35 den sonra çocuk diyenler

kızlar bende 1976 dogumluyum bende ucuncuyu ıstıyorum acaba benımde yaşımdan dolayı sorun olurmu hamıle kalmam daha denemem olmadı henuz

sende hoşgeldin canım.ne güzel sayımız gittikçe artıyor.hamilelik düşünüyosan önce bi muayene ol bence.yaşlada çok ilgili lduğunu sanmıyorum.yumurtlaman iyi olduktan sonra 46 yaşındada çatır çatır doğuran var.

kızlar bende 1976 dogumluyum bende ucuncuyu ıstıyorum acaba benımde yaşımdan dolayı sorun olurmu hamıle kalmam daha denemem olmadı henuz

aramızda 1 yaş var..aynı durumdayız...Cok buyuk endıseler tasımıyorum ben sahsen..en buyuk derdım panık atak, o da zaten ılk hamılelıgımden berı var...bıraz da allaha sıgınıp kalkısmak lazım,çok irdelememek lazım..

slm kızlar moralim çok bozuk.dün bitti klomen bugün doktora gittim.bir tane yumurtam oluşmuş oda 6mm.oysa benim çok sorunum yoktu.
ben kesin 5-6 yumurtam olur diyodum ama olmadı maalesef.bu ay olmayacak galiba.oysa kendimi çok hazırlamıştım buna.hatta ikiz bile olur
diyodum kendi kendime.çok şaşırdım.sanırım klomene cevap vermedi benim yumurtalar.

merhaba arkadaşlar bende 37 yaşındayım ve 6 aylık hamileyim 12 yaşında bir oğlum var şimdide bir kızım olucak inşallah
normal yolla hamile kaldım herhangi bir tedavi görmedim.yalnız 2 yılda 2 düşüğüm oldu bu 3.hamileliğim çok şükürki bunda
bi problem yok 6 aylık oldum.yaşımla ilgili bir problem yaşamadım çok şükür bütün tarama testlerimi yaptırdım hepsinden çok güzel sonuçlar aldım.
sadece benim hamileliklerim biraz zor geçiyor mide bulantısı yorgunluk vs.sadece bunları yaşıyorum ama oğlumdada vardı bunlar.yani yaşla ilgili bi problemim yok çok şükür.
doktorumda zaten yaşın çok geç değil deyip beni sürekli rahatlatıyor.yani arkadaşlar lütfen yaşınızı problem edip stres yapmayın en büyük sıkıntı stres biliyosunuz kendinizi rahat bırakın çünki allahım mutlaka kararlamıştır ve mutlaka vakti belirlidir.siz ne yaparsanız yapın bu değişmeyecektir.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Canım üzülme, kısmette varsa mutlaka olur..Ben bu klomen konusunda tamamen cahilim..Nedir bu, hangi durumda uygulanıyor, ben henuz gıtmedım doktora..

Canım üzülme, kısmette varsa mutlaka olur..Ben bu klomen konusunda tamamen cahilim..Nedir bu, hangi durumda uygulanıyor, ben henuz gıtmedım doktora..

inşallah canım,çok sağol.canım bnde pko vardır.ama biraz normale dönmüştü.klomende yumurtlamayı ve yumurtaların daha çabuk büyümesini sağlayan bir ilaç.adetin 3.günü başlanıyo.doktr kontrolünde olmak şart tabi.sonra doktor vajinal ultrasonla bakıp kaç mm olduğunu,kaç yumurtan olduğunu söylüyo sana ilşki günlerini söylüyo umarım seni aydınlatabilmişimdir. ama benimkiler biraz küçük sanırım bu ay bişey olmuycak

selam canım gecmıs olsun bende panık atak hastasıyım ama hamılelıgımde ıkı yada uc defa yasadım kırız ama oda korkulacak kadar buyuk degıldı.hamıleyken sorun olmuyor.çunku hormonlar hastalıkları engellıyormus.mutluluk hormonu oluyomus hamıleyken.oyuzden bence korkma.senın kac cocugun var

