• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
İnstagram paylaşımı konusuna gelirsek de dün artık ayetel kursi felak nas okuyup üfleyip 2 ay önce kestiğimiz cinsiyet pastamızı paylaştık. 5 aydır hiçbir paylaşım yapmadığım için zaten çoğu kişi tahmin etmiş :) ben paylaştıktan sonra kendimi hafiflemiş hissettim. Hep korkuyla saklıyordum çok çok az kişi biliyordu. Böyle herkesin duyması güzel dileklerde bulunması beni mutlu etti. Kendi açımdan söyleyebilirim ki motivasyona ve enerjiye ihtiyacım varmış bana iyi geldi :) Her şey Allah tan diyip yine bebeğimi ona emanet ediyorum. 🥰

İnstagram paylaşımı konusuna gelirsek de dün artık ayetel kursi felak nas okuyup üfleyip 2 ay önce kestiğimiz cinsiyet pastamızı paylaştık. 5 aydır hiçbir paylaşım yapmadığım için zaten çoğu kişi tahmin etmiş :) ben paylaştıktan sonra kendimi hafiflemiş hissettim. Hep korkuyla saklıyordum çok çok az kişi biliyordu. Böyle herkesin duyması güzel dileklerde bulunması beni mutlu etti. Kendi açımdan söyleyebilirim ki motivasyona ve enerjiye ihtiyacım varmış bana iyi geldi :) Her şey Allah tan diyip yine bebeğimi ona emanet ediyorum. 🥰
oh maşallah ben de rahatladım nedense :) çok sevindim. iyi enerjili insanlar daha fazla buna inanıyorum. kötüleri de allaha havale ediyoruz. iyi düşünelim iyiyi çekelim hep inşallah. :KK200:

O bana hiç iyi gelmedi mide asidimi artırdı, yemek borum bile aside maruz kalmış olmalı ki sıcak bir şeyler anında tetikliyor, gazlı şeyler yakıyor. Sadece soğuk süt ve fıstık rahatlattı, bu arada durumunuz nasıl oldu, bebiş nasıl iyisinizdir umarım 🫰🏻🌸
Canım teşekkür ederim sorduğun için. Bebiş iyi bir sıkıntı yok ama hala plasenta aşağıda o yüzden gün içinde genelllikle dinleniyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🫶🏻🌸

Kızlar lierac ben karnıma sürüyorum sadece? Siz nerelere sürüyorsunuz? Bu arada gögüs sarkmamamsı için yaptığınız bir şey var mı?

Canım teşekkür ederim sorduğun için. Bebiş iyi bir sıkıntı yok ama hala plasenta aşağıda o yüzden gün içinde genelllikle dinleniyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🫶🏻🌸
Hep iyi olursunuz inşallah, çok şükür yolun yarısını atlattık gibi 🙏🏻 sağlıkla gelsinler 🌸 iyiyim bende ne olsun artık ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum, yatakta sağa sola dönmek zor geliyor ama çok güzel 🥲

Kızlar lierac ben karnıma sürüyorum sadece? Siz nerelere sürüyorsunuz? Bu arada gögüs sarkmamamsı için yaptığınız bir şey var mı?
Ben Lierac’ı nemlendirme için hiç yeterli bulamadım. Sürüyorum bir saat sonra hiç sürmemişim gibi oluyor. Burts Bees’in hamileler için yağını ve kremini kullanıyorum onlardan çok memnunum.

