• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Dr um bu konuda zararı olsa izin vermezdi diye düşünüyorum. Sadece temiz yerden bulmak zor olduğu için evde yapılmış ve iyi pişmiş olması şartıyla ve çok abartmadan yiyebilirsin dedi. Zaten 1 kez yesem isteğim gidecek defalarca yemeyi düşünmüyorum 😅
Sizinki normal, Ben biraz fazla pimpirikliyim, bugun havuc salatasi yerken bile acaba iyi yikadim mi diye dusunurken buldum kendimi 😄 yoksa doktorum sacimi da boyayabilecegimi soyledi ama hala beyazlarimla geziyorum 😄

Bende 2 gündür genel bi alt karın ağrısı var ama sanırım gaza bağlı gerginlikten oluyor. 2 gün sonra detaylı randevum var. Koroid pleksus kisti duruyor mu bakalım. İnşallah sağlıkla huzurla güzellikle gelsin yavrum da, tüm yavrularımız da.
Bende de alt karinda regl agrisi gibi bir agri oluyor ara ara bir kac gundur, bebek ve rahim buyuyor diye dusunerek panik yapmiyorum biraz uzaninca geciyor

Sizinki normal, Ben biraz fazla pimpirikliyim, bugun havuc salatasi yerken bile acaba iyi yikadim mi diye dusunurken buldum kendimi 😄 yoksa doktorum sacimi da boyayabilecegimi soyledi ama hala beyazlarimla geziyorum 😄
Şüphe ediyorsam o gün evhamliysam soyuyorum ben sebze meyve farketmez😅 boya konusu bence bekleyebilir, bandana vs idare edilir bir şekilde ya. Ben uğraşmamak adına kese kese kurtuldum boyalı kısımdan ve doğal saçımla devam mesela😅 Ama bazı kişiler kendini psikolojik olarak daha kötü hissettiği için boyuyor. Tercih meselesi o da herkesin kendi kararı saygi duymak lazım 😊 herkes kendisi ve bebegi icin en doğrusunu yapmaya çalışıyor sonuçta 😊

Bende ocean mummy kullanıyorum. Doktor folik bitince multivitamine başlayabilirsin demişti.
Ocean mummy çarpıntı, ritim bozukluğu gibi yan etkiler yaptı mı sizde? Benim çarpıntımın nedeni kullandığım multivitaminmiş malesef onu bıraktım ve şuan hiçbir problemim kalmadı ama kullanmadığım için üzülüyorum sonuçta bebek için faydalı vitaminler vardı içerisinde

Yanı kokoreçte yenmez ama o kadar da değil yani gerçi midye yiyeni gördü bu gözler. Aman sigara içen de var niye şaşırıyorum ki. Çiğ kek bak aklıma gelmezdi eğer sölemesen kesin yerdim
Gerçek gurmeler çiğ kek harcına bayılır 🤣🤣 Hamilelikte gurmeliğimizden ödün veriyoruz ve çiğ kek harcını asla yemiyoruz 😂

Canlar bir de bir şey soracağım. Kaşıntı problemi yaşayanınız var mı? Son on gündür sürekli kaşınıyorum bazı akşamlar kaşınmaktan uyuyamıyorum genelde bacak kalça oluyır ama karında kolda da oldugu oluyır
Benim göbeğim kaşınıyor. Büyüyüp gerilmeye başladığı için kaşındığını düşündüm. Bol bol nemlendirmeye çalışıyorum. Belki bu sebeple olabilir sizinde

Ocean mummy dışında başka takviye kullanıyor musun?
Ben şu an sadece multivitamin içiyorum. Şöyle bir durum var ama hem devlete hem özele gidiyorum. Özeldeki sadece multivitamin dedi. Devlette yanına d vitamini ve demir de yazdı. Ben karaciğer değerlerime baktırmadan almadım.

