• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Canım benim inşallah geçer hepimiz
birbirimize duacıyız senin güzel kızımın içinde ederiz, hep geçtiğini duyduk inşallah sendende öyle güzel haberler alcaz, Allah sağıcakla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şifa versin 💞
Amin çok çok sağolun, başımıza gelmeyen kalmadı. İnşallah bu da çözülür

20. Haftadayım, kontrole gittik. Kistler duruyor kafasındaki. İnşallah geçer 30 a kadar..
Merhaba . Bugün kontrolüm vardı benim de dokorum bebeğimin beybine bakarken aynen şunları söyledi size de aktarmak istedim “ bazen burada kistlerde olabiliyor sonra zamanla geçiyor. Ebeveynler çok endişeleniyor tabi böyle seyleri duyuncq ama aslında cok normal bir şey kendi kendine gidiyo. Belki çoğumuzda da vardı ama detaylı bakılmıyordu tabi o zaman haberimiz bile olmadan doğduk büyüdük” aklıma siz geldiniz o öyle söyleyince. Şimdide yazdığınızı görünce söylemek istedim. Dışardan yorum yapmak hep kolaydır yaşayan bambaşka algılar olayları. Ama bizzat doktor söyledi ve ben böyle bir durum yaşamadığım için teselli gibi bir amacı da yoktu yani kadının bakarken öyle bir bilgi düştü sadece. Belki de size söylemem için vesile oldu bilmiyorum🙏🏻🙏🏻

Benim hamileliğin basından beri artarak devam etti hatta iki üç kez antibiyotik kullandım en son kültür testi verdim ve bakteride üreme çıktı. Onun üzerine on günlük bi antibiyotik kullandım ve vajinal enfeksiyon da var dedi yeşilimsi akıntım var deyince. Onun için de fitil kullandım akıntı devam ediyor. Onun haricinde hiç belirtim yoktu hala da yok geçti mi bilmiyorum o yüzden... Hamilelerin çoğu böyle sanirim. Üroşojiy gitmediö hiç
Benim sık idrara çıkma, mesanede baskı ve kasık ağrısı oluyor, akıntı normal şeffaf şekilde. Ürolojiye yönlendirilince ciddi bir şey mi var endişesi oldu. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuda sıklıkla olan bir şey diye duymuştum ama
Benim hamileliğin basından beri artarak devam etti hatta iki üç kez antibiyotik kullandım en son kültür testi verdim ve bakteride üreme çıktı. Onun üzerine on günlük bi antibiyotik kullandım ve vajinal enfeksiyon da var dedi yeşilimsi akıntım var deyince. Onun için de fitil kullandım akıntı devam ediyor. Onun haricinde hiç belirtim yoktu hala da yok geçti mi bilmiyorum o yüzden... Hamilelerin çoğu böyle sanirim. Üroşojiy gitmediö hiç
Benim de sık idrara çıkma mesane baskısı ve kasık ağrısı oluyor, akıntı şeffaf normal. Sanırım çoğu hamile böyle, kadın doğum doktorum ürolojiye görün diyince korktum, ciddi bir şey mi var diye. Bugün ürolog da idrar testi, idarar kültüru ve böbrek USG istedi. İdrar tahlilim normale dönmüş Cumadan sonra. Böbrek USGde de herşey normal çok şükür. Kültür sonucuna göre ilaç başlanır gerekirse.

Benim sık idrara çıkma, mesanede baskı ve kasık ağrısı oluyor, akıntı normal şeffaf şekilde. Ürolojiye yönlendirilince ciddi bir şey mi var endişesi oldu. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuda sıklıkla olan bir şey diye duymuştum ama

Benim de sık idrara çıkma mesane baskısı ve kasık ağrısı oluyor, akıntı şeffaf normal. Sanırım çoğu hamile böyle, kadın doğum doktorum ürolojiye görün diyince korktum, ciddi bir şey mi var diye. Bugün ürolog da idrar testi, idarar kültüru ve böbrek USG istedi. İdrar tahlilim normale dönmüş Cumadan sonra. Böbrek USGde de herşey normal çok şükür. Kültür sonucuna göre ilaç başlanır gerekirse.
Sık idrara cıkma ve mesane baskısını saymadım ben 🤣yoksa bende de var ya. Ama yanma koku kaşıntı yok. Çok şükür antibiyotikle mi düzeldi

Sık idrara cıkma ve mesane baskısını saymadım ben 🤣yoksa bende de var ya. Ama yanma koku kaşıntı yok. Çok şükür antibiyotikle mi düzeldi
Yok hiç ilaç başlamadım, çalışırken su içmeyi unutuyorum. Hemen İdrara çıkmak da kolay olmuyor, arada idrar tutmak zorunda kalıyorum. Hafta sonunda bunlara dikkat ettim sadece.

