- 22 Kasım 2015
- 1.219
- 980
- 123
- 31
Evet evet ben de erteledim olabildiğince geçtiğimiz pazartesiydi cumaya aldım ki kese gördüm görmedim olmasın aklıma takılmasın diyehaftaya perşembe gidicem biraz geç ama gidince en azından bebişi de görürüz belki minikte olsa diye düşündük :))
ben medicalde iken gittim memnundum ama güveni genel olarak iyi diye duydum sağlık sigortam oldugu için ve evıme yakın dıye bu seferde medicali seçicem. mart ayında falan bitiyor sigortam yenıleyemeyecegım bu sefer doğum için de sehır hastanesi olacak gibiHastane şartları nasıl acaba
ilk hamilelik mi sizinEvet evet ben de erteledim olabildiğince geçtiğimiz pazartesiydi cumaya aldım ki kese gördüm görmedim olmasın aklıma takılmasın diye
Buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz yinede kalbinizi ferah tutun lekelenme falan var miGenelde yükseliş bekleniyor canım lab farkı olsa da en kötü az yükselmişse ona bağlanıyor ama yine de yükselmesi bekleniyor
Evet ilk sizin de ilk dimiilk hamilelik mi sizin
Kese için 3000i bekletin kesin bence. Ben kafadan hesapladım 5bini buldu hatta en azından karından görülebildiHepinize merhabaaben hamile olduğumu 27 ekimde reglime 5 gün varken öğrendim beta 58 çıkmıştı. 29 ekimde tekrar verdim 266 olmuş. Sorun şu kadın doğuma ne zaman gitmem gerekiyor kese ne zaman görülür. Bir de izmir içinde önerdiğiniz özel hastane-doktor var mı. Yardımcı olursanız sevinirimm
bi kaç ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu öyle bi kayıp yaşadım maalesefEvet ilk sizin de ilk dimi
Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..bi kaç ay önce 9 haftalıkken kalbi durdu öyle bi kayıp yaşadım maalesef
inşallah allah kimseye yaşatmasın sağlıcakla atlatalım hep birlikte bu süreci :))Başınız sağolsun ve geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..
Ya o zaman ben gidip bu gün de kan vereyim değil mi. Ne zaman 3000 olur bilemiyorum bir tane doktorla görüştük çarşamba gelin dedi ama muayene ücreti de 2400 tl gidip boşa dönmek de istemiyorum.Kese için 3000i bekletin kesin bence. Ben kafadan hesapladım 5bini buldu hatta en azından karından görülebildi
En son ne zaman verdiniz? Ben 3 kere 2 günde 1 verdim baktım sağlıklı artıyor bıraktım. Sonra kendi kendime 2 kat artacakmış gibi planladım geçtiğim ptesi yeniden verdim 2700 çıktı. Ozaman hesaba göre dedim çarşamba 5400 olacak çarşambadan sonra gideyim dedim bugün gördümYa o zaman ben gidip bu gün de kan vereyim değil mi. Ne zaman 3000 olur bilemiyorum bir tane doktorla görüştük çarşamba gelin dedi ama muayene ücreti de 2400 tl gidip boşa dönmek de istemiyorum.
29 ekimde verdim 266 çıkmıştı. Bir öncesinde 27 ekimde vermiştim 58 di. Bu gün de vereyim o zaman yine artmışsa bende haftaya çarşamba gibi giderim. Siz hangi şehirdesiniz?En son ne zaman verdiniz? Ben 3 kere 2 günde 1 verdim baktım sağlıklı artıyor bıraktım. Sonra kendi kendime 2 kat artacakmış gibi planladım geçtiğim ptesi yeniden verdim 2700 çıktı. Ozaman hesaba göre dedim çarşamba 5400 olacak çarşambadan sonra gideyim dedim bugün gördüm
Bana cevap yazdınız galiba yok lekelenme falan şuanBuyuk ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz yinede kalbinizi ferah tutun lekelenme falan var mi
6 kasımda 4binlere ulaşıyor bence 6kasımdan sonra kesin gözükmesi lazım:)29 ekimde verdim 266 çıkmıştı. Bir öncesinde 27 ekimde vermiştim 58 di. Bu gün de vereyim o zaman yine artmışsa bende haftaya çarşamba gibi giderim. Siz hangi şehirdesiniz?
Yaa cok sevindim 9.7mm yani.. bana hafta ile ilgili bir şey demedi. Sat ne zamandı sizin?Ben bugün keseyi gördüm kızlar, 0.97cm kesenin boyutu. Haftasıyla uyumlu dedi doktor. Haftaya tekrar gidicem
Ben ankaradayım.. o güne kadar bir aksilik olmazsa vermeseniz de olur. Gideceğiniz haftanın başında da verebilirsiniz siz bilirsiniz:)29 ekimde verdim 266 çıkmıştı. Bir öncesinde 27 ekimde vermiştim 58 di. Bu gün de vereyim o zaman yine artmışsa bende haftaya çarşamba gibi giderim. Siz hangi şehirdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?