4 kaynıma ben bakiyorum

K

Ev benim evim onlar gitsin hani utanır diye bekliyorum ama hiç utanmıyorlar lafimida ediyorum hic takmiyorlar esim 29 yasin da kayınlarimin üçü eşimden büyük bi tanesi eşimden küçük

Eşiniz gidecekler diyor, nereye gidecekler ?

Tek çözüm kv. Nin tekrar ev kurması.

Diğer evlilerin hanımları evi mi terk etmiş ? Kaynana nerede kalıyor, 4 üne de siz bakiyorsaniz

Bekar evi tutsunlar kendilerine ne yük oluyorlar size . Bence esini karşına al guzelce anllat rahatsiz oldugunu .. eşin biswy yapmazsa o zaman tepkini goster . Annene gidersin . Agzinizin tadini bozmaya kimsenin hakki yok . Ayrıca mecbur degilsiniz onlara bakmakta . Hazıra konmaya alışmışlar. Neden kurulu duzeninizi bozmaya calisiyorlar belki farkinda degiller ama haklari yok yuvanizi yikmaya degmez . Vardir elbette bi çözüm yolu . Sonucta erkek hepsi rahat hareket edemezsiniz evin icinde

40 yasında adamla aynı evde ne isiniz var yahu
Alırım cocugumu anamın evine giderm
Kocama da ben mahallede adımı cıkaramam 4 koca adamla aynı evde yasıyo diye kusura bakma derim

Hiç bulaşmadan gitmeye karar verdim
gittin de nolacak boşanacak mısın? Yine onların içine döneceksen değer mi? Belki kendilerine çekidüzen verirler diyorsundur da karşı taraf gerçek bir rest görmeden öyle düzeleyim demez. Eehh yetti be boşuyorum adam seni al kardeşlerinle otur desen anca bir ümit. Ya boşanırsın ya düzelir yine kesin bir şey olmaz.

Çeki düzen vereceklerini zannetmem ama bi nefese ihtiyacım var

Çok mantıksız geldi bana anlattığınız şey. Evli olanların evi başka ilde ama sizde kalıyorlar bu insanlar çalışmıyor mu? Birinin annesi kendi evinde ama sizden çıkmıyor kıyafetlerini size yılatıyor falan şok saçma

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Yuh.bi kere bu yasta erkeklere evde durman bile uygun deil dünyanin binbirtürlu hali var.eşin ne bicim bi insan yaziklar olsun ya.yerinde olsam 1 dk durmam ceker giderim annemin evine.

40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Ya ben 13 15 17 falan zannettim.
Onlarla aynı evde bile kalmanız doğru değil ki bakmak ne alaka? Eşiniz pasif değil pasif çok hafif kalır.

Olayı tam anlatamadım 2 kaynım bekar evindeler bekar bi kaynım onlarda misafirdi 6 ay kadar 10 gün önce sadece çamaşır arada yemek derdi vardı bi kaynım bize misafir geldi ama buraya yerleşme düşüncesiyle o bizde kalınca digeride geldi eşleri evi terk etmediler adamlar evi terk ettiler

Yok daha neler onlar niye terkediyorlar . Ben de karilari kovdu sandim

Olaylar farklı yere gitti tabi banada saçma geliyor ama durum bu dükkan sahipleriler düzenli iş değil yani anlıyacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…