35 den sonra çocuk diyenler

ay ne güzel baya çoğalmışız
yazılanları okudukça dahada bır heveslendim

ay ne güzel baya çoğalmışız
yazılanları okudukça dahada bır heveslendim

hamileliğinde sorun olmuyorsa bence geç değil canım kızını kardeşsiz bırakma derim benim ablam 39 yaşında doğurdu hiç sorun yaşamadı tavsiye edilir

kızlar bi soraki adetimde klomene başlıycamızı söyledi doktor.aslında benim yumurtlama problemim yok .o yüzden bu klomenle çift yumurtlayıp bide ikizim oluyomuş ALLLAHHHHHH.NE ÇOK İSTERİM .hamile kalmanda problem yok dedi.ama ben yaştan dolayı acele ettim biraz .ben istedim ilaca başlamayı.bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak.içimde öyle bir his var ki ilk ayda hemde ikize hamile kalcam gibi hissediyorum.yada öyle olmasını çok arzuladığım için bilinçaltımda buna inanıyor.geçen gün rüyamda eşimle tekrar evlendiğimi çok güzel bir gelinlik giydiğimi gördüm.hemen rüya tabirine baktım.evli olan birinin gelinlik giymesi çocuğu olcağına delaletmiş.abdalın fikri neyse zikride o olurmuş hesabı aklım fikrim hep bebekte :))

Allah hepimiz için hayırlısını versin ya rabbim.

merhaba kızlar ne güzel bir çok hamile var bebek isteyen var inşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur
ben de kendimden bahsedeyim biraz ben bayağı zorluklar yaşadım mücadeleler verdim ve çok şükür şimdi hamileyim 36 yaşında hamile kaldım bugün 5 ayım bitti ve herşey yolunda allaha şükür ve inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kavuşurum bebeğime...
ben şubatta 37 yaşında olucam ama 31 yaşında evlendim ilk 6-7 ay istemedik sonra istedik olmadı sonra dr işleri başladı bende problem yoktu eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu düzeldi sonra ben 2 ay üstüste hamile kaldım ama ikiside erkenden düştü 2 yıl geçmiş oldu bu arada sonrasında tedavilere başladık ama yine problem yok tahliller iyi hsg çektirdik iyi eşimin durumu iyi ama çocukta yok
sonra klomenle yumurta takibi yaptırdık olmadı ama bende bir sürü kist oldu 4 ay d. kontrol hapı kullandım geçmesi için sonra başka bir şehire trabzona bir tüp bebek merkezine gittik bütün tahlileri yaptırdık temiz çıktı biz aşılama istedik yaptırdık olmadı yine kistler yine aylarca d. kontrol hapı kullandım ve her seferinde geçmişmi diğe bir sürü yol gidiyorduk
dr un erken demesine rağmen tüp bebek yaptırmak istedik yaptırdık birincide birazda yalnış tedaviden olmadı sonra ikinciyi yaptırdık 4 ay sonra hamileydim çok sevinmiştik ama 8. haftada kalp atışı olmadığından kürtaj oldum yıkılmıştık bir süre toplayamadım kendimi
sonra 3 bebek kaybından sonra genetik testleri yaptırdık ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı biraz ileri düzeydeydi 3. tüp bebeğe başladık kan sulandırıcı da kullandım iyi bir tedaviydi ama olmadı
daha sonra istanbula memoriale gitmeye karar verdik ilk gittik muayene sperm tahlili herşey çok çok iyi dedi dr aklımızda kalmasın diğe histereskopide yaptırdık o da çok iyi 4. tedaviye başladık ama çok çok yalnış bir tedaviyle yarım kaldı ve ben 8 ay o ilaçların iğnelerin yan etkileri yüzünden bir çok sağlık problemi yaşadım
8 ay sonra tekrar aynı yere gittik tamamen düzelmeden tedaviye başladılar ısrarları üzerine salak gibi kabul ettim ama 5. denememde olmadı zaten kötü bir tedaviydi
sonra vazgeçtim bu işlerden oluruna bırakalım dedik ama bir süre sonra evlat hasreti ağır bastı yeni bir tedavi için bu sefer ankaraya gitmeye karar verdik merkezi dr u ayarladık adet olunca gidecektik
ama ama bir mucize oldu kızlar ve ben adet olacağım gün hamile olduğumu öğrendim ben laborantım ve gece nöbetimde test yapmıştım sabaha yakın saat 4 gibiydi testi yaptığımda inanamadım olması mümkün değil gibiydi ama ben hamileydim sabah kan testi de yaptık değerim çok çok iyiydi 2 gün aralıklarla testleri 3-4 kez tekrarladık ve herşey yolundaydı
sonra keseyi gördük sonra kalp atışını duyduk sonra cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacak inşallah ve her kontrol her ultrason bizim için bir bayram gibi her tekme atışında yüzümde gülücükler oluyor allahıma şükürler olsun yaşıyor diğe bu arada hamileliğmi öğrendiğim günden beri her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
bugün 5 ayımız bitti yarın 6. ayımıza başlıyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ve eşimle sevdiklerimizle beraber mutlu sağlıklı hayırlı bir çocuk olarak büyütürüz
çok uzun oldu kızlar biliyorum ama bana göre yinede çok kısa uzak küçük bir ilin ilçesinde yaşayıp çalışıp yıllarca bir çocuğumuz olsun yeter ki diğe yollarda orda burda geçirdik ömrümüzü ve inanın hem madi hem manevi hem zaman olarak çok zordu
ama çok şükür ki allah bize evladımızı verdi mucizemizi verdi ve şimdi hayat çok daha güzel inşallah birde kucağımıza alsak
allah her isteyeni sağlıklı bir şekilde evlat sahibi yapsın inşallah....