gurbet guzelı burdamısın

Canım bende seninle aynı durumdayım..
Bende antidepresan ve beloc kullanıyorum..
Hemde hergün düzenli kullanmak zorundayım..
Ama 2. çocuğumu istiyorum çünkü yaş artık kemale erdi (36)
Birsürü doktorlarla görüşmelerim sonucu, korunmayı bıraktım..
Bu ilaçlarla hamile kalacağım..
Bir sorun olmayacağını, bu şekilde çok hamile olduğunu söylediler..
İçim rahat..
İnşaAllah hamile kalırım ve sorunsuz bir bebek dünyaya getiririm..
Aynı şeyleri bizim durumumuzda olan herkes için diliyorum..

Benim 1 oglum var 4 yasında...Ben de ılk hamılelıgımde bı kere atak gecırdım, bir de sezeryana gırerken gecırdım..ilaç kullanmadım hamılelıgım boyunca ama baska stres kaynaklarım vardı, bu yuzden zor bır hamılelık gecırmıstım..gercekten de ınsanda mutluluk hormonu yukselmesı oluyor hamıleyken..umarım bu sefer daha ıyı olur her sey..senın cocuk kac tane..

Tesekkur ederim anım, aydınlattın..Umarım senın de gonlune göre olur..Ben henuz doktora gıtmedım, bakalım ne dıycek

Canım beloc hamılelıkte kullanılabılıyomuymus?? Bi de hangı antıdepresanı kullanıyodun sen??

ben 6 sene ılac kullandım.benı 13 yasında oglum 10 aylık kızım var ama ben bır tane daha bebegım olsun ıstıyorum hastalıgım nedenıyle altı yedı sene bebek yapamadım.agır depresyon ılacları kullandım.ama cok sukur ıyı gıbıyım sımdı.arada korkularım oluyor ama yenmeye calısıyorum sen kac yasındasın hamılemısın

34,5 diyelim :)) hamile değilim..Daha yenı karar verdık ıkıncı cocuga, onumuzdekı hafta oonce psıkıyatrıstıme sonra da jınekologuma gıdıp calısmalara baslıycam bı aksılık yoksa inşallah..Sen panık ataktan mı ılac kullandın, ne zamandan berı panık atagın var??

6 sene ılac kullandım.cok agır ılaclar kullandım panık ataktan dolayı.babamın vefatından sonra oldu benım o hastalık.cok kotu gunler gecırdım ama cok sukur ıyı gıbıyım.ama ankarada ofelya cabral dıye bır doktor buldum önce rabbımın sonra onun sayesınde rahatladım.cd lenlıyosun 21 gun.hıpnoz gıbı ama sen ayıksın kendındesın.

Canım beloc hamılelıkte kullanılabılıyomuymus?? Bi de hangı antıdepresanı kullanıyodun sen??

Evet canım, beloc'u hamilelikte veriyorlar..
Ama asıl sorun antidepresanlarda..
Kimi dr. kullanabilirsin diyor,
kimisi kesinlikle olmaz diyor..
Ben paxil kullanıyorum..
Paxil kullandığım halde, 3 dr.a gittim
üçüde bu ilaçla hamile kalabileceğimi söyledi...

Ya bu Ofelya cabral CD'lerini çok sık duyuyorum..
Herkes bundan bahsediyor..
Nedir bu yaa..
Çok merak ediyorum..

Bu Cd. lerle rahatlayan çok kişi var..
Bunu bir araştırsak mı kızlar?

Ben de sımdı psikytr. randevumu aldım..bu haftasonu gıdecegım ınsallah..Belki de paxille devam ederiz..Beloc kullanmamda sakınca olmaması ıyı olacak..sık ıhıtyac duyuyorum cunku..Ben sımdı cıpralex kullanıyorum antidepresan olarak..ama bırakırken sıkıntılı oluyor baya..Kullanırken de cok ıyı hıssedıyorum, zor olacak ama hayırlısı olsun ne dıyelım

ofelya cabralın sıtesıne gırıp bakabılırsınız ben cok memnun kaldım.tabıkı dualar ve namazda cok ıyı gelıyor ınsana.rabbım yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…