kızlar bende 1976 dogumluyum bende ucuncuyu ıstıyorum acaba benımde yaşımdan dolayı sorun olurmu hamıle kalmam daha denemem olmadı henuz
kızlar bende 1976 dogumluyum bende ucuncuyu ıstıyorum acaba benımde yaşımdan dolayı sorun olurmu hamıle kalmam daha denemem olmadı henuz
slm kızlar moralim çok bozuk.dün bitti klomen bugün doktora gittim.bir tane yumurtam oluşmuş oda 6mm.oysa benim çok sorunum yoktu.
ben kesin 5-6 yumurtam olur diyodum ama olmadı maalesef.bu ay olmayacak galiba.oysa kendimi çok hazırlamıştım buna.hatta ikiz bile olur
diyodum kendi kendime.çok şaşırdım.sanırım klomene cevap vermedi benim yumurtalar.
Canım üzülme, kısmette varsa mutlaka olur..Ben bu klomen konusunda tamamen cahilim..Nedir bu, hangi durumda uygulanıyor, ben henuz gıtmedım doktora..
aramızda 1 yaş var..aynı durumdayız...Cok buyuk endıseler tasımıyorum ben sahsen..en buyuk derdım panık atak, o da zaten ılk hamılelıgımden berı var...bıraz da allaha sıgınıp kalkısmak lazım,çok irdelememek lazım..
ben mayista 37 yasimda olucam kismetse 3 evladim var Allahin emaneti kizim 12 yasinda, oglum 10 yasinda olacak mayista, diger oglum 6 yasinda olacak mayista ve ben gectigimiz temmuzda kalbi durmasi sonucu bebegimi kaybetim ve 4 aydir korunmuyoruz hala beklemedeyim......
bu ay iki gun adet gordum ve onumuzdeki carsam ba dra gidecegim sebebini arastimak icin....
ablam martin 13 unde 4. bebegini kucagina alacak ve 38 yasinda ve ilk bebegini 5 aylikken kaybetti anne karninda ac kalmis kordonu eline dolamis ve vefat etti...korkmayin o kadar kisi taniyorum 40 uzeri bebeklerini kucaklain aldilarr
Sağol canım..cok şükür hayati biiseyim yok, antidepresan ve de kalpte ritm bozuklugu ıcın ılac kullanıyorum..ritm bozuklugu ılacım sureklı degıl de antıdepresan meselesi var..daha oncekı hamılelıgımde aşamalı bırakmıstım, bu sefer de oyle olur veya ılac degıstırırız. Hamılelıkte dokunmayan ılaclar varmıs heralde
gurbet guzelı burdamısın
selam canım gecmıs olsun bende panık atak hastasıyım ama hamılelıgımde ıkı yada uc defa yasadım kırız ama oda korkulacak kadar buyuk degıldı.hamıleyken sorun olmuyor.çunku hormonlar hastalıkları engellıyormus.mutluluk hormonu oluyomus hamıleyken.oyuzden bence korkma.senın kac cocugun var
inşallah canım,çok sağol.canım bnde pko vardır.ama biraz normale dönmüştü.klomende yumurtlamayı ve yumurtaların daha çabuk büyümesini sağlayan bir ilaç.adetin 3.günü başlanıyo.doktr kontrolünde olmak şart tabi.sonra doktor vajinal ultrasonla bakıp kaç mm olduğunu,kaç yumurtan olduğunu söylüyo sana ilşki günlerini söylüyo umarım seni aydınlatabilmişimdir. ama benimkiler biraz küçük sanırım bu ay bişey olmuycak
Canım bende seninle aynı durumdayım..
Bende antidepresan ve beloc kullanıyorum..
Hemde hergün düzenli kullanmak zorundayım..
Ama 2. çocuğumu istiyorum çünkü yaş artık kemale erdi (36)
Birsürü doktorlarla görüşmelerim sonucu, korunmayı bıraktım..
Bu ilaçlarla hamile kalacağım..
Bir sorun olmayacağını, bu şekilde çok hamile olduğunu söylediler..
İçim rahat..
İnşaAllah hamile kalırım ve sorunsuz bir bebek dünyaya getiririm..
Aynı şeyleri bizim durumumuzda olan herkes için diliyorum..
Benim 1 oglum var 4 yasında...Ben de ılk hamılelıgımde bı kere atak gecırdım, bir de sezeryana gırerken gecırdım..ilaç kullanmadım hamılelıgım boyunca ama baska stres kaynaklarım vardı, bu yuzden zor bır hamılelık gecırmıstım..gercekten de ınsanda mutluluk hormonu yukselmesı oluyor hamıleyken..umarım bu sefer daha ıyı olur her sey..senın cocuk kac tane..
ben 6 sene ılac kullandım.benı 13 yasında oglum 10 aylık kızım var ama ben bır tane daha bebegım olsun ıstıyorum hastalıgım nedenıyle altı yedı sene bebek yapamadım.agır depresyon ılacları kullandım.ama cok sukur ıyı gıbıyım sımdı.arada korkularım oluyor ama yenmeye calısıyorum sen kac yasındasın hamılemısın
34,5 diyelim :)) hamile değilim..Daha yenı karar verdık ıkıncı cocuga, onumuzdekı hafta oonce psıkıyatrıstıme sonra da jınekologuma gıdıp calısmalara baslıycam bı aksılık yoksa inşallah..Sen panık ataktan mı ılac kullandın, ne zamandan berı panık atagın var??
Canım beloc hamılelıkte kullanılabılıyomuymus?? Bi de hangı antıdepresanı kullanıyodun sen??
6 sene ılac kullandım.cok agır ılaclar kullandım panık ataktan dolayı.babamın vefatından sonra oldu benım o hastalık.cok kotu gunler gecırdım ama cok sukur ıyı gıbıyım.ama ankarada ofelya cabral dıye bır doktor buldum önce rabbımın sonra onun sayesınde rahatladım.cd lenlıyosun 21 gun.hıpnoz gıbı ama sen ayıksın kendındesın.
Evet canım, beloc'u hamilelikte veriyorlar..
Ama asıl sorun antidepresanlarda..
Kimi dr. kullanabilirsin diyor,
kimisi kesinlikle olmaz diyor..
Ben paxil kullanıyorum..
Paxil kullandığım halde, 3 dr.a gittim
üçüde bu ilaçla hamile kalabileceğimi söyledi...
Ben de sımdı psikytr. randevumu aldım..bu haftasonu gıdecegım ınsallah..Belki de paxille devam ederiz..Beloc kullanmamda sakınca olmaması ıyı olacak..sık ıhıtyac duyuyorum cunku..Ben sımdı cıpralex kullanıyorum antidepresan olarak..ama bırakırken sıkıntılı oluyor baya..Kullanırken de cok ıyı hıssedıyorum, zor olacak ama hayırlısı olsun ne dıyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?