Taylan, olmadı bak.. Kız bizim vaktimiz kısıtlı..
Sen eğer bu ay hamile kalmazsan, hemen ateş ölçme yöntemine başla canım..
Ben öyle yaptım.. Hemnde hamiel kaldım.. İyikide yapmışım..
Adetime 1 hafta kala yumurtladım ben..Bana kalsa hala 14. 16. günlerde çalışmaları yoğunlaştırıyordum..
Bence sende önce ne zaman yumurtladığını öğrenmelisin.. Ondan sonra işini sağlama almış olursun..
35 ten sonra bize her ay kıymetli kuzuuuum..
Adetinin başlamasına 14 gün kala...Adet başladıktan 14 gün sonra değil ...
hımmm.. ozaman benım b.a.t 7 eylül olduguna göre 25 agustosta testi yapmam lazımama bu arada yumurtlamanın en yuksek oldugu gun de 23 agustos gorunuyor..böyle bişey yani :)
Ya da en iyisi 23 ünden itibaren başla test yapmaya :)
Ben de Kastamonuluyum ama istanbulda doğdum büyüdüm ama 14 sene Edirnede yaşadım büyük oğlum Edirne doğumlu...
Erken doğan oğlum Hatay doğumlu(
Allah vakitli sağlıkla nasip etsin bu da İstanbul olacak kısmetse...
Senin de zormuş işin canım Allah kolaylık versin yatmak zor... Benim de rahim ağzımda dikiş var diye zorunluluktan yatıyorum... Ama razıyım sağlıkla vakitli doğsunlar da...
Trabzonlular sever çocuğu... 3. belkı kız olur...Gündemde var mı?
Benim ümidim yok 10 tanede yapsam kızı bulamam...
Benim eşim de anne tarafından Kastamonu Taşköprülü chnbcim :) Trabzona 1 kez gittik 3 günlüğüne çok beğenmiştim...
süperdi yorumun, bayıldım :)) cok gercekci:) peki ovulasyon testini hangi gun yapmam gerekıyor..?
ya da en iyisi bugunden ıtıbaren her gun calısma yapalım, teste meste gerek kalmasın di mi
Benim eşim de anne tarafından Kastamonu Taşköprülü chnbcim :) Trabzona 1 kez gittik 3 günlüğüne çok beğenmiştim...
Aman amaaaaaaaaaaaaaaannn ne 3. süüüüüüüüüü..
Rabb'im bunu sağlıkla doğurmayı nasip etsinde..
Ben bunu bir doğursam..
Rabb'ime şükreder otururum oturduğum yerde..
Allah'ım isteyene versin...
Bir tek ben beğenemedim burayı yaa..
Herkes çok beğeniyor..
Belkide burası gezilecek yerdir, yaşanacak değil...
Aman Trabzon'luluar duymasınlar..
Çok milliyetçidirler..
Bir tek ben beğenemedim burayı yaa..
Herkes çok beğeniyor..
Belkide burası gezilecek yerdir, yaşanacak değil...
Aman Trabzon'luluar duymasınlar..
Çok milliyetçidirler..
Ben de Taşköprülüyüm:)) Trab
zon bence de gezmeye güzel...
Amin..............
ben de gidince 20 gün kalıyorum çok nemli ve yağmur var sürekli çok sıkıldım...
Taylan canım benim 28 günde 1 olur. Adetin 10. gün başlarım teste. 14. gün yumurtlarım genelde...
Aaaa deme ya..Ben seni hep Hataylı diye düşünüyordum bak :) Kastamonu yu da çok seviyorum .Çok tarihi bir kent..İnsanlarını da çok sevdim...
İzbeli çiftliğini duymuşsundur belki...
Yazışmıştık aslında unuttun demek.:)) Yok gitmedim siz kahvaltıya mı gidiyordunuz di mi?
Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz vardı geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Bizim 4 lü test riskli çıkmıştı. Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz dedim...
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım canım.. Bilmiyorum..
Sadece ateş ölçtüm, buldum günümü...
Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz vardı geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Bizim 4 lü test riskli çıkmıştı. Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz dedim...
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...
Ben İzmirliyim aslen..Şu an Düzce de yaşıyorum..Düzce,Adapazarı,Sakarya vs buraları hiç sevemedim..Çok tutucu bir çevre...Trabzon bana Düzce den daha modern göründü mesela....
ateşle nasıl bulunuyor desem çok mu olurumhiç bişey yapmadan hamile kaldım ilkinde, şimdi yaş ilerledi dıye kalamayabilirim dıye dusunuyorum, cunku eşim de 47 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?