- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Rumeysa anne
-
K
Ev benim evim onlar gitsin hani utanır diye bekliyorum ama hiç utanmıyorlar lafimida ediyorum hic takmiyorlar esim 29 yasin da kayınlarimin üçü eşimden büyük bi tanesi eşimden küçük
Bekar evi tutsunlar kendilerine ne yük oluyorlar size . Bence esini karşına al guzelce anllat rahatsiz oldugunu .. eşin biswy yapmazsa o zaman tepkini goster . Annene gidersin . Agzinizin tadini bozmaya kimsenin hakki yok . Ayrıca mecbur degilsiniz onlara bakmakta . Hazıra konmaya alışmışlar. Neden kurulu duzeninizi bozmaya calisiyorlar belki farkinda degiller ama haklari yok yuvanizi yikmaya degmez . Vardir elbette bi çözüm yolu . Sonucta erkek hepsi rahat hareket edemezsiniz evin icindebiri ayrı ev açtı burada 1 yıl olacak nerdeyse karısı başka yerde hafta sonu gidiyor diğeri 10 gündür bizde daha önce karısının yanındaydı ama istemiyorum karımı demiş o da buraya yerleşmek istiyormuş 2 si bekar zaten
gittin de nolacak boşanacak mısın? Yine onların içine döneceksen değer mi? Belki kendilerine çekidüzen verirler diyorsundur da karşı taraf gerçek bir rest görmeden öyle düzeleyim demez. Eehh yetti be boşuyorum adam seni al kardeşlerinle otur desen anca bir ümit. Ya boşanırsın ya düzelir yine kesin bir şey olmaz.Hiç bulaşmadan gitmeye karar verdim
Bekar evi tutsunlar kendilerine ne yük oluyorlar size . Bence esini karşına al guzelce anllat rahatsiz oldugunu .. eşin biswy yapmazsa o zaman tepkini goster . Annene gidersin . Agzinizin tadini bozmaya kimsenin hakki yok . Ayrıca mecbur degilsiniz onlara bakmakta . Hazıra konmaya alışmışlar. Neden kurulu duzeninizi bozmaya calisiyorlar belki farkinda degiller ama haklari yok yuvanizi yikmaya degmez . Vardir elbette bi çözüm yolu . Sonucta erkek hepsi rahat hareket edemezsiniz evin icinde
Çeki düzen vereceklerini zannetmem ama bi nefese ihtiyacım vargittin de nolacak boşanacak mısın? Yine onların içine döneceksen değer mi? Belki kendilerine çekidüzen verirler diyorsundur da karşı taraf gerçek bir rest görmeden öyle düzeleyim demez. Eehh yetti be boşuyorum adam seni al kardeşlerinle otur desen anca bir ümit. Ya boşanırsın ya düzelir yine kesin bir şey olmaz.
Çeki düzen vereceklerini zannetmem ama bi nefese ihtiyacım var
Bence son bir kez daha kendini toparla ver gazı kendine. Evden kov onları. Onları postalayınca kendi evinde oturup nefes al. Annenden dönünce salonda yayılan kayınlarını görsen en başa sarmaz mısın?Çeki düzen vereceklerini zannetmem ama bi nefese ihtiyacım var
Valla gidin avm gezin gerekirse ama bunlara hizmet etmeyin .Gidiyorum evet ama nereye kadar bu sıcakta çocukla dışarı çıkabilirim ki
Yuh.bi kere bu yasta erkeklere evde durman bile uygun deil dünyanin binbirtürlu hali var.eşin ne bicim bi insan yaziklar olsun ya.yerinde olsam 1 dk durmam ceker giderim annemin evine.40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Ilgilenmeyin . Siz ilgilendikce onlar daha cok yüz bulurlar. Ilgilenmeyin ki cocuk degiller kszik kadar adamlar .. anlarlar heralde rahatsiz oldgunizuÇeki düzen vereceklerini zannetmem ama bi nefese ihtiyacım var
O zamanda evi talan Edip bırakırlarsasabah al çocuğunu annene git akşam dön. her gün böyle yap.
Yok daha neler...40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
Ya ben 13 15 17 falan zannettim.40 -38-35-21 yaşındalar ikisi evli ama karılarını istemiyorlarmış onlarada ben bakiyorum
anneme anlattım al çocuğunu gel diyor
O zamanda evi talan Edip bırakırlarsa
Yok daha nelerOlayı tam anlatamadım 2 kaynım bekar evindeler bekar bi kaynım onlarda misafirdi 6 ay kadar 10 gün önce sadece çamaşır arada yemek derdi vardı bi kaynım bize misafir geldi ama buraya yerleşme düşüncesiyle o bizde kalınca digeride geldi eşleri evi terk etmediler adamlar evi terk ettiler
Olaylar farklı yere gitti tabi banada saçma geliyor ama durum bu dükkan sahipleriler düzenli iş değil yani anlıyacağınızÇok mantıksız geldi bana anlattığınız şey. Evli olanların evi başka ilde ama sizde kalıyorlar bu insanlar çalışmıyor mu? Birinin annesi kendi evinde ama sizden çıkmıyor kıyafetlerini size yılatıyor falan şok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?