Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İzmir şehir hastanesine gidiyorum. Yeni bir hastane olduğu için makinalar gayet guzel.
Benim ki baya karışık turşu cok yedim bir ara ara ara da tatlıyı cok istiyor kizimda cok acı yemiştim baya zehir gibi biberleri şeker gibi yiyordum.
Bende kızıma hamileyken acı aşermıştim. Corbaya kaşık kaşık pul biber, ekmek arasi biber turşusu yiyiyordum.
Şimdi aman aman bişey cekmiyor canim sanki eksi mayhoş yeşil elma keyif veriyor. Ama deli gibi canımın çektiği bişey olmadı.

Bu arada kızlar 8+1 de aşırı karın kaşıntısı olan var mı ilk hamileligimden kalan catlaklar ayri kaşınıyor ama yeni catlaklarimda var sanki karnimi resmen Yırtarak kasimak istiyorum. Badem yağı sürüyorum bazen hafifletiyor ama catlamak icin cok erken değil mi.

Erken.Kilo aldınız mı

Bak aynıymışız bende acı yesil biberleri doğrayıp salata diye soslayip yiyordum suan aklim almıyor nasil yedim diye kızlarda acı yeniyor galibaa

Bence garanti olanı yapıyosun kuzum, risk tamamen minimize olmuş oluyor. Doktorumuz verebilirsin diyince ben de verdim bakalım 10gün ortalama dediler bekliyorum
Sonuç çıkınca haber ver olur mu sen de panorama’ya yaptırmıştın değil mi büyük ihtimal ben de oraya yaptıracağım o yüzden ekstra merak ediyorum seni bana kalsa bazı imkanlardan dolayı beklemek zorunda kalıyorum

Kızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı

Kızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı
Yok benim ilk gebeligimde direk kendi doktorum yaptırmıştı ama ozel hastaneye gidiyordum

Kızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı, göğsümde ultra hassasiyet yok ama dokununca çok az sızı hissediyorum. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum. Geceleri sürekli uykumdan uyanıyorum ve gündüz hep uyumak istiyorum halsizim. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir 20 nisan kürtaj olmustum. Geçen ay ilk kez denedim.

Sat: 11 kasım

Bat: 9 aralık

Benim arada kaşınmaya basladi ama daha erken kilo aldığımız icin yada eski hamilelikten kalan çatlaklar erkenden kaşınması normalmi bilmiyorum hic fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…