• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Yaa şöyle düzenli birsey kullanabilenlere bayılıyorum😄 ben yapamıyorum unutuyorum 🤦‍♀️ günde 2 kezi gectim bazı günler hiç surmuyorum. Hele nobetciysem zaten imkanım olmuyor
benim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişey 😬

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….
çok geçmiş olsun suyun az olması çözümü olan bişey bol havuç ve havuç suyu tüketin. kanama ara ara çoğu gebeyi yoklayan bişey bolca dinlenin daha iyi olacaksınız umarım 🌸

17 hafta 3 günlük
198 gr

Bu bilgiler dışındakiler çok da önemli değil bence şu an. Doktor bir sorun görmediği müddetçe.
Boyu da vardır ben göremedim sanırım.
Zaten bunları size söylüyor
Farklı bir şey yok
Çok sağolun doktor dedi sadece midesini göremiyorum on gün sonra gel bakalım

Allah yardımcınız olsun inşallah, ben de bunu anlamıyorum, kadın bedeni üzerinde erkeğin ne hakkı var? 4 tane çocuğun olmuş olacak ama hâlâ eş imzası istiyorlar.. belki durumu doktora anlatırsanız gerek kalmaz, tabii sizin için sorun oluşturmayacaksa.
İnşallah erkek olur çocuk, sen de rahatlarsın.
İnşallah öyle olur işte sezeryanla bile eş imzası istiyorlar devlet hastanesi

Kızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu.
IMG_8734.webp

Kızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Tavşan tuluma eridim resmen🫠güle güle giysin bebişko

Kızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Yaff bunlar ne annesi💖🥰

Çok güzeller 😍 sağlıkla giysin inşallah, siz nasıl oldunuz, bir kaç gündür pek okuyamadım buraları, geçmiş olsun 💕

Çok güzeller 😍 sağlıkla giysin inşallah, siz nasıl oldunuz, bir kaç gündür pek okuyamadım buraları, geçmiş olsun 💕
Çok teşekkür ederim canım. Bu birkaç gündür biraz koşturmalarım var evde falan temizlik yaptım koştururken çok hissetmedim kalp çarpıntılarımı ama ne zaman yatağa girsem uyumak için gümbür gümbür çarptığını anlıyorum. Geçecek inşallah 🥰🫶🏻

Çok teşekkür ederim canım. Bu birkaç gündür biraz koşturmalarım var evde falan temizlik yaptım koştururken çok hissetmedim kalp çarpıntılarımı ama ne zaman yatağa girsem uyumak için gümbür gümbür çarptığını anlıyorum. Geçecek inşallah 🥰🫶🏻
İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin 🌸
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti 😅
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın 💕

İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin 🌸
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti 😅
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın 💕
Hahahahah eveeeettt bu çocuk benim kalp ritmimi bile değiştirdi 😍😍

Vaktim yoktu yoksa o kadar güzel şeyler bulunurki oradan yedinci ayda falan tekrar giderim diye düşündüm lohusa pijamaları falanda vardı 🥰🥰
Bende ilk alışverişi ailemden bekliyorum😆 Şaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım 😌 Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya 🥰 Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa

benim cildim çatlamaya müsait ablam bu ikisini kullandı çatlağı olmadı ondan feyz alarak bende kullanıyorum bir süre sonra otomatik elim gidiyor zaten sürmek 1 dk bişey 😬
Çok doğru 1 dk ama gel gör ki unutkan biri icin sıkıntı 😅 benim de çok yatkın cildim ya maalesef 😵‍💫

Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim, 16 hafta 1 günlük , suyunda azalma var ama kötü değil dedi ama tabi ben tedirgin oldum, kalbinde parlaklık var ve kanama alanın var dedi ….

Ben gebeliğin tadını çıkaramıyorum gerçekten hep bişi … rapor verdi iki hafta çalışmayacağım
Çok geçmiş olsun. Hersey yoluna girer inşallah. Dinlenin bol bol sıvı alın. İstirahat iyi gelir inşallah

Back
X