ben de aynisefa gibi nisan annesi adayıyım.zorunlu sezaryenden ötürü tahminen mart sonu. 33 yaşındayım. iki düşüğün ardından bu hamileliğimde pıhtılaşma sorunum anlaşıldı ve son düşükten sonra yumurta rezervimin çok düşük olduğu gebe kalmakta acele etmem gerektiği. mthfr 677 heterozigot mutasyonum var. günde iki kez clexane 0,4 iğne yapıyorum ve metionin diyeti yapıyorum. 30. haftaya kadar geldik çok şükür. başından beri çok riskli ve zorlu bir gebelik oldu. ilk aylar kanama durmadı aylarca yattım, sonra nefes darlığı ve astım teşhisi, derken 22.haftada suyumun bir kısmı geldi ve hala evde yatıyorum, ama çok şükür hala devam ediyoruz. suyumuz tamamlandı. minik kızım tüm zorluklara rağmen hayata tutundu şu ana kadar ve inşallah tutunmaya da devam edecek. önemsediğim yoğun tempolu bir işim vardı, sosyal yaşamım ve hobilerim. geçen yazdan beri sadece gebeliğimin sağlıkla devam etmesini ve bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesini istiyorum. diğerleri artık çok geri planda kaldı. iki hafta sonra resmi doğum iznimi de başlatacağım inşallah. son haftalarda yavaş yavaş eksiklerimizi de tamamladık eşimle. şimdi kızımızı bekliyoruz umutla
ben de aynisefa gibi nisan annesi adayıyım.zorunlu sezaryenden ötürü tahminen mart sonu. 33 yaşındayım. iki düşüğün ardından bu hamileliğimde pıhtılaşma sorunum anlaşıldı ve son düşükten sonra yumurta rezervimin çok düşük olduğu gebe kalmakta acele etmem gerektiği. mthfr 677 heterozigot mutasyonum var. günde iki kez clexane 0,4 iğne yapıyorum ve metionin diyeti yapıyorum. 30. haftaya kadar geldik çok şükür. başından beri çok riskli ve zorlu bir gebelik oldu. ilk aylar kanama durmadı aylarca yattım, sonra nefes darlığı ve astım teşhisi, derken 22.haftada suyumun bir kısmı geldi ve hala evde yatıyorum, ama çok şükür hala devam ediyoruz. suyumuz tamamlandı. minik kızım tüm zorluklara rağmen hayata tutundu şu ana kadar ve inşallah tutunmaya da devam edecek. önemsediğim yoğun tempolu bir işim vardı, sosyal yaşamım ve hobilerim. geçen yazdan beri sadece gebeliğimin sağlıkla devam etmesini ve bebeğimin sağlıkla hayırlısıyla gelmesini istiyorum. diğerleri artık çok geri planda kaldı. iki hafta sonra resmi doğum iznimi de başlatacağım inşallah. son haftalarda yavaş yavaş eksiklerimizi de tamamladık eşimle. şimdi kızımızı bekliyoruz umutla
inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım
merak ettimde amniyosentez yaptırdınmı ikili üçlü testler filan nasıldı metionin diyeti nedir
canim Allahim senide saglikla bebegine kavusturur insallah,ne güzel haftalar ilerliyo .bende artik sadece bebegime yönelik yasiyorum.
benim ilk aylarda yasadigim sorunlar hep psiskoljikti.fiziksel olarak hic bir problem yasamadim.ama bazi dusuncesiz doktorlar 30 yas üstü ve ilk gebelik die beni baya bir strese soktulardi..cok uuzüldum.hamileligiime sevinemedim bunlari duuyunca.doktor degistirdim.doktorlar degisirken yapilmasi gereken ikili ve üclü testlerim kacti.neyseki su anki doktorumu tanidim.baya bir rahatlatti.en sonunda 21.haftada genel 4D ultrasina girdik ve orda bebegimin bütün detaylarini gördüm dinledim ögrendim.masallah cocugum cok saglikliydi.rahatladim.simdi oglum saglikli .inanilmaz guclu hareketleri karnimda.hic olmadik yerde beni güldürüyor ani hareketleriyle.umarim dogdugundada bu kadar hareketli olmasi beni mutlu eder
her doktor ayri bsie diyor.yasadigim yerde nerdeyse 35-36 yas alti anne cok az.ben bilyiorumki sirtimdan para kazanmak istediler.simdi gördükce taniidkca baska hamileleri amannn diyorum.ne takmisimki kafaya.