Son düzenleme:

canım bayağı zor günler geçirmişsiniz uzun tedavi süreçlerinden geçmişiniz neyseki bebeğin şu an seninle ve allah tamamına erdirsin kanda pıhtılaşma problemim var demişsin hangi genlerinde var ve şu an ne kullanıyorsun

selam kızlar ben 37 yaşındayım.34 yaşımda evlendim.üç aylık evliyken hamile olduğumu öğrendim ancak 8 haftalıkken boş gebelik olduğu söylendi ve kürtaj ile alındı.
Aradan 1,5 sene geçti çektirdiğim hsg filminde tek tüpümde az geçiş olduğu görüldü.Laparoskopi ile kapalı olan sol tüpüm eylül ayında alındı.
Kasım 2011 tekrar hamile kaldım.ikinci hamileliğimde yolk sac görüldü, emriyo var denildi ancak kalp atışı duyulmadı.31 aralık 2011 ikinci kürtajımı oldum.yani henüz çok yeni.şimdi adet olmayı bekliyorum.adetten sonra kan tahlillerim yapılacak bir sorun var mı araştırılacak.
tek tüpümde az geçiş var zor hamile kalabiliyorum.Dilerim bebişlerimiz annelerini çok bekletmez ve dünyanın en güzel duygusu olan anneliği yaşamak nasip olur.

bu arada narmik ve eylül08 arkadaşları azminden dolayı tebrik ediyorum.Ama annelik gibi dünyanın en güzel duygusu için herşeye değer.Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.Darısı bizlerin başına inş.

Amin canım..Tüp bebeği de düşünebilirsin....

çok teşekkür ederim canım allahm her isteyene nasip etsin
bende mhftrc677 homzigot ve protein s ve c düşüklüğü çıktı
iğne olarak da fraxheparine 04 lük kullanıyorum

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim inşallah biz de siz de hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz

çok teşekkür ederim canım allahm her isteyene nasip etsin
bende mhftrc677 homzigot ve protein s ve c düşüklüğü çıktı
iğne olarak da fraxheparine 04 lük kullanıyorum

değerlerimiz aynıymış ilk defa aynı değerlerde birini buldum kusura bakmazsan biraz bilgi verirmisin canım benimde mthfr 677 homozigot birde protein s 49 düşük yani seninki kaç çıktı ve nasıl bir tedavi uygulandı kullandığın ilaçları yazarmısın allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım..Tüp bebeği de düşünebilirsin....

Yeni ameliyat oldum ve hesapta olmayan şeyler olduğu için tüp bebek için olan birikimim yapılan ameliyata gitti.Sigorta şirketinden paramı alamadım.
Tüp bebek için gerekli birikimi yapıp denemeyi düşünüyorum.istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ben İstanbullu değilim ama histeroskopi ameliyatımı yapan Prf.Dr.Yücel Karaman alanında çok iyidir..Tüp bebek konusunda da....

32 yaşımdayım, kısmetse 35imde bebek sahibi olmayı düşünüyorum... Yazdıklarınız umut verdi, umarım çok geç olmaz :)

