• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Hadi bakalım, umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bende 13-14 ü hedefledim umarım aşmadan ilerleyebilirim. İştahım çok açık kendimi tutmaya çalışmakla geçiyor zaman : ))
benim hedefimde 13-14 dü ama şimdiden 4,5 ayda 7 kilo aldım. iştahım çok açık 4 öğün besleniyorum yemezsem aç kalırsam bulantılarım vuruyor hemen. zaten 3 ay yatmam gerekiyordu o süreçte öyleydi derken 7 almışım havalar yüzünden yürüyüşleride bıraktım kilo işi biraz canımı sıkıyor 59 la hamile kalmıştım ama bebek sağlıklı olsunda diyorum 😕😬

benim hedefimde 13-14 dü ama şimdiden 4,5 ayda 7 kilo aldım. iştahım çok açık 4 öğün besleniyorum yemezsem aç kalırsam bulantılarım vuruyor hemen. zaten 3 ay yatmam gerekiyordu o süreçte öyleydi derken 7 almışım havalar yüzünden yürüyüşleride bıraktım kilo işi biraz canımı sıkıyor 59 la hamile kalmıştım ama bebek sağlıklı olsunda diyorum 😕😬
Kilonuz çok azmış takmayın kafanıza, ne kadar dikkat edersek edelim vücutta bir şişkinlik oluyor, ben sanki aldığım kilodan daha çok almış gibi hissediyorum öyle hissettiriyor malesef:( biraz özgüven eksikliği yarattı bende bu şişme göbeklenme ödemlenme durumu sizlerde aynı şeyi yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hayatımızda birtek şuan kimsenin bizi yargılayamayacağı bir evredeyiz o yüzden tadını çıkartalım diyorum 🌸🌸

Kilonuz çok azmış takmayın kafanıza, ne kadar dikkat edersek edelim vücutta bir şişkinlik oluyor, ben sanki aldığım kilodan daha çok almış gibi hissediyorum öyle hissettiriyor malesef:( biraz özgüven eksikliği yarattı bende bu şişme göbeklenme ödemlenme durumu sizlerde aynı şeyi yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hayatımızda birtek şuan kimsenin bizi yargılayamayacağı bir evredeyiz o yüzden tadını çıkartalım diyorum 🌸🌸
orası öyle ama hiç hayatımda çıkmadığım kilolara birden çıkınca bir noluyor oluyor insan elinde olmadan ama kilo bebeğede iyi geliyorsa onada varım 😅

Kızlar kullanan ya da alan varmı bu beşikten

Eklentiler

• IMG_8006.webp
    IMG_8006.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 12
yok hayır tırnaklarımı asla uzun kullanmıyorum uzun zamandır. Yerleştirirken de kuruluk yoktu ama ağrı oldu nedense. Kullanmadım tekrar yarına randevu aldım en iyisi doktora sorayım. Aslında ağızdan da alınabiliyormuş olmazsa o şekilde kullanmayı sorayım problem olmazsa öyle devam edeyim
En iyisi Dr a sormak o zaman. Evet 2 şekilde de kullanımı var, sizin rahat kullanabileceginiz şekle çevirir muhtemelen. Bana ağızdan almak baş dönmesi sersemlik yapmıştı. Çalıştığım için zorlanıyordum fitile döndük o şikayetlerim geçmişti ama bu sefer de anlattığım şeyler oldu. Bebişler sağlıkla gelsin diye bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor işte ana olmak kolay değilmiş 🥹 en kısa zamanda daha iyi olup ilaçsız devam edersiniz sonra da inşallah 😊🤲

Ama gebelik herkese çok yakışıyor yaa gerçekten hiç öyle düşünmeyin, eminim size de çok yakışmıştır🤗 içinizde bir mucize taşıyorsunuz hem🥰 aynaya daha dikkatli bakın aslında guzellestiginizi farkedeceksiniz. Sadece bakış açınızı değiştirmeniz lazım biraz bence😊

Back
X