inşallah canım hepimizi. maşallah oğlunainşallah doğduğunda da hareketleri mutlu eder benim kızım da çok hareketli maşallah, artık tekmeleri annesini yerinden zıplatabiliyor, ama ben çok mutlu oluyorum
düşüncesiz doktorların eline düşebiliyoruz malesef. doktorluk mesleğinin yüz karası işini ticaret mantığıyla yapan insanlar var. ne güzel sonunda iyi bir doktor bulmuşsun. benim arkadaşlarım da öyle, 30 yaş altı hiç anne tanımıyorum desem yeridir. 35-40 üstü ilk gebelikler o kadar çok ki. daha anneliğimizden istifade sırtımızdan para kazanmayı bekleyen koca bir sektör var. bebek alışverişinde farkettim. bebek eşyası yetişkin eşyasından daha pahalı. dayanamıyoruz çocuğumuz için olunca almak istiyoruz, ve bunu kendileri için fırsata dönüştürüyorlar. yaşadığım şehirde bakıcılık da aynı kapsamda denebilir. iyi ve güvenilir bir bakıcı bulmak zor, bulsan piyasa çokkk yüksek. öyle herkesle çalışmıyorlar heryeri beğenmiyorlar. bizim anneanne de babaanne de sürekli bebeğe bakmaları mümkün olmayan insanlar. mecburen iş dönüşü bakıcıya ihtiyacımız olacak. yatılı yabancı bakıcılar şimdi revaçta, eğitimli Türk bakıcılardan daha uygun fiyata çalışıyorlar. hayırlısı. kızım sağsalim gelsin kavuşalım da o zaman düşünücez artık bakıcıyı. sen eşyaları hazırlamaya başladın mı canım? profilimden resimlerimize bakabilirsin oda ve ilk kıyafetlerimize.
ay bayildim yaaaaa
harika seyler.bayildim bayildim yani.oglusum bir yana ama kiz bebekde bir bambaska canim yaaaaa... Allahim senide kolaylikla kavusturur insallah yavruna.karnisidna baya bir kcoaman olmus.tek tek baktim resimlere.ortami bile degistriiyor bebege ait ufak bir parca dimii.Allahim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.ismide cok ilginc ve güzelmis annesi
ben su an calismiyorum ama bebisim biraz byuudkten sonra si icin planlarim var. daha cok esimle planlasiyoruz.onunda izin hakki var.yaklasik bir sene babalik izni alcak.daha sonrada planima göre her halukarda bebegim icin toplu sekilde bakilacagi yerler olcak.
Allahim sana yardim etsin.bakici olaylari cok zor.denk gelirsen annesi gibi ilgili vijdanli temiz insanlar var.is ki onalri bulabilmekte.eskisi gibi anne anne babaanne olaylari cok nadir.benim annemler emekli ama yanimda olsalar bak desem sevmeye severler ama bakamicaklarini biliyorum.
bende yavas yavas toparlamam lazim alisverislerimi.yikayip yerlestirmeyi planliyorum.iki is olmasin diye.ama henüz dolabi mobilyasi gelmedi.esimi biraz daraltmam gerek hizlandirmam icin.ama birazda isteyerek bu aylari beklemistim.simdi de yaptim yaptim yoksa giderek agirlasiyorum.eskiden zayif biri olunca simdi kilo almak beni baya bir yavaslatti.tam on kilo aldim.tembellestirmese kilo takintim yok ama iyce yorgun halsiz yapti beni.
slm canım
sanırım ankaradasın
bende 3 düşük yaşadım bendede pıhtılaşma var
sen şu an hangi doktora gidiyorsun
memnunmusun şu an doktor arayışı içindeyimde
yardımcı olursan sevinirim
slm kızlar bugün klomene başladık gelişmelerden sizi haberdar ederim:))
slm kızlar bugün klomene başladık gelişmelerden sizi haberdar ederim:))
sende bendensin tatlim yolumuz acik olsun insmerhaba arkadaşlar.Ben de 38 yaşındayım.Önceki yazılanları okudum.Sizler genelde 2.bebeği istiyorsunuz.Allah a şükürler olsun ki öpüp koklayabileceğimiz evlatlarımız var. Arkadaşlar ben 3 çocuk annesiyim.ama işin tuhafı ben bir bebek daha istiyorum.8 ekim de trizomi 18 den dolayı bebeğim kürtajla alındı.Dünyalar başıma yıkıldı.Hayallerimi de onunla beraber benden aldılar.Doktor her nekadar 4.bebeği önermese de ben çoooook istiyorum.Belki size garip gelebilir.Ama ben gerçekten çok istiyorum.
bende 35 yaşındayım bir tane kızım var 11 yaşında
ikinciyi düşünüyorum bu arada son 2 senede 3 düşük yaptım
bir yanım istiyor öbür yanım artık geç oldu diyor
ama kızım deliriyo kardeş diye bilmiyorum çok kararsızım
rabbim hayırlısını versin
gerçi millet artık 35 den sonra evleniyor
40 yaşından sonra bile doğuruyor artık
slm canim.Allah insallah gönlüne göre verir.bende ilk cocuk yapmaya karar verdim.henüz 4. aydi normal yolardan denedim 5.ayda doktorum acele etti galiba.yumurtaliklarda da sorun yok hic bir problem yokken bana klomen icerikli hap verdi.ictim.yumrutalarim iki tane dev gibi olmustu.o ay hamile kaldim.34 yasindayim su an.darisi basina insallah.
hayırlısı canım inşallah kısa sürede çok güzel sonuçları olur. haberlerini bekliyoruz
Ben de 35im ve ikinciyi istiyorum insallah..HEnuz calısmalara baslamadım, cunku sureklı kullandıgım ılaclar fıılan ver doktorumla gorusucem once..umarım bı sakınca cıkmaz ortaya...Allah herkesın gönlune gore versin
aramıza hoş geldin canım.hayırdır sürekli hangi ilaçları kullanıysun merak ettim.şeker,tansiyn,troid gibi mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?