35 den sonra çocuk diyenler

Adetinin başlamasına 14 gün kala...Adet başladıktan 14 gün sonra değil ...

hımmm.. ozaman benım b.a.t 7 eylül olduguna göre 25 agustosta testi yapmam lazım ama bu arada yumurtlamanın en yuksek oldugu gun de 23 agustos gorunuyor..böyle bişey yani :)

hımmm.. ozaman benım b.a.t 7 eylül olduguna göre 25 agustosta testi yapmam lazım ama bu arada yumurtlamanın en yuksek oldugu gun de 23 agustos gorunuyor..böyle bişey yani :)

İnternetteki ovulasyon hesaplayıcılarını ciddiye alma canım...Ben hem gülen yüz testi yaptım hem de netteki hesplayıcıyı takip ettim..Netteki hesaplayıcıya göre yumurtlamam günde yumurtlamadım..2 gün sonra yumurtladım..Gülen yüz yani pozitifi 2 gün sonra gördüm :)

Aman amaaaaaaaaaaaaaaannn ne 3. süüüüüüüüüü..
Rabb'im bunu sağlıkla doğurmayı nasip etsinde..
Ben bunu bir doğursam..
Rabb'ime şükreder otururum oturduğum yerde..
Allah'ım isteyene versin...

Benim eşim de anne tarafından Kastamonu Taşköprülü chnbcim :) Trabzona 1 kez gittik 3 günlüğüne çok beğenmiştim...

Bir tek ben beğenemedim burayı yaa..
Herkes çok beğeniyor..
Belkide burası gezilecek yerdir, yaşanacak değil...
Aman Trabzon'luluar duymasınlar..
Çok milliyetçidirler..

ya da en iyisi bugunden ıtıbaren her gun calısma yapalım, teste meste gerek kalmasın di mi

İşte bu çok yanlış.. Bende ilk ay öyle yaptım..
Ne gerek var, hergün çalışmayla zaten tutar dedim.. Ama tutmadı..
Sebebide hergün çalışma erkekteki sperm kalitesini etkiliyormuş..
Gün aşırı yöntemi en iyisi..
2. ay gün aşırıya döndüm, tuttu...
Demeki neymiiş..
Adamları fazla yormaya da gelmezmiiiş..

Kızlar randevudan geldik... 3.8 mm lik Koroid Pleksus kistimiz vardı geçmiş şükür:)) Bugün itibarıyle 23 artı 4 günlük oldum. Ama bebek yüzde 3 lük en üst sınırda çıktı kilo olarak. 815 gram. 2 gün sonraya şeker testim var umarım şeker çıkmaz. Zayıf olur bir dert kilolu olur ayrı dert.
Bizim 4 lü test riskli çıkmıştı. Amniyo dışında genetik sorunun netlik kazanmayacağını yine söyledi yok dedik zaten bu haftadan sonra sorun olsa da yapılacak bir şey yok ki bu konudaki düşüncemi siz de biliyorsunuz dedim...
Rahim ağzı uzunluğum 2.6 iyi:)) Bizden haberler böyle...

Benim eşim de anne tarafından Kastamonu Taşköprülü chnbcim :) Trabzona 1 kez gittik 3 günlüğüne çok beğenmiştim...

Ben de Taşköprülüyüm:)) Trab
zon bence de gezmeye güzel...

Amin..............

Herkes çok beğeniyor..
Çok milliyetçidirler..

ben de gidince 20 gün kalıyorum çok nemli ve yağmur var sürekli çok sıkıldım...

Taylan canım benim 28 günde 1 olur. Adetin 10. gün başlarım teste. 14. gün yumurtlarım genelde...

Herkes çok beğeniyor..
Çok milliyetçidirler..

Ben İzmirliyim aslen..Şu an Düzce de yaşıyorum..Düzce,Adapazarı,Sakarya vs buraları hiç sevemedim..Çok tutucu bir çevre...Trabzon bana Düzce den daha modern göründü mesela....

