31 yaşında olur bekar olmak

29 yaşımda evlendim 30 yaşımda boşandım. 34 yaşımda tekrar evlendim. 39 yaşımda çocuk doğurdum. Yani demem o ki bu işler kısmet Hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkınızda
Bnde bikere nisan attım düğündn döndüm sayılır

Ben de 29 yasindayim.gec kaldigimi hissediyorum.birini tani evlen cocuk dogur derken bi bakmisim ömür bitmis.ne kadar kabul etmesek de gec kaldigimiz bi gercek

Evlilik guzel sey evlat sahibi olmak paha bicilemez ama bu ikisi icin de baba olmayi hak edicek esini evini seven saygi duyan bir adam gerek. Bu adam cikmamissa karsiniza evlenmeyin, cocuk yapmayin hayatinizi karartmayin. Bekar kadin olun kariyer yapin gezin gulun eglenin.
Ne hayatinizin
Ne kariyerinizin
Ne cocugunuzun
Dengesiz saygisiz sevgisiz adamlarla yipranmasina izin vermeyin.

Teşekkür ederim kısmet inşallah

Bu isler nasip

Huzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzde ben evlilikten dertliyim de biraz

Ya tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Tabiki öyle evlensen dert evlenmesen ayrı dert

Tek temennim yok amin inşallah

Huzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzde ben evlilikten dertliyim de biraz
Bn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamak

Bn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamak
Süper helede maddi özgürlüğün varsa hiç bulaşma. Boşananlara bakıyorum maddi olarak rahatsa dünyalar onun şen şakrak kimse ses edemiyor bekarlıkta niye olmasın ille bir evlilik baskısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…