Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Evet evet canım dün yaptırdım. Heyecanla bekliyorum öncelikle sağlıklı olduğunu duymak sonrasında da cinsiyetini duymak için sabırsızlanıyorum.
Ay bende ya sürekli dhl girip takip ediyorum nerde diye 🙃 Allahım ikimize de tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin adaşım🥰

Hanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz 😏😕

İnşallah canım ya, nar suyu iç limonu sıkıp suyla karıştırıp iç tuzu olabildiğince azalt en az 3 litse su iç ve hep soluna yat uzanırken canım, gene aklıma gelirse bişey duyarsam yazarım sana Allahım şifa versin ikimizede
Doktorum Bana nar hurma maydanoz yasak dedi paylaşmak istedim.

Hanimlar vajinal batma normal ki yaşadınız mı?
Kasik batması gibi anlık olup geçiyor canimi sıktı biraz 😏😕
geçen haftalarda bende yazmıştım buraya böyle ağrısı olan var mıdır diye. benim rahim değilde vajinamın iç tarafında bir ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonu olmadığına emindim. doktoruma kontrolde danıştığımda rahim alta basınç yapabilir muayenede bir sıkıntı yoktu. ben bu arada sabah akşam fitil kullanıyorum onla alakalı mı dedim doktor muayenede sıkıntı olmadığını böyle ağrıların arada olabileceğini iletti nitekim bu hafta ağrım yok oldu

geçen haftalarda bende yazmıştım buraya böyle ağrısı olan var mıdır diye. benim rahim değilde vajinamın iç tarafında bir ağrı oluyordu idrar yolu enfeksiyonu olmadığına emindim. doktoruma kontrolde danıştığımda rahim alta basınç yapabilir muayenede bir sıkıntı yoktu. ben bu arada sabah akşam fitil kullanıyorum onla alakalı mı dedim doktor muayenede sıkıntı olmadığını böyle ağrıların arada olabileceğini iletti nitekim bu hafta ağrım yok oldu
Ay evet dediğin gibi vajina için de bir batma . Bende idrar tahlili verdim temiz çıktı kültür de verdim o da temiz. Bazı yerlerde okudum normal diyor bu hislere. İnşallah bir sorun yoktur yarın sabah kontrolüm var 🙏🌺

Ben 14. Haftadayım ama ağzımda bir acı tat var hala geçmedi. Böyle bir durum yaşayan var mıdır acaba

Herkese Merhaba
12 haftalik bir gebelik yasiyorum
Ama bana gore 12 haftada dolu dolu bir gebelik yasadim
Korku kaygi endise agri kanama hepsi bende😁
Tup bebek ile gebe kaldim
6.haftada üçüz gebelik yasadigimi ogrendim
Beraberinde dinmeyen el kol bacak agrisi ve el kol ateslenmesi
9.haftada idrar yolu enfejsiyonu tedavi
10.haftada fetal reduksiyon oldum
11.haftada idrar kulturumde mikrop ve tedavi
Bu surede agrilarim asla son bulmadi
5.hafta ile 9.hafta arasi da ciddi kanamalarim oldu
Kanamam bitti
Mikrop devam
Migde bulantim felaket var:)
BEnce herseyi max da tecrube ettim
Merhaba ben de şu anda 8 haftalık üçüz gebeyim, redüksiyon önerildi. Bu işlem anestezili mi yapıyor fazla bilgi bulamadım bununla ilgili. Acıtıyor mu işlem tam olarak nasıl yapılıyor? Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸

Benim tahmini doğum tarihim 7 mart görünüyor sezaryen olacağım için şubatta doğacak Allahin izniyle. Kendi doğum günüm de doğursam bebeğime haksızlık olur mu diye de dusunuyorum.
Sizce ?
Benim de 7 Mart ;) önceki doğumlarım normal doğumdu, bende belki 28 şubatta doğar (doğum günüm) bana 40 yaş hediyesi olur kendileri diyorum 😄
Bu arada senin doğum günün arada kaynamayacaksa sorun yok 😉 ona haksızlık olmaz niye olsun

14. Haftamdayim ama ultrasona göre nerdeyse 16 😂ben çok zayıf olduğum için erken hissedeceğimi doktorum da ebem de söylemişti.oyle her zaman hissedemiyorum tabiki ama belli zamanlarda hissediyorum önceki gün emin değildim dün net bir şekilde emin oldum hatta eşim yanımdaydı dokununca o da hissetti
Ben de bu sabah sanki tekme gibi bir şey hissettim iki kere vurdu bitti 🥲 sanırım doğru hissetttim ya.. 14+6 olduk 😍

Back
X