35 den sonra çocuk diyenler

inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım
merak ettimde amniyosentez yaptırdınmı ikili üçlü testler filan nasıldı metionin diyeti nedir

canim Allahim senide saglikla bebegine kavusturur insallah,ne güzel haftalar ilerliyo .bende artik sadece bebegime yönelik yasiyorum.
benim ilk aylarda yasadigim sorunlar hep psiskoljikti.fiziksel olarak hic bir problem yasamadim.ama bazi dusuncesiz doktorlar 30 yas üstü ve ilk gebelik die beni baya bir strese soktulardi..cok uuzüldum.hamileligiime sevinemedim bunlari duuyunca.doktor degistirdim.doktorlar degisirken yapilmasi gereken ikili ve üclü testlerim kacti.neyseki su anki doktorumu tanidim.baya bir rahatlatti.en sonunda 21.haftada genel 4D ultrasina girdik ve orda bebegimin bütün detaylarini gördüm dinledim ögrendim.masallah cocugum cok saglikliydi.rahatladim.simdi oglum saglikli .inanilmaz guclu hareketleri karnimda.hic olmadik yerde beni güldürüyor ani hareketleriyle.umarim dogdugundada bu kadar hareketli olmasi beni mutlu eder
her doktor ayri bsie diyor.yasadigim yerde nerdeyse 35-36 yas alti anne cok az.ben bilyiorumki sirtimdan para kazanmak istediler.simdi gördükce taniidkca baska hamileleri amannn diyorum.ne takmisimki kafaya.

inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım
merak ettimde amniyosentez yaptırdınmı ikili üçlü testler filan nasıldı metionin diyeti nedir

çok teşekkürler canım dilerim tüm isteyenlerin de benim de kucağımız boş kalmasın inşallah bebeklerimize kavuşalım. amniyosenteze dr gerek görmedi, ben de o riske girmek istemiyordum zaten. ikili ve üçlü testlerimiz iyiydi. ense kalınlığı burun kemiği çok şükür yerinde çıktı. metionin diyeti kan pıhtılaşması sorununda bazı doktorların tercih ettiği, tedaviye ek bir diyet. pıhtılaşma olduğundan dikkat ediyorum. özetle protein kaynaklarından uzak duruyorum. yasak ya da kısıtlılar. haftada bir gün yarım porsiyon et, günde bir bardak süt gibi miktarlar. beyaz un ve katı yağlar tamamen yasak. ama balık yiyebiliyorum.

Bu topiği açmanız çok güzel oldu.. :13:

Bende 35 yaşındayım ve 9 yaşında bir oğlum var..
2. bebeğimi istiyorum ama benim kalbimde biraz sorunum var..
Kullandığım ilaçları bırakmam mümkün değil..
O yüzden riski göze alarak ilaçlarla hamile kalmak zorundayım..
Korunmayı bende bıraktım, bakalım neler olacak..

Bu topikteki arkadaşlarım..
Lütfen birbirimize destek olalım ve tecrübelerimizi paylaşalım..
Çünkü diğer türlü, ya yanlış bilgilendiriliyoruz, ya da boşuna panik oluyoruz..

Bu arada 2 sene önce yengem 42 yaşında bir hamilelik geçirdi..
Ne hamileliğinde, ne de doğumunda ve bebekte sorun oldu.
Hatta kızımız şu an 3 yaşında ama yaşıtlarından daha üstün bir zekaya sahip..
Buda hepimize umut olsun !!!:13:

inşallah canım hepimizi. maşallah oğluna inşallah doğduğunda da hareketleri mutlu eder benim kızım da çok hareketli maşallah, artık tekmeleri annesini yerinden zıplatabiliyor, ama ben çok mutlu oluyorum
düşüncesiz doktorların eline düşebiliyoruz malesef. doktorluk mesleğinin yüz karası işini ticaret mantığıyla yapan insanlar var. ne güzel sonunda iyi bir doktor bulmuşsun. benim arkadaşlarım da öyle, 30 yaş altı hiç anne tanımıyorum desem yeridir. 35-40 üstü ilk gebelikler o kadar çok ki. daha anneliğimizden istifade sırtımızdan para kazanmayı bekleyen koca bir sektör var. bebek alışverişinde farkettim. bebek eşyası yetişkin eşyasından daha pahalı. dayanamıyoruz çocuğumuz için olunca almak istiyoruz, ve bunu kendileri için fırsata dönüştürüyorlar. yaşadığım şehirde bakıcılık da aynı kapsamda denebilir. iyi ve güvenilir bir bakıcı bulmak zor, bulsan piyasa çokkk yüksek. öyle herkesle çalışmıyorlar heryeri beğenmiyorlar. bizim anneanne de babaanne de sürekli bebeğe bakmaları mümkün olmayan insanlar. mecburen iş dönüşü bakıcıya ihtiyacımız olacak. yatılı yabancı bakıcılar şimdi revaçta, eğitimli Türk bakıcılardan daha uygun fiyata çalışıyorlar. hayırlısı. kızım sağsalim gelsin kavuşalım da o zaman düşünücez artık bakıcıyı. sen eşyaları hazırlamaya başladın mı canım? profilimden resimlerimize bakabilirsin oda ve ilk kıyafetlerimize.

ay bayildim yaaaaa
harika seyler.bayildim bayildim yani.oglusum bir yana ama kiz bebekde bir bambaska canim yaaaaa... Allahim senide kolaylikla kavusturur insallah yavruna.karnisidna baya bir kcoaman olmus.tek tek baktim resimlere.ortami bile degistriiyor bebege ait ufak bir parca dimii.Allahim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.ismide cok ilginc ve güzelmis annesi

ben su an calismiyorum ama bebisim biraz byuudkten sonra si icin planlarim var. daha cok esimle planlasiyoruz.onunda izin hakki var.yaklasik bir sene babalik izni alcak.daha sonrada planima göre her halukarda bebegim icin toplu sekilde bakilacagi yerler olcak.
Allahim sana yardim etsin.bakici olaylari cok zor.denk gelirsen annesi gibi ilgili vijdanli temiz insanlar var.is ki onalri bulabilmekte.eskisi gibi anne anne babaanne olaylari cok nadir.benim annemler emekli ama yanimda olsalar bak desem sevmeye severler ama bakamicaklarini biliyorum.

bende yavas yavas toparlamam lazim alisverislerimi.yikayip yerlestirmeyi planliyorum.iki is olmasin diye.ama henüz dolabi mobilyasi gelmedi.esimi biraz daraltmam gerek hizlandirmam icin.ama birazda isteyerek bu aylari beklemistim.simdi de yaptim yaptim yoksa giderek agirlasiyorum.eskiden zayif biri olunca simdi kilo almak beni baya bir yavaslatti.tam on kilo aldim.tembellestirmese kilo takintim yok ama iyce yorgun halsiz yapti beni.

slm canım
sanırım ankaradasın
bende 3 düşük yaşadım bendede pıhtılaşma var
sen şu an hangi doktora gidiyorsun
memnunmusun şu an doktor arayışı içindeyimde
yardımcı olursan sevinirim

çok teşekkür ederiz ben de kızım da. darısı oğlunun olsun canım. karnım maşallah bebekle birlikte oda kocaman oldu kaplumbağa misali yataktan zor kalkıyorum artık .evet canım alışveriş için artık doğru vakitler, gitgide ağırlaşıyoruz çok fazla son dakikaya bırakmamak lazım. mobilya sıfırdan yapılacaksa eve geldiğinde bir süre havalandırmak gerekiyor odayı kokusu hemen çıkmıyor. bir arkadaş beyaz sabun ve vanilya önermişti albümüme yorum yaparken sağolsun ona da teşekkür edeyim sayesinde kokulardan kurtulduk. karda kışta bir aydan fazladır pencere açık havalanıyordu oda. babalık izni iyiymiş canım ya, biraz da babalar baksın .