Pentinin demirsiz iz belli etmeyen sütyenlerinden aldım çok rahatlar sürekli onları takıyorum sarkma olmaması için ama bu kadar büyümeyle ne kadar fayda eder bilemedim 😅

Ben kullandığım yağı göbek, göğüsler, kalça, bel ve basen kısımlarıma sürüyorum çatlayan yerler buraları olduğu için. Göğüsler için hiçbir şey yapmadım hatta evde sütyensiz geziyorum yanlış mı yapıyorum acaba

Hep iyi olursunuz inşallah, çok şükür yolun yarısını atlattık gibi 🙏🏻 sağlıkla gelsinler 🌸 iyiyim bende ne olsun artık ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum, yatakta sağa sola dönmek zor geliyor ama çok güzel 🥲
İnşallah canım inşallah hepimiz çok iyi olalım, zamanında güzel doğumlar yapalım, sağlıklı ve mutlu bebekler doğuralım çok amin. Evet yatakta dönmek zorlaştı baya gerçekten birde hafiften eğilirkende zorlanmaya başladım

Ben kullandığım yağı göbek, göğüsler, kalça, bel ve basen kısımlarıma sürüyorum çatlayan yerler buraları olduğu için. Göğüsler için hiçbir şey yapmadım hatta evde sütyensiz geziyorum yanlış mı yapıyorum acaba
Ben de evde takmıyorum asla rahat edemiyorum. Bi yerde okumuştum sarkmayı engellemiyor sütyen diye. Yer çekimine engel olamaz diyordu😂

Ben Lierac’ı nemlendirme için hiç yeterli bulamadım. Sürüyorum bir saat sonra hiç sürmemişim gibi oluyor. Burts Bees’in hamileler için yağını ve kremini kullanıyorum onlardan çok memnunum.

Pentinin demirsiz iz belli etmeyen sütyenlerinden aldım çok rahatlar sürekli onları takıyorum sarkma olmaması için ama bu kadar büyümeyle ne kadar fayda eder bilemedim 😅
Bende lieracın yanına yağ eklicem. Ben sadece göbeğime gögsüme sürüyordum ama diğer yerlere de süreyim☺️ Bu arada gögüs sarkıyormuş ya ama en aza indirmek lazım, benim ablamınkiler dimdikti onda bile sarkma var. Bende pentifen dikişsiz aldım ilk günden beri kullanıyorum. En azından bir şey desteklesin 😁

Bugün detaylıya girdim herşey yolunda çok şükür buda benim küçük erkom 😍💙

Eklentiler

• 1000017171.webp
    1000017171.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Ayy ben gün içinde evdeyim sürekli çalışmıyorum o yüzden takmıyorum. Dışarı çıkarken de istemeyerek takıyorum çünkü benim göğüs uçlarım hâlâ ağrıyor hele südyen taktığımda tavan yapıyor o yüzden özgür özgür geziyorum😂 bu arada benim karnımda çatlak henüz yok ama göğüslerim harita gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum ama şundan eminim çatlayacağı varsa asla engel olunmuyor, sadece minimize edilebilir

Ayy ben gün içinde evdeyim sürekli çalışmıyorum o yüzden takmıyorum. Dışarı çıkarken de istemeyerek takıyorum çünkü benim göğüs uçlarım hâlâ ağrıyor hele südyen taktığımda tavan yapıyor o yüzden özgür özgür geziyorum😂 bu arada benim karnımda çatlak henüz yok ama göğüslerim harita gibi oldu niye öyle oldu bilmiyorum ama şundan eminim çatlayacağı varsa asla engel olunmuyor, sadece minimize edilebilir
Ya ben hiç hamilelik çatlağı olan kadına denk gelmedim. Acaba diyorum o zamanlar bilmiyordum ondan mı :D Bende de henüz çatlak yok umarım olmaz 🙃 Pentide demirsiz desteksiz sütyenler var çok rahat, tavsiye ederim. Sanırım bir de hareketleri varmış. Bazı kadınlar yapıyordu 🤣 Onu da eşim söyledi geçen o diyince baktım 🤣

İlk hamileliğimde de vardı bunda da oluyor maalesef.
Genelde sabah kalkınca ağzımı çalkalarken olurdu geçen normal dururken kendi kendine oldu
Benim de bazen kendi kendine kan tadı geliyor bakıyorum kanıyor. Fırçalarken de kanıyor. Önceki hamileliğinizde sonuna kadar devam etti mi peki bu sorun

Back
X