- 17 Eylül 2023
- 29
- 11
- 18
- 35
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #4.821
İzmir şehir hastanesine gidiyorum. Yeni bir hastane olduğu için makinalar gayet guzel.Aranızda devlet Hastanesi'nde kontrole giden var mı acaba onlarda ultrason çok geri çıkıyorya ben sıra aldım 9 Aralık için acaba karindan görülür mü merak ediyorum özelde 4+6 da keseler 5+6 da kalp atışlarını duyduk ama özel çok maliyetli olduğu için devletten sıra aldm birde ozellere çok güvenim yok takip olsa dahi devlette doğum yapmak istiyorum bu çocuk çetesinden dolayı felan fikri olan var mı ultrason konusunda
Bende kızıma hamileyken acı aşermıştim. Corbaya kaşık kaşık pul biber, ekmek arasi biber turşusu yiyiyordum.Benim ki baya karışık turşu cok yedim bir ara ara ara da tatlıyı cok istiyor kizimda cok acı yemiştim baya zehir gibi biberleri şeker gibi yiyordum.
Erken.Kilo aldınız mıBu arada kızlar 8+1 de aşırı karın kaşıntısı olan var mı ilk hamileligimden kalan catlaklar ayri kaşınıyor ama yeni catlaklarimda var sanki karnimi resmen Yırtarak kasimak istiyorum. Badem yağı sürüyorum bazen hafifletiyor ama catlamak icin cok erken değil mi.
1 kilo aldim sadece.Erken.Kilo aldınız mı
Sıkıntı hazır meyve suları sağlıksız olanbişey yiyemiyosan miden bulanıyosa iyi geliyosa iç vitamin almış olursun
Esime diyorum ki hem canim yemek istiyor hemde gorunce tiksiniyorum o da delirecek az kaldi
Ben 1 kilo vermişimErken.Kilo aldınız mı
Bak aynıymışız bende acı yesil biberleri doğrayıp salata diye soslayip yiyordum suan aklim almıyor nasil yedim diye kızlarda acı yeniyor galibaaİzmir şehir hastanesine gidiyorum. Yeni bir hastane olduğu için makinalar gayet guzel.
Bende kızıma hamileyken acı aşermıştim. Corbaya kaşık kaşık pul biber, ekmek arasi biber turşusu yiyiyordum.
Şimdi aman aman bişey cekmiyor canim sanki eksi mayhoş yeşil elma keyif veriyor. Ama deli gibi canımın çektiği bişey olmadı.
Aminn aminnnhiç sorma bu dönemde eşlerimize allahım sabırlar versinn
Ama sudan tiksiniyorum buz gibi olursa biraz içebiliyorum ılık su midemi kaldiriyorBende yoğurt yiğemiyom iğrenç geliyor biryerde görmüştüm aslında miğde bulantımızı su içerek giderebilirmişiz bol su tüketimi
Bence garanti olanı yapıyosun kuzum, risk tamamen minimize olmuş oluyor. Doktorumuz verebilirsin diyince ben de verdim bakalım 10gün ortalama dediler bekliyorumAa sen fetal dna verdin mi ben daha vermedim ya 12. Haftada yaptırayım diyorum geç kalmam umarım
Sonuç çıkınca haber ver olur mu sen de panorama’ya yaptırmıştın değil mi büyük ihtimal ben de oraya yaptıracağım o yüzden ekstra merak ediyorum seniBence garanti olanı yapıyosun kuzum, risk tamamen minimize olmuş oluyor. Doktorumuz verebilirsin diyince ben de verdim bakalım 10gün ortalama dediler bekliyorum
Ayy evet yaaa buz gibi ohh misssAma sudan tiksiniyorum buz gibi olursa biraz içebiliyorum ılık su midemi kaldiriyor
Bilmiyom ki canım yaKızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı
Hepimiz benzer şeyler yasiyoruz ya ben artik bende problem var diye düşünüyordumAyy evet yaaa buz gibi ohh misss
Yok benim ilk gebeligimde direk kendi doktorum yaptırmıştı ama ozel hastaneye gidiyordumKızlar devlette gittiğim bir kadın doğumcu 12. haftadan itibaren Perinatoloji bölümünde ikili tarama yaptırabileceğimi söyledi illa bu bölümden mi randevu almak lazım anlayamadım tam yaptıran var mı
Benim arada kaşınmaya basladi ama daha erken kilo aldığımız icin yada eski hamilelikten kalan çatlaklar erkenden kaşınması normalmi bilmiyorum hic fikrim yokBu arada kızlar 8+1 de aşırı karın kaşıntısı olan var mı ilk hamileligimden kalan catlaklar ayri kaşınıyor ama yeni catlaklarimda var sanki karnimi resmen Yırtarak kasimak istiyorum. Badem yağı sürüyorum bazen hafifletiyor ama catlamak icin cok erken değil mi.
Hepimiz benzer şeyler yasiyoruz ya ben artik bende problem var diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?