- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.081
Ay bende ya sürekli dhl girip takip ediyorum nerde diyeEvet evet canım dün yaptırdım. Heyecanla bekliyorum öncelikle sağlıklı olduğunu duymak sonrasında da cinsiyetini duymak için sabırsızlanıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende ya sürekli dhl girip takip ediyorum nerde diyeEvet evet canım dün yaptırdım. Heyecanla bekliyorum öncelikle sağlıklı olduğunu duymak sonrasında da cinsiyetini duymak için sabırsızlanıyorum.
Ahahha bakma bakma sürpriz olsun. Yakın tarihlerde alcaz bence haberleri hadi bakalımAy bende ya sürekli dhl girip takip ediyorum nerde diyeAllahım ikimize de tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin adaşım
![]()
Doktorum Bana nar hurma maydanoz yasak dedi paylaşmak istedim.İnşallah canım ya, nar suyu iç limonu sıkıp suyla karıştırıp iç tuzu olabildiğince azalt en az 3 litse su iç ve hep soluna yat uzanırken canım, gene aklıma gelirse bişey duyarsam yazarım sana Allahım şifa versin ikimizede
Evet Dr bana hurma nar maydanoz yasak dediKızlar şimdi bir arkadaşım yazdı nar suyu rahim ağzını yumuşattığı için düşüğe sebebiyet verebilirmiş doktoru söylemiş aman diyim dikkat edelim
Bi dönem yaşadım korkmuştum ama birsey yoktu kontrolde. Normal miydi bilmiyorum iğne batar gibi bir histi.Hanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz![]()
geçen haftalarda bende yazmıştım buraya böyle ağrısı olan var mıdır diye. benim rahim değilde vajinamın iç tarafında bir ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonu olmadığına emindim. doktoruma kontrolde danıştığımda rahim alta basınç yapabilir muayenede bir sıkıntı yoktu. ben bu arada sabah akşam fitil kullanıyorum onla alakalı mı dedim doktor muayenede sıkıntı olmadığını böyle ağrıların arada olabileceğini iletti nitekim bu hafta ağrım yok olduHanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz![]()
Evet öyle bir his biranda geliyor ge iyor ama iki gündür ara ara tekrar ediyor yarın kontrolüm var ne olduğu belli olacak bakalimBi dönem yaşadım korkmuştum ama birsey yoktu kontrolde. Normal miydi bilmiyorum iğne batar gibi bir histi.
Ay evet dediğin gibi vajina için de bir batma . Bende idrar tahlili verdim temiz çıktı kültür de verdim o da temiz. Bazı yerlerde okudum normal diyor bu hislere. İnşallah bir sorun yoktur yarın sabah kontrolüm vargeçen haftalarda bende yazmıştım buraya böyle ağrısı olan var mıdır diye. benim rahim değilde vajinamın iç tarafında bir ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonu olmadığına emindim. doktoruma kontrolde danıştığımda rahim alta basınç yapabilir muayenede bir sıkıntı yoktu. ben bu arada sabah akşam fitil kullanıyorum onla alakalı mı dedim doktor muayenede sıkıntı olmadığını böyle ağrıların arada olabileceğini iletti nitekim bu hafta ağrım yok oldu
Bizi de haberdar edin güzel haberlerle gelirsiniz inşallahEvet öyle bir his biranda geliyor ge iyor ama iki gündür ara ara tekrar ediyor yarın kontrolüm var ne olduğu belli olacak bakalim
Merhaba ben de şu anda 8 haftalık üçüz gebeyim, redüksiyon önerildi. Bu işlem anestezili mi yapıyor fazla bilgi bulamadım bununla ilgili. Acıtıyor mu işlem tam olarak nasıl yapılıyor? Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızHerkese Merhaba
12 haftalik bir gebelik yasiyorum
Ama bana gore 12 haftada dolu dolu bir gebelik yasadim
Korku kaygi endise agri kanama hepsi bende
Tup bebek ile gebe kaldim
6.haftada üçüz gebelik yasadigimi ogrendim
Beraberinde dinmeyen el kol bacak agrisi ve el kol ateslenmesi
9.haftada idrar yolu enfejsiyonu tedavi
10.haftada fetal reduksiyon oldum
11.haftada idrar kulturumde mikrop ve tedavi
Bu surede agrilarim asla son bulmadi
5.hafta ile 9.hafta arasi da ciddi kanamalarim oldu
Kanamam bitti
Mikrop devam
Migde bulantim felaket var:)
BEnce herseyi max da tecrube ettim
Benim de 7 MartBenim tahmini doğum tarihim 7 mart görünüyor sezaryen olacağım için şubatta doğacak Allahin izniyle. Kendi doğum günüm de doğursam bebeğime haksızlık olur mu diye de dusunuyorum.
Sizce ?
Çok heyecanlıGünaydınnkızlar bugün ilk defa bebişi hissettim toplandı bi yeri semsert yaptı böyle daha 13 haftalık![]()
Çikolata yiyin hareketleniyorlarmışÇok heyecanlıBen henüz hiçbir şey hissetmiyorum. Belki hissetsem bile anlamıyorum
![]()
Hareketlense bile henüz hissetmiyorum galiba. Kontrollerde çok hareketliÇikolata yiyin hareketleniyorlarmışbana dün doktor yedin mi dedi öyle öğrendim.
Kız senin belli olmadı mı en çok senin cinsiywti merak ediyorumAhah 2. yi farklı cinsiyette yapmak için işe yararDoktor bana erken döllenme olabilir dedi. Bakalım bana farketmez ama ben kız bekliyorum
Sizin belli mi?
Ben de bu sabah sanki tekme gibi bir şey hissettim iki kere vurdu bitti14. Haftamdayim ama ultrasona göre nerdeyse 16ben çok zayıf olduğum için erken hissedeceğimi doktorum da ebem de söylemişti.oyle her zaman hissedemiyorum tabiki ama belli zamanlarda hissediyorum önceki gün emin değildim dün net bir şekilde emin oldum hatta eşim yanımdaydı dokununca o da hissetti