- 22 Kasım 2015
- 1.264
- 1.008
- 133
- 31
Normalmiş canım. Benim özellikle ilk zamanlar yatınca bile çok ağrıyordu. Tutunamayacak herhalde demiştim. Şuan azaldı ama yine de varKızlar merhaba bende temmuz annesi olarak aranıza katılıyorum inşallah bir aksilik çıkmazsa . Hamiş annelere sormak istiyorum bel sırt kalça ağrısı normalmi yatınca bile ağrıyor bi tedirgin oldum
Bence garanti olsun gecikmr bekleyin, geç döllenme ise erken çıkmıyor. Benim çıkmamıştıKızlar selam ben hala manifestleyenlerdenim adetime 3 gün kaldı ama hala test yapmadım korkuyorum biraz negatif görmekten kasıklarımda batma var sürekli 1-2 defa da mide bulantısı oldu sizce yarın test yapmalı mıyım çıkar mı
Evet canımKızlar merhabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAdetim 4 gün gecikti test yaptım pozitif. Kan testi verdim akşam yedide beta 361 çıktı çok şükür ben de temmuz annelerindenim artık galiba 26 eylülde en son adet olmuştum 5 haftalık mı oluyor tam?
Canım vajinal ultrason için 2-3binin üstü, karından gözükmesi için daha yüksek olmalı betan dediler bana. Oyüzden ben hemen gitmedim doktora. Artış takip ettikten sonra beta vermeyi bıraktım 2 günde 1 2 kat artacak şekilde hesapladım ona göre randevu aldım5 hafta da kese görünür mü peki
Teşekkür ediyorum. Sağlıkla tamamlayalım inşallahCanım vajinal ultrason için 2-3binin üstü, karından gözükmesi için daha yüksek olmalı betan dediler bana. Oyüzden ben hemen gitmedim doktora. Artış takip ettikten sonra beta vermeyi bıraktım 2 günde 1 2 kat artacak şekilde hesapladım ona göre randevu aldım
Benimde oyleYemek yeme işi bende de çok fazla var psikolojik heralde ya 5-6 aylık gibi göbeğim çıktı 3 günde
Bize haber vermeyi unutma :)Sigara kullanımım maalesef var bir de bir düşük geçmişim var maalesef o yüzden erken öğrenmem benim için de iyi olur yarın bir test alayım en iyisi
Canım sat 1 ekim benim tahmini doğum 7-8 temmuz gösteriyor aynıyız galiba seninle bende 13 üne aldım randevuyu 6+1 hem kese hem kalp atışı duyarız diye sen sadece kese içinmi düşündünSelam hanımlar bende tüp bebekle hamile kaldim sonucumu bugün öğrendim. Hesaplarıma göre temmuz 8 doğum görünüyor. İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabilirizkasım 11 de kese randevum var Allahın izniyle
Canım uygulama indir telefonuna herşeyi hesaplıyorKızlar merhabalar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAdetim 4 gün gecikti test yaptım pozitif. Kan testi verdim akşam yedide beta 361 çıktı çok şükür ben de temmuz annelerindenim artık galiba 26 eylülde en son adet olmuştum 5 haftalık mı oluyor tam?
Ben de iki gündür çok fazla yaşıyorum, süreç de ne güzel gidiyor diyordum hiç bir şeyim yoktuBenim hiç yoktu 2 gündür bir tuhaf midem .. yorgunluk hali bende de var sürekli yatasim var
Bence de öğrenmek önemli, ben bir önceki gebeliğimde reglden 3gün önce öğrenip hemen sigarayı bırakmıştım ama düşük oldu ardından. Olacağı varsa oluyor rabbim daha doğru bi zamanda nasip edecektir diyor insan hep ama doktorların tek öne koyabildiği şey o zaman sigara içmem olmuştu ( tüm genetik, pıhtılaşma testlerim yapıldı hepsi normal çıkmıştı). Kimisi de günde iki sigara içerek bebişlerini sağlıkla alıyor yine şans mı diyeyim artık bilemedim. Doktorlar sürece girmeden bırakmaya çalışın diyor ama insan keyifle içince zor bırakıyor. Siz yine de içinize en ufak şüphe düşüyorsa bırakmaya çalışın olsa da olmasa da bence. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniiiz. Miratech çok iyi erken gebelik testinde bir de predictordan bile daha iyi çıkıyor çizgiler onu öneririm.Ben bat 6 iken silik çizgi gördüm şimdi bat -6 yani 12 gün geçti üstünden sürecim hala devam ediyor çok şükür. Ama keşke öğrenmese mıydım erken diyorum. Keseyi görene kadar çok yıpratıyor. Ama sigara kullanımım vardı bırakmak için erken bilmeliydim. Eğer böyle bir alışkanlığınız veya ilaç kullanımınız varsa erken öğrenin derim. Fakat yoksa bence geç öğrenin stressiz geçirin netleşene kadar
Bence tamamen kişiden kişiye çok değişiyor, ilk aylar risk çok yüksek olunca sigara en büyük düşük nedeni sayılıyor, bir çok bilimsel çalışma da var ben o dönem başıma gelince incelemiştim. Ama çevremde sigarayı ilk günden içen, doktor izniyle günde iki tane içerek bebeğini sağlıkla süreçte sorun yaşamadan kucağına alan da varsigara kullanımı düşükte gerçekten bu kadar etkili mi arkadaşlar hemşire bir arkadaş sigara çok etkilemiyor demişti bana
Kendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibiMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Bence kesin yazdırmalısıınız, çizgi ben burdayııım diyorKendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi
Evet bende öyle duymuştum stres daha olumsuz etkiliyor diye. İşte insan da pat diye bırakamıyor maalesefSigara içmememenin yaşattığı stres bazen sigaradan daha kötü bir düşük sebebi sayılıyormuş, o sebeple iki taneyi tolere edip içmesine izin veriyorlar mesela çok garip
Hayırlı olsunKendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi
Gerçekten o kadar zor ki, allahtan kahveyi ve çayı da baya azalttırdıkları için sigarayı insan daha az hatırlıyor. Süreçte kendimizi strese sokmamak lazım ya sadece bence en önemli şey bu, inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alacağız kucağımıza burada da birbirimize güzel haberler vereceğiz her ayEvet bende öyle duymuştum stres daha olumsuz etkiliyor diye. İşte insan da pat diye bırakamıyor maalesef
Teşekkür ederim. 7 kasımda randevum var kadım doğuma o zamanda kan+usg bakıcaz. Umarım her şey yolunda gider. Rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesin kucağını doldursunBence kesin yazdırmalısıınız, çizgi ben burdayııım diyor
Teşekkür ederimHoşgeldiniz sağlıkla alalım kucağımıza, bende de oluyor ama kesintisiz şekilde değil bazen geliyor 5 dk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?