmam yok bulantım var öğlen başlıyor akşama kadar benimde göğsümün biri kücültü sağ tarafı, korkuttu beni ama sanırsam normal sizinde öyle olduğuna göre, yazmıştım gecen ama kimse cevap vermedi. 😔 neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşaAllah

Biraz belirtilerimiz aynı ☺️ benimde sivilcelerim oluştu yüzümde ve sırtımda kusmam yok bulantım var öğlen başlıyor akşama kadar benimde göğsümün biri kücültü sağ tarafı, korkuttu beni ama sanırsam normal sizinde öyle olduğuna göre, yazmıştım gecen ama kimse cevap vermedi. 😔 neyse hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşaAllah
Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük

Beni en çok zorlayan bulantı ve ayak yanması oldu. Ayak yanması için hatta şeker ölçümü falan yaptılar doktorlar. Çünkü normalde ayaklarım hep soğuktur benim eşim dalga geçerdi yazın serinlemek için değiyorum diye. Ama hamilelikten beri yanıyor. Şükür şekerim yüksek çıkmadı. Dahiliye bizlik bir şey yok şekerden olması için 300/400 olması lazım şekerin senin tokluk 100 dedi 😂 ikinci bebeğine hamile arkadaşım söyledi oğlana hamileyken ayaklarım üşürdü şimdiki kız yanıyor bende senin gibi deliriyorum ayak yanmasına şuan diye 😂

Beni en çok zorlayan bulantı ve ayak yanması oldu. Ayak yanması için hatta şeker ölçümü falan yaptılar doktorlar. Çünkü normalde ayaklarım hep soğuktur benim eşim dalga geçerdi yazın serinlemek için değiyorum diye. Ama hamilelikten beri yanıyor. Şükür şekerim yüksek çıkmadı. Dahiliye bizlik bir şey yok şekerden olması için 300/400 olması lazım şekerin senin tokluk 100 dedi 😂 ikinci bebeğine hamile arkadaşım söyledi oğlana hamileyken ayaklarım üşürdü şimdiki kız yanıyor bende senin gibi deliriyorum ayak yanmasına şuan diye 😂
Sizin bebek yüzde 90 kız mı şimdi😅

Arkadaşım söylemişti göğüslerden biri büyük biri küçük oluyormuş hamilelikte. Benimde sağ göğsüm bariz büyük
Hamilelikten önce eşitti benimde ilk haftalar göğüsler değişmeye başladı. Göğüsün areola denilen kısmı büyüdü ilk şok olmuştum 😂

Kızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldum 😅 Bir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur

Benim ayaklarım yanmıyor normal şuan ama bazen üşüyor oda yurt dışında havalar soğuk diye ☹️ mide bulantısı benide zorluyo yemekten kesiyor bazen ama bazı günlerde hic olmuyor bulantı.

Back
X