Yok hiç ilaç başlamadım, çalışırken su içmeyi unutuyorum. Hemen İdrara çıkmak da kolay olmuyor, arada idrar tutmak zorunda kalıyorum. Hafta sonunda bunlara dikkat ettim sadece.
Ne güzel maşallah tekrar etmez inşallah.. Ben ne yaptıysam kurtulamadım yeşil akıntıdan. Hormonal diyenler de var. Bilmiyorum 😔

Evet kadın doğum doktorum sonuçları üroloji görsün dedi, ilaç yazmadı. Bugün idrar tahlili sonucunu ürologa gösterdim, ürologun istediği idrar, idrar kültürü gibi testler için tekrar örnek verdim sonuca göre karar verilecek sanırım. Kadın doğumcunun kendi ilaç yazmak yerine ürologa yönlendirmesi ilginç geldi.
Bazilari garantiye almak istiyor bazıları eminse veriyor ilac bence doktorlaeda artik ne dese korkuyorlar. Sorumluluk almak zor.
Üroloji ilac verirse kadin doguma sorun ama yine de gebelikte uygunmu diye.

Merhaba . Bugün kontrolüm vardı benim de dokorum bebeğimin beybine bakarken aynen şunları söyledi size de aktarmak istedim “ bazen burada kistlerde olabiliyor sonra zamanla geçiyor. Ebeveynler çok endişeleniyor tabi böyle seyleri duyuncq ama aslında cok normal bir şey kendi kendine gidiyo. Belki çoğumuzda da vardı ama detaylı bakılmıyordu tabi o zaman haberimiz bile olmadan doğduk büyüdük” aklıma siz geldiniz o öyle söyleyince. Şimdide yazdığınızı görünce söylemek istedim. Dışardan yorum yapmak hep kolaydır yaşayan bambaşka algılar olayları. Ama bizzat doktor söyledi ve ben böyle bir durum yaşamadığım için teselli gibi bir amacı da yoktu yani kadının bakarken öyle bir bilgi düştü sadece. Belki de size söylemem için vesile oldu bilmiyorum🙏🏻🙏🏻
Benim annemin kalbi delikmiş doğuştan. 60 ı geçince öğrendik. Normalde büyük bir şey gibi geliyor ama eskiden detaylı falan yokmuş. Bizim öğrendiklerimiz öğrenilmiyormuş. Ben hamile kalana kadar tsh yuksek gezdiğimi bilmiyordum mesela. Arkadaşın suyu yüksek çıktı diğer doktor normal demiş falan. Yani cehaleti savunmuyorum ama bazen bebeğin cinsiyeti bile doğunca öğreniliyor.Valla Allah sağlık versin, kısmet versin herşey hallolacak inanıyorum ben 🙏🏻 Tüp bebekle hamile kalamayıp doğal yoldan hamile kalan insanlar var. Allah bazen ol diyor oluyor, olma diyor oluyor. Bebekler kısmetiyle şansıyla doğsun İnşallah. Amacım teselli değil ama stresten uzak durmalı 💖
20. Haftadayım, kontrole gittik. Kistler duruyor kafasındaki. İnşallah geçer 30 a kadar..

Merhaba benim safra asidimde bir yukselme cıkmadı ama basında olduğumuz için öyle olmuş olabilirmiş bugün tekrar test yapılacak. Siz safra asidi olduğuna emin misiniz? Karaficiğer değeri olmuş olabilir mi o ? Teşhisi doktorunuz koyacaktır başka testler de isteyebılırler çünkü benden istediler.

Merhaba geçmiş olsun benimde diş için antibiyotik başladı 1 mg kullanıyorum acıdan ama çok korkuyorum pek bilgi alamadım zarar olsa vermez ama çok korkuyorum allahım korusun evlatlarımızı

Günaydın canım anneler, bugün 19+ 5 haftalık oldu bebeğim , ben bi kaç gün önce hissediyordum hafif pıtırtı şeklinde ama dün mesela hiç hissetmedim , bu normal mi siz her gün düzenli hissediyo musunuz

Back
X