- 22 Kasım 2024
- 508
- 916
- 23
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.141
Kalbinizi ferahlık tutun doktor daha detaylı birsey soylemedi miBenim 2 sekilde de bakildi ama ne kalp atisi ne de embriyo goruldu yolk kesesi var bi cok yerden bakiyorum yolk kesesi varsa dusuk kolay kolay olmaz diye beta hcg de 6 hafta gorunuyor dun icin 19870 cikti anlam veremedim artik dunden beri uyuyamiyorum
Cuma icin gel dedi doktorum bekliyorum cuma ne diyecekler bakalimCanım hiç stres yapma ben 5.haftada kese görmeye gittim kese boştu ve haftasına göre küçüktü doktor stres yapma 8.hafta da gel kalbi duyarız diyerek rahatlattı. Gerçekten de 8.haftada kalbi duydum belki daha erken gitseydim 6 veya 7.haftada kalp atışı yok embriyo yok diyerek stres yapacaktım bebeğim kötü etkilenecekti içini ferah tut ve bekle daha 6.haftadasın
Yok hayir baska birsey soylenmediKalbinizi ferahlık tutun doktor daha detaylı birsey soylemedi mi
Allah kolaylık versin çalısırken daha zor, hareket edince direk öğürüyorum bennnBen müdürümün gözünün içine bakıyorum iş vermesin diye
Bende 7+2 deyim. Sabah yataktan çıkıp koltukta uzanıyorum akşama kadar. Ama iki gündür gündüz mide bulantım azaldı.7.haftadan bildiriyorum, kafam kalkmıyor
Acaba kilonuz var mı benım 5 ekim sat , kilom dan dolayı görüntü mesela bulanık olıyor zor denkliyor kilo ve kullanılan usg aleti de görüşü etkiler ne zaman gideceksiniz tekrar? İdrara sıkısık gidinSat 6 ekim tahmini 6+4 gibi gecen hafta pazartrsi kese 5+3 tu bu hafta o bile soylenmedi
Cuma gidecegim ama kilom yokAcaba kilonuz var mı benım 5 ekim sat , kilom dan dolayı görüntü mesela bulanık olıyor zor denkliyor kilo ve kullanılan usg aleti de görüşü etkiler ne zaman gideceksiniz tekrar? İdrara sıkısık gidin
Bir hafta sabrettim insaallah hayirli haberler alirsin canimYok hayir baska birsey soylenmedi
Dualarim o yonde insallah gorurum de kalp atisi duyarimBir hafta sabrettim insaallah hayirli haberler alirsin canim
Ben her usg resmini kızımın kilerle karsılastırıyorum kızımın 8/9 haftalık olması gereken usg resminde 5+3 yazıyor kese boşCuma gidecegim ama kilom yok
Haha haklısın ben heyecandan yazamamışım kusura bakma teşekkür ederimTamam canım öyle yazarım şimdi net yazmayınca benimde kafam karışıyo
Bende yolk sac kesesi var ama embriyo yokBen her usg resmini kızımın kilerle karsılastırıyorum kızımın 8/9 haftalık olması gereken usg resminde 5+3 yazıyor kese boşfakat bir hafta sonrası gitmem de bir de kalp dıymuştuk çok zayıf... O zamanlar bende 49 kg dum geç döllenme oluyormuş . Boş gebelik için birde kese ölçünüzün büyük ve boş olması gerek diye hatırlıyorum sizin de geç döllenme olabilir ☺ sonradan haftasını yakalıyor
Hiç canını sıkma bende 13 kasımda vermiştim 16840.3 cıkmıstı 17 kasımda doktora gittim kese 1.30 ölcüldü bebek görünmedi sadece yolk kesesi var gibiydi biraz alttanda bakıldı aynı sekıldeydi 6+1 dim 1 hafta sonra gittim 7+1de hem bebeği gördüm hem kalp atısı duydum bende senin gibi cok taktım içini ferah tut 1 hafta sonra görürsün inşallahBenim 2 sekilde de bakildi ama ne kalp atisi ne de embriyo goruldu yolk kesesi var bi cok yerden bakiyorum yolk kesesi varsa dusuk kolay kolay olmaz diye beta hcg de 6 hafta gorunuyor dun icin 19870 cikti anlam veremedim artik dunden beri uyuyamiyorum
Amin insallah canim umudum o yonde ama icim icimi de yiyorHiç canını sıkma bende 13 kasımda vermiştim 16840.3 cıkmıstı 17 kasımda doktora gittim kese 1.30 ölcüldü bebek görünmedi sadece yolk kesesi var gibiydi biraz alttanda bakıldı aynı sekıldeydi 6+1 dim 1 hafta sonra gittim 7+1de hem bebeği gördüm hem kalp atısı duydum bende senin gibi cok taktım içini ferah tut 1 hafta sonra görürsün inşallah
Sat 5 ekim benim ama kese icin gecen hafta pazartesi 5+3 ile uyumlu dedi dun de pazsrtesiydi 6+3 olsam normal mi bilmiyorum ki . dun olcu vermedi gorunmuyor bebek kalp atisi da yok dediönemli olan betanız değil artık keseniz kaç mm? sat ne zaman sizin
Çok şükür benim bulantım geliyor gidiyor da uyku mahvediyor. Adımı uykucuya çıkarttılarAllah kolaylık versin çalısırken daha zor, hareket edince direk öğürüyorum bennn
bazen 6+3 erken oluyor bir sonraki hafta gidinSat 5 ekim benim ama kese icin gecen hafta pazartesi 5+3 ile uyumlu dedi dun de pazsrtesiydi 6+3 olsam normal mi bilmiyorum ki . dun olcu vermedi gorunmuyor bebek kalp atisi da yok dedi
Cuma ya gel dedi doktorum cuma gidecegim bakalim hayirlisi ilebazen 6+3 erken oluyor bir sonraki hafta gidin
Bizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim SıpaHiç canını sıkma bende 13 kasımda vermiştim 16840.3 cıkmıstı 17 kasımda doktora gittim kese 1.30 ölcüldü bebek görünmedi sadece yolk kesesi var gibiydi biraz alttanda bakıldı aynı sekıldeydi 6+1 dim 1 hafta sonra gittim 7+1de hem bebeği gördüm hem kalp atısı duydum bende senin gibi cok taktım içini ferah tut 1 hafta sonra görürsün inşallah
Yolk sac kesesi var mi birsey dedi mi doktorBizim usg görüntümüzde boş desen değil dolu desen değil. Doktor da bir şey söylemedi. 7+3 de gideceğim umarım gözükür bizim Sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?