- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
Evet öyleler nerden ev bulsamda kapak atsamlar
Lafa gelince benim esimde öyledir onlarla aynı evde kalmam dinen uygun değil söyledim deNe münasebet efendim? Esiniz nasil boyle biseye musade ediyor? Kaynimin donunu vs yikadigimi hayal bile edemiyorum ne igrenc. Ben kaynimla esimin vs olmadigi yerde karsilikli konusmam dahi esim buna musade etmez. Sorsaniz da dunyanin en mütasip insanlaridir. Kendinize deger verin lutfennnnn. Kimsenin hizmeticisi degilsiniz.
konudan çok bağımsız ama profil resminiz hangi filmden acaba? izlemek istedim deEşiniz adam değil kusura bakmayın. Karısını 4 kardeşine hizmetçi yapmış. Alın çocuğunuzu annenizin yanına gidin. Boşanmaya kadar gider, sınır çizemezse eşiniz.
Igrenc bi durum yani. Aileniz de destekcinizmis basin gidin. Onlarda pisliklerinde bogulsunlarLafa gelince benim esimde öyledir onlarla aynı evde kalmam dinen uygun değil söyledim de
Vallahi kaynana salmış ipleriniŞunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendinizi
Pride and Prejudice filminden :) Kitabı da var. Jane Austen yazarın adı.konudan çok bağımsız ama profil resminiz hangi filmden acaba? izlemek istedim de
Ay yok artık!!! Nasıl bir rezillik40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Öyle bir birikim yok ama para kart alıcam
canım sana şu kadar söylim, ben bekar görümcemle sorun yaşadım tartıştım diye eşime dedim ki " o burda kalmaya gelirse ben çocuğumu da alır çeker giderim annemin evine o dönene kadar da dönmem" dedim. kaldı ki 4 tane kazık kadar adam. eşini bi kere daha uyar, sana 3 gun süre veriyorum eğer 3 günün sonunda bunlar evden gitmemiş olurlarsa ben giderim de ve dediğini de yap. çocuğunu da hiçbirine emanet etme. ayrıca bu 3 gün içinde de çamaşırlarını falan sakın yıkayıp katlama hiçbişeylerini yapma.Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyu
Nasil karilari istemiyor ya . Bosanmislar mi ?? Benim kayinlarim bize geliyorlar mecbur bizim buralarda calisiyorlar haftasonu evlerine gidiyorlar .. hic mi gitmiyor sizinkiler40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Çüşşşş..40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
teşekkür ederim :)Pride and Prejudice filminden :) Kitabı da var. Jane Austen yazarın adı.
Rica ederim, iyi seyirler :)teşekkür ederim :)
Oha yani pardon da eşşek kadar adamlara kv de de bakmak zorunda değil.40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Şunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendinizi
biri ayrı ev açtı burada 1 yıl olacak nerdeyse karısı başka yerde hafta sonu gidiyor diğeri 10 gündür bizde daha önce karısının yanındaydı ama istemiyorum karımı demiş o da buraya yerleşmek istiyormuş 2 si bekar zatenNasil karilari istemiyor ya . Bosanmislar mi ?? Benim kayinlarim bize geliyorlar mecbur bizim buralarda calisiyorlar haftasonu evlerine gidiyorlar .. hic mi gitmiyor sizinkiler
Gidiyorum evet ama nereye kadar bu sıcakta çocukla dışarı çıkabilirim kiOha yani pardon da eşşek kadar adamlara kv de de bakmak zorunda değil.
Siz hiç zorunda değilsiniz.
Çekin gidin gezmeye tozmaya otursunlar evde aksama kadar acikan gitsin dışarda yesin yemeğini.
Hiç bulaşmadan gitmeye karar verdimÇüşşşş..
Kovsana evinden onları. Bende küçükler sandım kaynanam bana gönderiyo deyince. Sen kafayı mı yedin napıyosun o evde kahvehaneye çevirmişler evi. Defolup gitsinler kendi evlerine. Gitmezlerse polis çağır. Çok ciddiyim evimden çıkmıyorlar de. Eşin kardeşim vs dese bile polis dışarı çıkartmış olur onları.
Çok özledilerse kardeşlerini alsın eşini gelsin çayını içip gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?