evet 33/35 yaşlarında 3 arkadaşım var bekar zaten onlar bana cesaret veriyor bide sizlercnm benım artık bayanlar 30 dan snra evlenıyo 2.ıcın cokta gec sayılmaz bence
selam teyzisler nasilsiniz?yogunum geriye dönuk okuyamiyorum.oglum ucuncu ayi bitirmek uzere bicir bicir.tüm zamanimi aliyor nerdeyse.ara sira girioyrum.umarim hamillikleriniz iyi gidiyordur yada tedavileriniz .
umutumde en son oglun olacagini ögrenmistim.karnisinda buuytmussundur sen simdi bebegini masallah onada sanada.insallah hersey istedigin gibi gidiyordur.kendine iyi bak öptük oglusumla
Doktorumdan bir perinatolog önermesini istedim.O da Prof.Dr. Recep Has'ı önerdi.''Branşında en iyilerinden biridir'' dedi.
Zaten bu braşta Türkiye'de 150-200 uzman varmış.
Araştırdım.Hakkında çok iyi şeyler duydum,okudum.Muayenehanesi evimize de çok yakın.31 Ağustos'a randevu aldım.
O tarihe gün verebildiler.Zaten kendi doktorumda ayın 31'ini geçmesin demişti.
chnb açmış olduğun topikte de sormuştum;sende ve bebeğinde son durum nedir?
Yani;bu sonuçlar amniyosentezi gerektiriyor mu?Eğer öyleyse yaptırır mısın?
selam teyzisler nasilsiniz?yogunum geriye dönuk okuyamiyorum.oglum ucuncu ayi bitirmek uzere bicir bicir.tüm zamanimi aliyor nerdeyse.ara sira girioyrum.umarim hamillikleriniz iyi gidiyordur yada tedavileriniz .
umutumde en son oglun olacagini ögrenmistim.karnisinda buuytmussundur sen simdi bebegini masallah onada sanada.insallah hersey istedigin gibi gidiyordur.kendine iyi bak öptük oglusumla
Dr.Bora Cengiz'e sorduğun soru profilinde konu açmışsın gibi görünüyor.
Heyecan ve mutluluk dolu olduğu kadar ne kadar da zor bir süreç...
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Canım beni sormuşsun 24 haftalık oldum bugün kendimi iyi hissediyorum. Bu arada 8 yaşında oğlum da var benim:))
Günaydın kızlarrrr... Dün giremedim nete erkenden hastaneye gittik tahliller için. Ama şeker yüklemesi için ayrıyeten randevu lazımmış çarşambaya verdiler. Diğer şeker tahlilini yaptılar. Aç ve yemekten 2 saat sonra. ben farkı da bilmiyorum...
sonra koşuyoluna geçtik akşam da eltime iftara epey hareket ettim dün hamilelik boyunca geçirdiğim en hareketli gündü. hastanede de tekerlekli sandalyede değildim yürüdüm... İnşallah sorun olmamıştır...
Şimdi geçmişe bakayım...
Allah bağışlasın oğlunu.
Ne kadar güzel ben de bu yaşta ikinciyi yapıyor olmayı isterdim.
Bildiğim kadarıyla şeker yüklemesi yapıldığında 2 saat arayla kan alınıp değerlere bakılıyor.
Şeker tahlili her gebeye yapılıyor muydu?
Benim doktorum henüz böyle bir şeyden söz etmedi.
Bebeğin kıpırtılarını hissetmeye başladın mı?
Ben henüz hissedemiyorum ve heyecanla o anların gelmesini bekliyorum.=)
Allah bağışlasın oğlunu.
Ne kadar güzel ben de bu yaşta ikinciyi yapıyor olmayı isterdim.
Bildiğim kadarıyla şeker yüklemesi yapıldığında 2 saat arayla kan alınıp değerlere bakılıyor.
Şeker tahlili her gebeye yapılıyor muydu?
Benim doktorum henüz böyle bir şeyden söz etmedi.
Bebeğin kıpırtılarını hissetmeye başladın mı?