• Beğen
Reactions: hku
Canlar bir de bir şey soracağım. Kaşıntı problemi yaşayanınız var mı? Son on gündür sürekli kaşınıyorum bazı akşamlar kaşınmaktan uyuyamıyorum genelde bacak kalça oluyır ama karında kolda da oldugu oluyır
Bende de bir haftadır sadece gece uykuya geçerken olmaya başladı. Dün idrar verdim bakteri 55 çıktı. Doktor kültür istememiş yarın görüşeceğim. Pardon ben vajina sanmıştım .

Şüphe ediyorsam o gün evhamliysam soyuyorum ben sebze meyve farketmez😅 boya konusu bence bekleyebilir, bandana vs idare edilir bir şekilde ya. Ben uğraşmamak adına kese kese kurtuldum boyalı kısımdan ve doğal saçımla devam mesela😅 Ama bazı kişiler kendini psikolojik olarak daha kötü hissettiği için boyuyor. Tercih meselesi o da herkesin kendi kararı saygi duymak lazım 😊 herkes kendisi ve bebegi icin en doğrusunu yapmaya çalışıyor sonuçta 😊
Gebeyken saçınızı kestirdiniz mi? Bende çok kestirmek istiyorum boya da yok ama böyle rahatlamak istiyorum . Bazı genel inançlardan kestiremiyorum ☺️

Ocean mummy çarpıntı, ritim bozukluğu gibi yan etkiler yaptı mı sizde? Benim çarpıntımın nedeni kullandığım multivitaminmiş malesef onu bıraktım ve şuan hiçbir problemim kalmadı ama kullanmadığım için üzülüyorum sonuçta bebek için faydalı vitaminler vardı içerisinde
Şükür yapmadı bende. Şu an tekli bir şeyler kullanıyor musunuz? Üzülmeyin lütfen 🙏🏻

Bende de bazı d vitamini markaları baş dönmesi yapıyor. Markayı değiştirince sorun çözülmüştü. Şu an d vitamini kullanmıyorum ama aklıma geldi siz yazınca.

Siz de başka markanın multivitaminine geçebilirsiniz. Tamamen bırakmaktansa denemekte fayda var.

Gebeyken saçınızı kestirdiniz mi? Bende çok kestirmek istiyorum boya da yok ama böyle rahatlamak istiyorum . Bazı genel inançlardan kestiremiyorum ☺️
Merhaba! Görünce yazmak istedim. Ben normalde mantıklı bulmadığım hiçbir şeyi yapmam inanmam da ama hamilelik cidden farklı bir psikolojiymiş ne duysa insan evham yapıyor etkileniyor gerçekten. Bu konuda da öyle oldum bir süre kestiremedim. Sonra bir gün eski ben içimden çıkıp konuştu resmen saçmalama sen inançlı bir insansın böyle bir şeye inanmak şirke bile girebilir. Biz kimiz ki bir saç kesmeyle insan ömrüne müdahale edebilelim? Diye. O gün kestim hemen kahküllerimi. Müsait bir günümde de kırıklarımı alıcam

Benim göbeğim kaşınıyor. Büyüyüp gerilmeye başladığı için kaşındığını düşündüm. Bol bol nemlendirmeye çalışıyorum. Belki bu sebeple olabilir sizinde
Olabilir ama bacaklarım da çok şiddetli. Chatgpt hamilelikte çok normal diyor ama ben yine de bir karaciğer değerlerime baktırayım diyorum. Düşükte olsa bu sebeple de olabilir cunku

Gebelik kolestazı diye birşey var ama 20 li haftaların sonrasında başlarmış oda genellikle ciddi bir kaşıntı problemi oluştururmuş bildiğim kadarıyla, avuç içi ve ayak tabanı en çok kaşınırmış geceleri uykudan uyandıran cinsten bir kaşıntı, seninki o değildir diye umuyorum doktora gidip sorabilirsin çatlağa ve kiloya bağlı olma ihtimali daha yüksektir bence
Avuç içi ayak altında da oluyor ama bacak kadar şiddetli değil. Evet bugün ilk iş onu soracağım ne olur ne olmaz kan testi de isteyeceğim. Bahsettiğin rahatsızlıktan yakınım da geçirdi o yüzden de biraz tedirgin oldum

Back
X