- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.101
gaviscon sıkıntı değil demişti eczacım ama yine de sorun tabiDoktora sorucam yarın ona göre alıcam ne önerirse gaviscon uda sorucam asitli bişi içmiyorum sade soda içiyorum sadece bazen domates menemende yiyorum sadece miğde yanması aclık hisside verdiği için bısıler atıyorum agzıma o anlık iyi geliyor ama yine baslıo yanma bulantı dikkat edicem çay kahveye de dikkat etmem lazım şu 3 4 ayı atlatsam geçiyor diyorlar yanma bulantı inşallah geçer
Ben kullanmadım açıkçasıİki düşük geçmişim olduğu için enox 4000 anti xa IU yazdı. Bunu kullanan var mı
Ay inşallahKızlar 9. haftalardayım çok şükür 2-3 gündür daha canlıyım daha iştahlıyım en azından tiksindiğim şeyleri azda olsa yemeye başladım mide bulantım kasık ağrım azaldı. Kabızlığım hafifledi. İlerisi için ışık olsun size
Eczaneden istiyim ozaman teşekkür ederim ❤gaviscon sıkıntı değil demişti eczacım ama yine de sorun tabi
İçine meyve falan koysanız tatlandırmak için belki içersiniz öyleKizlar benim hic su içemiyorum midem bulaniyor sudan. Komposto falan içiyorum ama su yerine geçmez tabi. Bir öneriniz var mi su tüketimi yapabilmem için.
sorma çok zorlu süreçlerden geçtikAy inşallahgerçekten çok yorucu.
maden suyu ile karıştırıp içmeyi denediniz mi peki belki öyle içebilirsinizKizlar benim hic su içemiyorum midem bulaniyor sudan. Komposto falan içiyorum ama su yerine geçmez tabi. Bir öneriniz var mi su tüketimi yapabilmem için.
Ben bir tek tarhana çorbası ve makarna yiyebiliyorumsorma çok zorlu süreçlerden geçtikyemek pişirmedim daha hiç korkuyorum tiksinmekten tekrar
et kıyma soğan yumurta vs bu tarz şeyleri pişiremiyorum da başkası pişirince de zor yiyorum ama çok şükür 2 gündür yiyebilmeye başladım darısı kendi başıma yapabilmeyeBen bir tek tarhana çorbası ve makarna yiyebiliyorumtavuk ve etten nefretlik geldi
Canım korkma bazı kadınlarda olabiliyormusÇok azıcık duyuldu telrar gidecegım ama hala kahverengı az az 2 gunde 1 lekelenmem oluyor( hersey yolunda ama neden oluyor anlamadım
Tamam canım öyle yazarım şimdi net yazmayınca benimde kafam karışıyoHerseydenbitutam
Canım 7+1 dik dün bebiş 6+6 kese boyu 7+4 tü fark eder mi bilmiorum tabloya 7+4 yazmışsın söyliyim dedim
Ben canımKızlar Sat 7 ekim olup kalp atışını duyan var mi?
ben duydumKızlar Sat 7 ekim olup kalp atışını duyan var mi?
hiç üzülme bak benim neredeyse 1 aydır devam ediyor konuşmuştuk seninle hatta. Başlarda ben de çok kafama takıyordum üzülüyordum başka dr. a da gittim hatta prof.a içeride kanama alanı yok merak etme zamanla geçer dedi bana. bebiş büyümeye devam ediyor şükür bir sıkıntı yok. bende günde 1 progestan kullanıyorum.İnşallah yaa üzülüyorum olunca ama progestan kullanıyorum günde 1 ama herşey yolunda biraz istirahat diyor
Bugün doktordayken yanımdaki kadına içine limon koy iç dediKizlar benim hic su içemiyorum midem bulaniyor sudan. Komposto falan içiyorum ama su yerine geçmez tabi. Bir öneriniz var mi su tüketimi yapabilmem için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?