Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhabalar, 8 Ekim son adet tarihim en son 7 kasımda beta hcg verdim ama sonuç pzt çıkacak o yüzden 5 Ekim sonucu var elimde o da 126. Aylar önce bir kaybım olmuştu sizce doktora ne zaman gitmeliyim? Pazartesi Salı falan gitmek istiyorum ama kese görünmeyecek muhtemelen, daha geç gidersem de daha önce kaybım var diye korkuyorum belki ilaç vs verir diye

Normal kuzum, 6.hafta için bile bazen erken diyorlar bence haftaya görürsünüz
İnşallahh canım ya salı günü açık kahve lekelnme olmuştu dr gittiğimde kese altında kanama var diye progestan verdiler bugün gittiğim dr kanama görmüyorum diyor bilemedim her doktor farklı şeyler söylüyor

benimde
Merhaba bende 5 haftada kontrole gittim kese gorundu 0.71 cm normal mi sizce doktor 10 gün sonra gel bebekle kalp atisini duyalim dedi
5+2 de 0.67 cm normal sanırım içinde yolkta vardı o benı kese kucukluguyle ılgılı endıselendırdı bakalım haftaya cagırdı kalp için insallah goruruz de rahatlarım

Genelde kese görünecek noktaya gelince çağırıyor doktorlar oda vajinal ultrason için beta hcg nin 1500 üstü, karından bakmak için de 3000 i geçmesi gerek diye biliyorum. Pazartesi çıkacak sonucunuza göre karar verin bence

Merhaba,
Diyetisyeniniz online mı acaba?
Diyetisyen desteği şart mı sizce?
Benim de iştahım çok açıldı :) 5w+3 üm ama 3 ay gibi göbeğim

Ya ben çok zayıfım normalde de 2 gün de bulantilar da var insallah daha cok zayıflayıp bebege sıkıntı olmaz ya korkuyorum

Ya kızlar çok erken biliyorum ama doğum konusunda ne düşünüyorsunuz? Vajinal doğum mu yoksa sezeryan doğum mu planlıyorsunuz? Özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi doğum yapacaksınız? Çok erken olmasına rağmen ben biraz korkuyorum da

Beni devlet hastanesinde en iten şey servise felan eşimizin girememesi. Ve kızlar en önemlisi yenidoğan yogunbakımı olması buna dikkat edelim..
Ben iki doğumu da gördüm bence ikisi de birbirinden zor kısmet zaman neler gösterir vajinal önceliğim ama olmazsa illa da vajinal dogurcam diye bir takıntım yok akışa bıraktım belki zMan ilerledikçe zaten bebek karar verecek buna:)

Aslında şimdiye kadar bende hep özel hastane diye planlıyordum ama doğum fiyatlarını görünce bi acaba dedim 100bin altında hastane yok fiyatlar çok uçmuş

Merhaba,
Diyetisyeniniz online mı acaba?
Diyetisyen desteği şart mı sizce?
Benim de iştahım çok açıldı :) 5w+3 üm ama 3 ay gibi göbeğim
Kesinlikle şart yoksa gereğinden fazla kilo alıp bebek özellikle fazla kilo alırsa normal doğum yapma oranın azalıyo bebek büyükse sezeryana alıyolar tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…