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaaa deme ya..Ben seni hep Hataylı diye düşünüyordum bak :) Kastamonu yu da çok seviyorum .Çok tarihi bir kent..İnsanlarını da çok sevdim...

İzbeli çiftliğini duymuşsundur belki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa deme ya..Ben seni hep Hataylı diye düşünüyordum bak :) Kastamonu yu da çok seviyorum .Çok tarihi bir kent..İnsanlarını da çok sevdim...

İzbeli çiftliğini duymuşsundur belki...

Yazışmıştık aslında unuttun demek.:)) Yok gitmedim siz kahvaltıya mı gidiyordunuz di mi?

canım kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim kistde kaybolmuş çok şükür kilosunu maşallah çok iyi serum yediydinya belki ondan iyi kilo almıştır şekerde çıkmaz inşallah rahim ağzında iyiymiş inşallah hep böyle devam eder ve vaktinde kucağına alırsın

kastamonu muhabbeti geçmiş kızlar bense safranboluluyum ve istanbulda yaşıyorum..her yıl en az 3 kere safranboluya en az 1 kerede kastamonuya gidiyorum..hepsi hasmı has anadolu insanı...tertemiz içlerii..

Aaa gerçekten kiloluuuu.. MaşaAllah diyelim ama çokta artmasın bundan sonraa... Benimki 23 haftalıkken 601 gramdı..
Bebek kilolu ya, inşaAllah şeker çıkmaz sende de.. ben dünden beri mahvoldum, şeeker ölçtürecem diye.. yüksek çıktı tokluk 150.. şimdi 100 gr. yüklenecek haftaya.. Ama nasıl dayanacağım ben ona bilmem..
Diğer gelişmeler içinde sevindim.. Rabb'im büyük.. Hepimizi ve bebişlerimizi korusun Rabb'im..

Ben İzmirliyim aslen..Şu an Düzce de yaşıyorum..Düzce,Adapazarı,Sakarya vs buraları hiç sevemedim..Çok tutucu bir çevre...Trabzon bana Düzce den daha modern göründü mesela....

Kız Sakarya ne yaptı sana.. Tutucu derken.. Ben seviyorum Sakarya yı.. Giyim kuşam açısından söylüyorsani birşey diyemem.. Ama hal ve davranış açısından, bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.. Trabzon ilginç bir yer.. İnsanları çok ilginç bir kere.. Modernlik görüşü çok göreceli. Bende tam aksii düşünüyorum.. Kabuğunu yırtamamaış buradaki insanlar.. Uzun bir süre daha da yırtamazlar sanırım...
Ama İzmirli biri açısından düşününce söylediklerin abes gelmiyor bana.. Tamamen farklı kültürler..

ateşle nasıl bulunuyor desem çok mu olurum hiç bişey yapmadan hamile kaldım ilkinde, şimdi yaş ilerledi dıye kalamayabilirim dıye dusunuyorum, cunku eşim de 47 oldu.

Canım bak, adetini 2. gününden başlayarak hergün sabah daha yataktan kalkmadan, ve öncesinde de en az 4 saattlik uykudan sonra sabah ateşini ölçüyorsun.. Ama hergün aynı satte.. Ben sabah 7 ye saat kurmuştum.. Çıkan ateşini hep kaydediyorsun.. Sonra adetliykenki ateşin ortaya çıkıyor zaten.. Adetin bitince ateşindeki artışı sende gözünle göreceksin.. Yumurtlamaya kadar, ateş ya artışla devam eder ya da bazen sabit, bazen artış şeklinde olur.. Sonra birgün ateş birden düşer.. Yani ölçtüğün ateşten bir grafik hazırladığını düşün.. Çizginin birden düştüğünü görürsün..İşte o düştüğü günün ertesi günü yumurtladığın gündür.. Zaten yumurtladığın gün ani düşüş oluyor ya, ertesi gün gene çıkıyor.. Eğer yumurta döllenirse, çıkış sürekli artar.. Eğer döllenmezse, çizgi yavaş yavaş aşağıya iner.. Anlaşıldı mı acaba? Bence işini garantiye al, ikisinide yap.. Hem ateş ölç hem test yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…