slm canım
sanırım ankaradasın
bende 3 düşük yaşadım bendede pıhtılaşma var
sen şu an hangi doktora gidiyorsun
memnunmusun şu an doktor arayışı içindeyimde
yardımcı olursan sevinirim

evet canım. Tolga Ecemiş e gidiyorum, çok memnunum. sayesinde pıhtılaşma problemim ortaya çıktı son gebelikte ve düşüğümü önledi. hatta sana bir de link vereyim diğer arkadaşlardan da fikir alabilirsin: pıhtılaşma sorunu olup ona giden arkadaşlar birbirimizden fikir alabilelim diye açtık: *******-tolga-hocanin-hastalari*** başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar bugün klomene başladık gelişmelerden sizi haberdar ederim:))

slm canim.Allah insallah gönlüne göre verir.bende ilk cocuk yapmaya karar verdim.henüz 4. aydi normal yolardan denedim 5.ayda doktorum acele etti galiba.yumurtaliklarda da sorun yok hic bir problem yokken bana klomen icerikli hap verdi.ictim.yumrutalarim iki tane dev gibi olmustu.o ay hamile kaldim.34 yasindayim su an.darisi basina insallah.

sende bendensin tatlim yolumuz acik olsun ins

tatlim nasilsin umarim iyisiindir gorusmeyeli bni oracak olursan bebegimi kaybettikten sonra yeniden basladim calismalara herkese nasip olsun insss

ben mayista 37 yasimda olucam kismetse 3 evladim var Allahin emaneti kizim 12 yasinda, oglum 10 yasinda olacak mayista, diger oglum 6 yasinda olacak mayista ve ben gectigimiz temmuzda kalbi durmasi sonucu bebegimi kaybetim ve 4 aydir korunmuyoruz hala beklemedeyim......
bu ay iki gun adet gordum ve onumuzdeki carsam ba dra gidecegim sebebini arastimak icin....
ablam martin 13 unde 4. bebegini kucagina alacak ve 38 yasinda ve ilk bebegini 5 aylikken kaybetti anne karninda ac kalmis kordonu eline dolamis ve vefat etti...korkmayin o kadar kisi taniyorum 40 uzeri bebeklerini kucaklain aldilarr

Teşekkür ederim canım.hayırlısı artık.bu akşam klomen bitiyor ve yarın sabah doktordayım inşallah güzel şeyler söyler.klomeni ilk kullandığın ay mı hamile kaldın canım.birde hamile olduğunu ne zaman öğrendin.kendin mi test yaptın.yoksa kandamı çıktı.birde bu klomen bende hiç ağrı filan yapmadı.bu kötüye mi işaret iyiye mi anlamadım.senin ağrın olmuşmuydu. çok soru soruyorum ama cevaplarsan sevinirim canım.

hayırlısı canım inşallah kısa sürede çok güzel sonuçları olur. haberlerini bekliyoruz

canım inşallah ya .bu klomenden dolayı biraz fazla kaptırdım.kesin olacakmış gibi.bilemiyorum ya çok heyacanlıyım.bakalım zaman ne gösterecek.beni için dua et lütfen.

Ben de 35im ve ikinciyi istiyorum insallah..HEnuz calısmalara baslamadım, cunku sureklı kullandıgım ılaclar fıılan ver doktorumla gorusucem once..umarım bı sakınca cıkmaz ortaya...Allah herkesın gönlune gore versin

aramıza hoş geldin canım.hayırdır sürekli hangi ilaçları kullanıysun merak ettim.şeker,tansiyn,troid gibi mi canım

aramıza hoş geldin canım.hayırdır sürekli hangi ilaçları kullanıysun merak ettim.şeker,tansiyn,troid gibi mi canım

Sağol canım..cok şükür hayati biiseyim yok, antidepresan ve de kalpte ritm bozuklugu ıcın ılac kullanıyorum..ritm bozuklugu ılacım sureklı degıl de antıdepresan meselesi var..daha oncekı hamılelıgımde aşamalı bırakmıstım, bu sefer de oyle olur veya ılac degıstırırız. Hamılelıkte dokunmayan ılaclar varmıs heralde

kızlar bende 1976 dogumluyum bende ucuncuyu ıstıyorum acaba benımde yaşımdan dolayı sorun olurmu hamıle kalmam daha denemem olmadı henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…