• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
genel olarak rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, rahatsız olunca zaten öyle yatamazsiniz diyorlar. Ama çok tedirgin oluyorsanız yüzüstü yatarken yüzünüzü döndüğünüz taraf neresiyse o tarafınızı yastıkla destekleyin karna baskı yapmasın yeter😄 ben de hep yüzüstü yatmayı severim. Sizinle aynı hisleri yaşadığım zaman anlattığım şekilde yatıyordum. Şimdi o pozisyon yastığa rağmen rahat ettirmedigi için genelde yan yatmaya başladım. Karnım biraz erken çıktı sanırım iç karnım dar😅 minyon tipliyim zaten
Ücretsiz
genel olarak rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, rahatsız olunca zaten öyle yatamazsiniz diyorlar. Ama çok tedirgin oluyorsanız yüzüstü yatarken yüzünüzü döndüğünüz taraf neresiyse o tarafınızı yastıkla destekleyin karna baskı yapmasın yeter😄 ben de hep yüzüstü yatmayı severim. Sizinle aynı hisleri yaşadığım zaman anlattığım şekilde yatıyordum. Şimdi o pozisyon yastığa rağmen rahat ettirmedigi için genelde yan yatmaya başladım. Karnım biraz erken çıktı sanırım iç karnım dar😅 minyon tipliyim zaten
Erkeklerde karın erken belli olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum benimde 3. Aya girişte çıkmaya başladı dışarıdan belli oluyor hamile olduğum

Ücretsiz
Erkeklerde karın erken belli olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum benimde 3. Aya girişte çıkmaya başladı dışarıdan belli oluyor hamile olduğum
Bol giymezsem benim de belli oluyor hamile göbeği olduğu. Erkekte öyle olduğunu duymamıştım sadece karın daha sivri olur derler erkekte bi onu biliyorum😅

Uykuya dalmadan önce sağ tarafıma ya da sol tarafıma doğru yatıyorum aslında ama uyandığımda kendimi yüzüstü buluyorum 😂

IMG_4498.webp
kızlarrrr günaydın 14+3 haftalık hamileyim çok şükür şimdilik her şey yolunda doktor bana net bişey demedi %70 erkek gibi dedi çok sevindim erkek anneleri yâda tecrübe sahibi anneler tahmininiz nedir yorumlarsanız çok sevinirim..🤍

Bende tam yüz üstü değil biraz yan yatıyorum ama korkuyorum uyaninca ben niye bukadar karnımın üstüne yattim diye
Ben bu durumdan cok muzdaripim. Sag ve sola yatarken hic rahat degilim. Gece kendimi sirt ustu yatarken buluyorum, sirt ustu yatmak da iyi degilmis kan akisi icin, hemen degistiriyorum. Sonra uykum kaciyor rahat pozison bulamadigimdan 😓😓

Selamlar, hani bir ara vajinal akıntılardan konu açılmıştı
Bir üye beyaz akıntının mantarla alakalı olduğu konusunda doktorundan bilgi alıp uyarı yapmıştı.
Vajinal akıntıda değişiklik yaşamaya başladım,
Bazen sadece su gibi akıntım oluyor ama idrar değil eminim, internette az az erken haftalarda su gelebileceği söylenmiş.
Suyum geliyor diye kesin bir şey diyemem ama yaşayan, bilgisi olan var mı?

İnsan bu dönemde yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor derler bence de doğru. Çok şanslısınız 🌸
Kesinlikle doğru söylüyosun böyle bi arkadaşım olduğu icin çok şanslımışım herkes böyle değil. Bi arkadaşımda hamile doğuma az kaldı biraz ona kırgınım,hamileliği icin bende cicek almıştım ona başka icimden gelmedi cok üzgündüm, ama sevdiği yiyebileceği bişeylerden evine bıraktım bazen paylaştığım canı ceker dediğim şeyi onada götürdüm ama o benim hamile olduğumu bilmiyor hepde paylaşıyor yediğini ictiğini 😆 beni cok üzdüğü icin söylemek istemedim hamile olduğumu belki önümüzdeki haftalarda söylerim daha önce çok güvedim hayal kırıklığına uğradığım icin bukez bu hatayı yapmak istemedim oysaki hayalimdi onunla aynı zamanda hamile olmak ve bebek büyütmek rabbim nasip etti onunda kızı olcak benimde inşaAllah bakalım belki zamanla düzelir.

Selamlar, hani bir ara vajinal akıntılardan konu açılmıştı
Bir üye beyaz akıntının mantarla alakalı olduğu konusunda doktorundan bilgi alıp uyarı yapmıştı.
Vajinal akıntıda değişiklik yaşamaya başladım,
Bazen sadece su gibi akıntım oluyor ama idrar değil eminim, internette az az erken haftalarda su gelebileceği söylenmiş.
Suyum geliyor diye kesin bir şey diyemem ama yaşayan, bilgisi olan var mı?
Selam. Evet benimde su gibi geliyodu başlarda sonra gecti şimdi sanki hafif yine var gibi ama cok değil birazda kalın akıntı var acık renkte ama cok değil fitilden kalanmı akıyor bilmiyorum

Selam. Evet benimde su gibi geliyodu başlarda sonra gecti şimdi sanki hafif yine var gibi ama cok değil birazda kalın akıntı var acık renkte ama cok değil fitilden kalanmı akıyor bilmiyorum
Benim başlarda da geliyordu hâlâ da gelmeye devam ediyor ama artık rahatsız ediyor
Çarşamba günü kontrolüm var söylerim ama çok uzun bir süre gibi geliyor artık

Back
X