• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Sıpayı görebildim esneyip takılıyor ama ben hiç hissedemiyorum kendisini, doktor karnındaki yağ dokusu çok fazla ve kabızlığında buna engel oluyordur dedi en azından iyi olduğunu gördüm
kabızlık hissetmeye engel mi oluyormuş_? bilmityordum. ben yorgunluktan hıssedemıyorum zannedıyordum son zamanlarda

Oğluşuna maşallah🧿 Ben 23-24 haftada çıkabiliyormuş diye biliyorum. İnşallah hiçbir şey olmayacak. Sağ sağlim doğurcazz bebeklerimizi 🌸 Dikkatli olmakta fayda var tabi 🙏🏻
İnşallah inşallah doğuma hazır değilim diyordum ama şuan hayırlısıyla vaktinde bir an önce kavuşalım diye dua ediyorum 🙏🏻

Endişelenme canım kendini yorma ağır kaldırma ilerleyen haftalarda yıkarı doğru çıkıyor diye biliyorum sen bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy
İnşallah canım bakalım ayrıntılı ultrason vaktimiz yaklaştı zaten o zamanda mutlaka soracağım doktora düzelmiş mi diye

Birde bana demiştiki normal doğum istiyorsan ilişkiye devam edin🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bugün gittiğim doktor ilişki kesinlikle olmasın dedi
ya bu ilişki konusunda ne yapacağımı ben hâlâ bilmiyorum. Benim bir problemim yok uyarı falan almadım ama eşim ne olur ne olmaz diye istemiyor açıkcası. 2 kere denedik ikisinde de benim rahat edeceğim pozisyonlarda oldu ama yine de ertesi gün kasıklarımda ağrı oldu. Benim doktor hiçbir şey demedi ama öneren de var ne olursa olsun sık sık olmasın diye de . Ne yapacağımı bilemediğim nadir konulardan. Fikirlerinize açığım kızlar siz ne düşünüyorsunyz ya da sonrasında ağrı olmaması için bi önerinşz var mı

ya bu ilişki konusunda ne yapacağımı ben hâlâ bilmiyorum. Benim bir problemim yok uyarı falan almadım ama eşim ne olur ne olmaz diye istemiyor açıkcası. 2 kere denedik ikisinde de benim rahat edeceğim pozisyonlarda oldu ama yine de ertesi gün kasıklarımda ağrı oldu. Benim doktor hiçbir şey demedi ama öneren de var ne olursa olsun sık sık olmasın diye de . Ne yapacağımı bilemediğim nadir konulardan. Fikirlerinize açığım kızlar siz ne düşünüyorsunyz ya da sonrasında ağrı olmaması için bi önerinşz var mı
Doktor bir uyarıda bulunmadıysa sıkıntı yoktur diye umuyorum. Bizim ilişki oluyordu ama seyrek bir şekilde ve çok dikkatli bir vaziyette bir sorun yaşamıyordum ağrı vs

• Beğen
Reactions: hku
Ee kızlar biz eşimle devamdık yani ilişkiye eskisi gibi. Oda mı tehlikeliymiş ?😃 Eskiler tarlada nasıl doğuruyordu acaba 😃😃
Annem beni doğurduğu güne kadar oruçluymuş 1 ay boyunca hiç aksatmamış. Ben sabah az bi şey geç uyansam açlıktan bayılma derecesine geliyorum.😂

Biz 6.haftada doktorun "bi problem yok korunarak ilişkiye devam edebilirsiniz" demesiyle denemiştik.. Şimdi ulturasona göre 16.haftadayım. Hatta ilişkinin ertesi günü muayene günüme denk gelmişliğide var yine her şey yolundaydı çok şükür. Sırt üstü uzanır pozisyondan sonra kalkınca kasıklarda bi çekme oluyo bende de ama kısa süreli

Back
X