Ben henüz hissedemiyorum ve heyecanla o anların gelmesini bekliyorum.=)
merhaba canım nasılsın.maşallah oğluşuna 3 ay bitti demek..nasılda çabuk geçiyo dimi zaman.bana burada çok destek olmuştun canım ya.benimde büyüdü.bide doğsa sağlıkla seninki gibi.1250 idi en son teyzesi.
bendeki gelişmelerden bahsedeyim biraz.biliyosunuz plas.prev.vardı.hala devam ediyor.plas.rahim ağzına uzaklığı önce 1.7 cm sonra 2 en son gittiğimde yani geçen hafta ise 3.5 cm ölçüldü.bu güzel haberdi benim için.çünkü ciddi bir kanama beklemiyoruz dedi doktor.bu arada yaklaşık 1.5 aydır annemlerin yanında ankaradayım.doğumuda burada yapcam mecburen.çünkü doktorların genel kanısı benimn ameliyatımı hocalarının yapması.yani prof olmalıymış.doç.bile pek yanaşmıyor.şu an herşey yolunda ama plas.mesaneye yada sez.kesiğine yapışmış olabilirmiş.rahim alınabilirmiş.ama benim içim rahat çok sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum.
ama şu an en büyük sıkıntım sağ elimmde olan karpel tünel sendromu.büyük ihtimal doğumdan sonra elimden amel.olmam gerekecek.şu an yazı yazarken bile inanılmaz bir uyuşkluk ve ağrı oluyor.o yüzden ben pek cevap yazamıycam kızlar.okumakla yetincem.doktor elini kullanma dedi.benden haberler böyle sizde yazın ben sık sık uğrayıp okuyorum yazamasamda.hepinizi öpüyorum kızlar.
bendeki gelişmelerden bahsedeyim biraz.biliyosunuz plas.prev.vardı.hala devam ediyor.plas.rahim ağzına uzaklığı önce 1.7 cm sonra 2 en son gittiğimde yani geçen hafta ise 3.5 cm ölçüldü.bu güzel haberdi benim için.çünkü ciddi bir kanama beklemiyoruz dedi doktor.bu arada yaklaşık 1.5 aydır annemlerin yanında ankaradayım.doğumuda burada yapcam mecburen.çünkü doktorların genel kanısı benimn ameliyatımı hocalarının yapması.yani prof olmalıymış.doç.bile pek yanaşmıyor.şu an herşey yolunda ama plas.mesaneye yada sez.kesiğine yapışmış olabilirmiş.rahim alınabilirmiş.ama benim içim rahat çok sıkıntı yaşıycağımı sanmıyorum.
ama şu an en büyük sıkıntım sağ elimmde olan karpel tünel sendromu.büyük ihtimal doğumdan sonra elimden amel.olmam gerekecek.şu an yazı yazarken bile inanılmaz bir uyuşkluk ve ağrı oluyor.o yüzden ben pek cevap yazamıycam kızlar.okumakla yetincem.doktor elini kullanma dedi.benden haberler böyle sizde yazın ben sık sık uğrayıp okuyorum yazamasamda.hepinizi öpüyorum kızlar.
kizlar hamilelikleriniz hayirli olsun.Allahim kolaylikla tamamlayip bebeginize kavusmanizi nasip etsin insallah.seker testi 20. haftalardan sonra yapiliyor.benimkisi 23 hafta olmus ve haberim bile yoktu.onlar kanlari almislar cok sonralari sordum da öyle ögrendiydim.her kan verdiginizde bu ne icin diye sorun bazen söylemiyorlar.
nil cim valla oglum dunyaya geldi dört aylik olcaz haftaya.dogumum cok zordu normal dogumdu kilosuna fazla dediler alalim dediler bilmem ne derken oglumu normal dogumla dunyaya getirdim tam 3.550 le dogdu.yok kilosu fazlaymisda iri dogarmisda dört kiloyu gecermisde bi sürü sey.yinede bekledim aldirmadim sezeryanla derken aldirmadigim gun sancim tuttu ve oglusum yanimiza geldi.malum ilk uc ay gaz sancisi guz sancisi derken cok zordu ama nasil gecti bilmiyorum.gecti o gunler. simdi rahatladi baya e bende rahatladim. simdi cok hareketlendi yavrum.oynuyoruz artik kippir kippir.Allahim sizlerede o günelri nasip e tsin sag salim.
sabr edin kizlar hersey guzel olcak merak etmeyin.
nil cim valla oglum dunyaya geldi dört aylik olcaz haftaya.dogumum cok zordu normal dogumdu kilosuna fazla dediler alalim dediler bilmem ne derken oglumu normal dogumla dunyaya getirdim tam 3.550 le dogdu.yok kilosu fazlaymisda iri dogarmisda dört kiloyu gecermisde bi sürü sey.yinede bekledim aldirmadim sezeryanla derken aldirmadigim gun sancim tuttu ve oglusum yanimiza geldi.malum ilk uc ay gaz sancisi guz sancisi derken cok zordu ama nasil gecti bilmiyorum.gecti o gunler. simdi rahatladi baya e bende rahatladim. simdi cok hareketlendi yavrum.oynuyoruz artik kippir kippir.Allahim sizlerede o günelri nasip e tsin sag salim.
sabr edin kizlar hersey guzel olcak merak etmeyin.
nil canım ssen neler yaptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?