Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum hanımlar. Benim de 2,5 gün önce 19.2 olan değerim şimdi 96.2 olmuş. Hep böyle sağlıkla, güzelce artar inşallah Salı ve perşembe günleri yine kan vereceğim galiba dualarınızı esirgemeyin Sizin yorumları da okuyorum beta takipleri yapan, kese görmeyi bekleyenler var Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniizi, 19.2 değeri ne zaman çıkmıştı adet gecikmesi olduğunda mı yoksa daha önce mi

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniizi, 19.2 değeri ne zaman çıkmıştı adet gecikmesi olduğunda mı yoksa daha önce mi
Adetim çok düzensiz olduğu için gecikip gecikmediğimi hiç bilmiyorum. Ama 19 ekim sabahı yumurtam çatlamıştı ve 29 ekim sabahında sipsilik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim hemen kan verdim öyle öğrendim. İnşallah çokk sağ olun siz de

Kızlar güneş kremi ve çatlak kremi araştırmasına girdiniz mi ne önerirsiniz

İlk hamileliğimde öğrendiğim andan itibaren çatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanmıştım. Hiç çatlağım olmamıştı yine hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Güneş kremi olarak da mustella kullanıyordum yine aynısını kullanmaya devam edeceğim

Güneş kremi badger kullanmıştım, çatlak olarak da lierac. Aslında mustelanın çatlak kreminin yapısı daha güzeldi ama bende alerji yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…