4 kaynıma ben bakiyorum

Evet öyleler nerden ev bulsamda kapak atsamlar

Öyle şey mi olur bekar kazık kadar adamlar varken evin dağıtıldığı nerede görülmüş?
Kaynanan kalksın açsın evini bekarını boşanmışını toplasın başına
Diğer gelin maaş alacak kaynana rahat edecek kabakta senin başına mı patlayacak?
Derhal önüne al yoksa 30 yaşındayken 40 gösteren kadınlara dönersin yorgunluktan sinir stresten

Lafa gelince benim esimde öyledir onlarla aynı evde kalmam dinen uygun değil söyledim de

22 yaşında gencecik bir kadınsın.
2 yaşında oğlun olduğuna göre muhtemelen 18 19 civarı evlendin.
Ah be kızım zaten bir sürü yükü erkenden almışsın sırtına. Birde asalak kayınlarınla mı uğraşacaksın.
Küçük sesi çıkmaz diye yüzsüzlüğü ele almışlar.
Çok ciddiyim çirkefleş yırt ar damarını ancak bundan anlarlar.

Şunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendinizi
Vallahi kaynana salmış iplerini
Doğurup doğurup sokağa salmayı kelimenin tam anlamıyla yapmış kadın

Evet ben bunu yüzüne karşı dedim hizmetçi etmişsin diye olur mu diyor ama bende kendimi hizmetçi hissediyorum aslında cesarete ihtiyacım var diye açtım bu konuyu
canım sana şu kadar söylim, ben bekar görümcemle sorun yaşadım tartıştım diye eşime dedim ki " o burda kalmaya gelirse ben çocuğumu da alır çeker giderim annemin evine o dönene kadar da dönmem" dedim. kaldı ki 4 tane kazık kadar adam. eşini bi kere daha uyar, sana 3 gun süre veriyorum eğer 3 günün sonunda bunlar evden gitmemiş olurlarsa ben giderim de ve dediğini de yap. çocuğunu da hiçbirine emanet etme. ayrıca bu 3 gün içinde de çamaşırlarını falan sakın yıkayıp katlama hiçbişeylerini yapma.

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Nasil karilari istemiyor ya . Bosanmislar mi ?? Benim kayinlarim bize geliyorlar mecbur bizim buralarda calisiyorlar haftasonu evlerine gidiyorlar .. hic mi gitmiyor sizinkiler

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Çüşşşş..
Kovsana evinden onları. Bende küçükler sandım kaynanam bana gönderiyo deyince. Sen kafayı mı yedin napıyosun o evde kahvehaneye çevirmişler evi. Defolup gitsinler kendi evlerine. Gitmezlerse polis çağır. Çok ciddiyim evimden çıkmıyorlar de. Eşin kardeşim vs dese bile polis dışarı çıkartmış olur onları.
Çok özledilerse kardeşlerini alsın eşini gelsin çayını içip gitsin.

Karısını istemeyen neden evlenmiş bakmayın sizde hergün hasta numarası yapın bakmayın ayy bakamayan çocuk yapmasın ya

Oha yani pardon da eşşek kadar adamlara kv de de bakmak zorunda değil.
Siz hiç zorunda değilsiniz.
Çekin gidin gezmeye tozmaya otursunlar evde aksama kadar acikan gitsin dışarda yesin yemeğini.

Şunu da okudum ya çok afedersiniz nasil manyak bir aile bu yaa. Kayinvalde gelinde kayniniz sizde . Kayinvaldeniz ailenin en zekisi yalniz. Bakmıs bir süruler kapagi atmiş biryere. Kacin kurtarin kendinizi
Nasil karilari istemiyor ya . Bosanmislar mi ?? Benim kayinlarim bize geliyorlar mecbur bizim buralarda calisiyorlar haftasonu evlerine gidiyorlar .. hic mi gitmiyor sizinkiler
biri ayrı ev açtı burada 1 yıl olacak nerdeyse karısı başka yerde hafta sonu gidiyor diğeri 10 gündür bizde daha önce karısının yanındaydı ama istemiyorum karımı demiş o da buraya yerleşmek istiyormuş 2 si bekar zaten

Oha yani pardon da eşşek kadar adamlara kv de de bakmak zorunda değil.
Siz hiç zorunda değilsiniz.
Çekin gidin gezmeye tozmaya otursunlar evde aksama kadar acikan gitsin dışarda yesin yemeğini.
Gidiyorum evet ama nereye kadar bu sıcakta çocukla dışarı çıkabilirim ki

Ne okudum ben öyle eşşek kadar adamlara niye sen bakıyorsun bu kadarda pasiflik ne biliyim siz hizmetçisi misiniz bu ailenin? Kardeşim, al bebeğini annenin evine git. Eşinede söyle onlar gidene kadar gelmiyorum eve! De. Haa hala kardeslerimde kardeslerim derse o zaman ya biz ya kardeslerin de resti çek! Çok sinirlendim ya. Eş degil hizmetci almış haspam.

Hiç bulaşmadan gitmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…