- 26 Ekim 2025
- 48
- 13
- 3
- 37
Lekenmem oluyor ne yapıyım sağlıcakla tutsunsun diye18 saat farkla vermişsiniz bencede normal bu kadar artması 48 saat dolunca verseydiniz 90/100 çıkardı kesin güzel düşünün güzel olsun insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekenmem oluyor ne yapıyım sağlıcakla tutsunsun diye18 saat farkla vermişsiniz bencede normal bu kadar artması 48 saat dolunca verseydiniz 90/100 çıkardı kesin güzel düşünün güzel olsun insAllah
İkisi bir büyüyecek desenizeMerhabaa
Bende yeni hamile olduğumu öğrendim, 17 aylık bebeğimde varbeni neler bekliyor acaba
 hayırlı olsun
 hayırlı olsunArkadaşlar ben hiç kan verip beta hcg baktırmadım sadece gidip kese gördüm kan vermeye gerek duymadım sizce vermeli miyim
2 günlük artış istiyorlar ama canım ben doktorla görüştüm akşam 2 gün sonra tekrar kan ver dediSonucum çıkmış şimdi 50 den 70 olmuş çok az artmış demi kzilar kimyasala mi dönecek buda
Evet ama gerekliliğini bilemedim .bir kaç sorum daha var hazır buradasınız cevap veren birini bulmuşken sorayım 5.7 mm dendi kaçıncı haftada acaba heyecandan doktora hiçbir şey sormadım cinsel ilişki olmalı mı seyehat edebilir miyim bunlar hep kaldı aklımdaCanım keseden sonra beta bakmayabgerek duymuyorlar gerek yok yani
Ben iki tane kimyasal geçirdim kan verince sürekli stres oluyordum bu sefer vermeyeceğim dedim ve şimdi tuttu keseyi gördük 10 gün sonraya randevu aldım sanırım kalp atışını duyarız2 günlük artış istiyorlar ama canım ben doktorla görüştüm akşam 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
Evet gerçekten çok stresli bir dönem oluyor bence de en iyi keseyi göreme kadar tahlil vs yaptırmamak ama insan dayanamıyor. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBen iki tane kimyasal geçirdim kan verince sürekli stres oluyordum bu sefer vermeyeceğim dedim ve şimdi tuttu keseyi gördük 10 gün sonraya randevu aldım sanırım kalp atışını duyarız
Cumartesi akşamı veriyim bende insAllah sağlıcakla artar2 günlük artış istiyorlar ama canım ben doktorla görüştüm akşam 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
Çok teşekkür ederim her isteyene nasip olsun inşallahEvet gerçekten çok stresli bir dönem oluyor bence de en iyi keseyi göreme kadar tahlil vs yaptırmamak ama insan dayanamıyor. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Kimyasal ile dış gebelik geçirdim bende kan vermeyince dış gebelik te tehlikeli oluyor tüpte büyüyüp patlama olabiliyorBen iki tane kimyasal geçirdim kan verince sürekli stres oluyordum bu sefer vermeyeceğim dedim ve şimdi tuttu keseyi gördük 10 gün sonraya randevu aldım sanırım kalp atışını duyarız
Doktora bugün dış gebelik olabilir mi dedim hayır çok net görüyorum değil dedi sonraki randevuyu bekleyeceğimKimyasal ile dış gebelik geçirdim bende kan vermeyince dış gebelik te tehlikeli oluyor tüpte büyüyüp patlama olabiliyor
Keseyi görmüşsün canım inşallah sağlıcakla kalp atışlarını da duyarsınDoktora bugün dış gebelik olabilir mi dedim hayır çok net görüyorum değil dedi sonraki randevuyu bekleyeceğim

Amin inşallah teşekkür ederim senin değerlerin nasıl bütün hepsini okuyamadımKeseyi görmüşsün canım inşallah sağlıcakla kalp atışlarını da duyarsın
50 den 70 e yükseldi bugün moralim çok bozuldu hafif lekelenmemde varAmin inşallah teşekkür ederim senin değerlerin nasıl bütün hepsini okuyamadım

Amin inşallahHiç moralini bozma herkesin yaşadığı olayı biz farkında olarak yaşıyoruz o yüzden nasibi ne zaman olursa o zaman gelecek inancımız sağlam olsun ben bu ay ovulasyon testlerine başlamıştım adetimden on gün sonra başladım o on günlük arada sanırım yumurtlama olmuş testlerde yumurtlamayı görmeden gebeliğimi gördüm hassas da testler önerebilirim hatta deftere notlar da aldım gün gün bir ara buraya atacağım ama inşallah hiç gerekkalmaz hamile olduğun hemen kesinleşir
 Sonu hep hayal kırıklığı gebelikler yaşadık belkide bu yüzden bu kadar üzüntü
 Sonu hep hayal kırıklığı gebelikler yaşadık belkide bu yüzden bu kadar üzüntü  Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese vardır bundada bir hayır deyip Allah'a siginmaktan başka çaremiz yok
 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese vardır bundada bir hayır deyip Allah'a siginmaktan başka çaremiz yokİstanbul ❤kızlar bu grup hep ankara mı ya

Canım 6 saat değil 48 saatte 1 öneriyolar beta takibi için bence boşuna üzülüyorsun50 den 70 e yükseldi bugün moralim çok bozuldu hafif lekelenmemde var