• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Hadi bakalım, umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bende 13-14 ü hedefledim umarım aşmadan ilerleyebilirim. İştahım çok açık kendimi tutmaya çalışmakla geçiyor zaman : ))
benim hedefimde 13-14 dü ama şimdiden 4,5 ayda 7 kilo aldım. iştahım çok açık 4 öğün besleniyorum yemezsem aç kalırsam bulantılarım vuruyor hemen. zaten 3 ay yatmam gerekiyordu o süreçte öyleydi derken 7 almışım havalar yüzünden yürüyüşleride bıraktım kilo işi biraz canımı sıkıyor 59 la hamile kalmıştım ama bebek sağlıklı olsunda diyorum 😕😬

benim hedefimde 13-14 dü ama şimdiden 4,5 ayda 7 kilo aldım. iştahım çok açık 4 öğün besleniyorum yemezsem aç kalırsam bulantılarım vuruyor hemen. zaten 3 ay yatmam gerekiyordu o süreçte öyleydi derken 7 almışım havalar yüzünden yürüyüşleride bıraktım kilo işi biraz canımı sıkıyor 59 la hamile kalmıştım ama bebek sağlıklı olsunda diyorum 😕😬
Kilonuz çok azmış takmayın kafanıza, ne kadar dikkat edersek edelim vücutta bir şişkinlik oluyor, ben sanki aldığım kilodan daha çok almış gibi hissediyorum öyle hissettiriyor malesef:( biraz özgüven eksikliği yarattı bende bu şişme göbeklenme ödemlenme durumu sizlerde aynı şeyi yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hayatımızda birtek şuan kimsenin bizi yargılayamayacağı bir evredeyiz o yüzden tadını çıkartalım diyorum 🌸🌸

Kilonuz çok azmış takmayın kafanıza, ne kadar dikkat edersek edelim vücutta bir şişkinlik oluyor, ben sanki aldığım kilodan daha çok almış gibi hissediyorum öyle hissettiriyor malesef:( biraz özgüven eksikliği yarattı bende bu şişme göbeklenme ödemlenme durumu sizlerde aynı şeyi yaşıyor musunuz bilmiyorum ama hayatımızda birtek şuan kimsenin bizi yargılayamayacağı bir evredeyiz o yüzden tadını çıkartalım diyorum 🌸🌸
orası öyle ama hiç hayatımda çıkmadığım kilolara birden çıkınca bir noluyor oluyor insan elinde olmadan ama kilo bebeğede iyi geliyorsa onada varım 😅

Kızlar kullanan ya da alan varmı bu beşikten

Eklentiler

• IMG_8006.webp
    IMG_8006.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 16
yok hayır tırnaklarımı asla uzun kullanmıyorum uzun zamandır. Yerleştirirken de kuruluk yoktu ama ağrı oldu nedense. Kullanmadım tekrar yarına randevu aldım en iyisi doktora sorayım. Aslında ağızdan da alınabiliyormuş olmazsa o şekilde kullanmayı sorayım problem olmazsa öyle devam edeyim
En iyisi Dr a sormak o zaman. Evet 2 şekilde de kullanımı var, sizin rahat kullanabileceginiz şekle çevirir muhtemelen. Bana ağızdan almak baş dönmesi sersemlik yapmıştı. Çalıştığım için zorlanıyordum fitile döndük o şikayetlerim geçmişti ama bu sefer de anlattığım şeyler oldu. Bebişler sağlıkla gelsin diye bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor işte ana olmak kolay değilmiş 🥹 en kısa zamanda daha iyi olup ilaçsız devam edersiniz sonra da inşallah 😊🤲

Ama gebelik herkese çok yakışıyor yaa gerçekten hiç öyle düşünmeyin, eminim size de çok yakışmıştır🤗 içinizde bir mucize taşıyorsunuz hem🥰 aynaya daha dikkatli bakın aslında guzellestiginizi farkedeceksiniz. Sadece bakış açınızı değiştirmeniz lazım biraz bence😊

Ben hiç takmıyorum dediğiniz gibi kilo almanın bile güzel olduğu yakıştığı tek dönem. Fotoğraflarda göbeği içeri çekmek zorunda olmamakta bonusu 🥰

erkekler için genelde antrasit gri veya yeşiller var ama çok seçenekli değil. ben beyaz bohem tarzda kulplar ahşap yuvarlak olanlardan aldım duvarıda bej altada mavili paneller yapıp üst boş olan duvar kısmınlarına yatak tarafına ledli gece lambası veya başka seçeneklerle renk katıcam. bakalım nasıl sonuçlar çıkacak ortaya aklımda çok şey var ama birleştirince ne olucak görücez ☺️
Ay beğendiğiniz modelleri atar mısınız fikir olur bana da . Yoksa ben dümdüz bir şey alıp çıkıcam sanırım😂

Zaman zaman durmaları normalmiş sanırım. Daha erken haftalardayiz çünkü. Benim de geçenlerde öyle oldu canım çok sıkkındı hissetti belki de bilmiyorum.. Erkek mi sizin de? @cidooss un da erkek diye hatırlıyorum, benim de erkek. Ondan mı acaba çok hareketliler hani erkek çocukları için öyle derler ya 😂
Evet erkek benimkisi de ☺️ daha önce sakin bir bebek olacak dedim şuan yutar gibiyim 🤭 napalım hepsi sağlıklı olsun da bi şekilde üstesinden geleceğiz Allahın izniyle 🙏🏻

Evet bende maskodan bakacağım biraz vintage hoş beyaz bir model düşünüyorum minik prenses için🌸 ben lake almayı düşünüyorum sunta olanlar uzun ömürlü gibi durmuyorlar kesinlikle, istanbul için avrupa yakasında masko, anadolu yakasında modako da harika mobilyacılar var ve her bütçeye göre bulunabilir
Biz modokoya yakınız evlenirken de oradan halletmiştim şimdi bebişin odasını da oradan hallettik. Gerçekten duvarkağıdından halıya avizeden tabloya tek seferde oradan tüm ev hallediliyor ben de öneririm. Lake alınmasını öneririm ben de kesinlikle. Ben oda olayını komple bitirdim. Kolaylıklar diliyorum sizlere de 🌸

Yok biz bursadayız. Aslında bursa da mobilya açısından çok zengindir. Biz yakın cevremizin aldığı yerlere gittik baktık genelde ama standart şeyler var. Biraz daha gezeceğim ama zaten sadece açık renkte bir şey bakıyorum
Biz de bursa dayız uygun fiyatlı ama kaliteli gardrop ve şifonyer arıyoruz. İyi bir yer bulursanız yazar mısınız buraya 🥺🙏🏻

modellerin hepsi bbutik instagram sayfasında var ben tek tek atsam atarım ama ordan sayfadan baksanız bence size daha güzel fikir olur ☺️ birde instagram sayfasında daha uygun fiyatlı az çekmeceli fiyat paylaşılıyor orda daha pahalı takımlar bir bakın bakalım 🤗

Back
X