merhaba biraz geç oldu kusura bakma am nete fzla girmiyorum o yüzden yeni gördüm
ben gewnetik testlerimi 2. tüp bebek sonrası yaptırdım hamileydim ama bebeğimi kaybetmiştim daha öncede normal gebelikten iki kaybım vardı testlerde problem çıkınca 3. tüp bebekte aspirin ve 0.2 lik clexane kullandım yumoşlarım çok iyiydi ama olmadı sonra bir kaç dr dozun az gelmiş olabileceğini söyledi
neyse 4. tüp bebekte fraxheparine 0. lük ve aspirin kullandım kötü bir tedaviydi olmadı
5. deneme için ekim başı ankarayı düşünüyorduk ama ben 2 ay öncesinde arada 100 mg lık aspirin içmeye başladım ankaradaki dr um gelmeden 1 ay önce her gün hem aspirin iç hem bir gün folbiol bir gün elevit iç ve her gün 0.4 lük fraxheparin iğne yap demişti ben aspirin ve folbiola daha önceden başlamıştım iğneye de eylülde adet olunca başlıycaktım ama çok şükür hamile olduğumu öğrendim bizim için çok büyük bir mucizedi çok şükür şimdi 23. haftamızdayız
ama farklı olrak yaptığım şeyleri yazayım ben yaz boyu bol böğürtlel yemiştim erik elma kiraz üzüm bol domates biber vs ama hepsi köy ürünüydü doğaldı yani hatta arada meyveler çok olunca kaynatıp kavanozlara doldurup suyunu içiyordum bunları daha çok hem sevdiğimden hem de faydalı olduğundan yapıyordum etkisi olduğuna inanıyorum
ben normal zayıf biriydim genelde sebze yemeklerini yerim sırf faydası olsun diğe arada et tavuk yerim
çalışıyorum ama kahvaltımı hiç aksatmam erkenden kalkar hazırlarım zeytin peynir dışında bal pekmez meyve ezmelewrini çok tüketirim
sonuçta hepsinin faydası olmuştur ama allahım nasip de etti çok du ettim bana dua edenlerde çok oldu
inşallah sende her isteyende evladına kavuşur
bu arada protein değerlerim aklımda değil ama önemli olan mhftr c 677 homozigotmuş diğerleri daha az etkiliymiş

bana doktorumun dediği mthfrlerden daha önemli protein s düşüklüğü demişti bu değer gebelikte dahada düşüyor demişti demekki her doktorun tedavi şekli farklı olabiliyor demekki sağlıklı beslenme bayağı etkili oluyor iğneye gebe kalmadan öncemi başlamıştınız allahım tamamına erdirsin

bende 34 yasindayim ve ilk hamileligimi yasiyorum. henuz 4 haftalik. dr erken oldugu icin birsey goremeyiz haftaya gel dedi. ben de sabirsizlikla bekliyorum. is, guc, kariyer derken ancak sira geldi bebege. sansima ilk denememizde hamile kaldim. dr um beni yas konusunda cok rahatlatti ve "asla gec diye dusunme benim artik 30 yas alti hastam olmuyor, kendimde 39 yasinda cok saglikli bir dogum yaptim" dedi. ben gec kaldigimizi dusunmuyorum. artik hayat kosullari, kadinin yasamdan beklentileri degisti. sagligimiz el verdigi surece gec anne olmanin avantajlarinin agir bastigini dusunuyorum.

seninle yaşımız aynıymış canım.benim 8 yaşında bir oğlum var ama onda yaşadıklarımdan dolayı birazda tedirginim.yaştan dolayı benimde takıntılarım vardı ama burda çoğaldığımızıda görünce çok mutlu oluyorum.benim doktorumda yaşın çok geç değil dedi bakalım hayırlısı.

hamilelik boyunca yaşadıklarını burada bizimle paylaşırsan çok sevinirim.bizede ışık olur.

ben de aynisefa gibi nisan annesi adayıyım.zorunlu sezaryenden ötürü tahminen mart sonu . 33 yaşındayım. iki düşüğün ardından bu hamileliğimde pıhtılaşma sorunum anlaşıldı ve son düşükten sonra yumurta rezervimin çok düşük olduğu gebe kalmakta acele etmem gerektiği. mthfr 677 heterozigot mutasyonum var. günde iki kez clexane 0,4 iğne yapıyorum ve metionin diyeti yapıyorum. 30. haftaya kadar geldik çok şükür. başından beri çok riskli ve zorlu bir gebelik oldu. ilk aylar kanama durmadı aylarca yattım, sonra nefes darlığı ve astım teşhisi, derken 22.haftada suyumun bir kısmı geldi ve hala evde yatıyorum, ama çok şükür hala devam ediyoruz. suyumuz tamamlandı. minik kızım tüm zorluklara rağmen hayata tutundu şu ana kadar ve inşallah tutunmaya da devam edecek. önemsediğim yoğun tempolu bir işim vardı, sosyal yaşamım ve hobilerim. geçen yazdan beri sadece gebeliğimin sağlıkla devam etmesini ve bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesini istiyorum. diğerleri artık çok geri planda kaldı. iki hafta sonra resmi doğum iznimi de başlatacağım inşallah. son haftalarda yavaş yavaş eksiklerimizi de tamamladık eşimle. şimdi kızımızı bekliyoruz umutla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…