Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah'tan listede degilim canım yoksa çok etkilerdi heralde.
Ölçü olayina biraz daha sporu arttırsan katılırım ilerde ben de. Şimdi spor yapıyorum diyorum ama sadece yürüyüşten ibaret ☺☺☺

Yuruyus de iyidir.
Liste disinda baya kisi var. Neden acaba merak ettim :)
Ben listede iken motive oluyorum mesela

Sınavdan düşük alicam diye ağlayıp ağlayıp 100 alanlar gibi oldun be eşim
Ay bir de benim sonucu gör, şok oldum
100 almadım ama sınıfı geçtim diyelim
Offf Filiz neden böyle oldu canım yaa baya iyi gidiyordun neyse günlük bir ödemdir bozmadan diyete devam canım. Bugün bol su iç ve yeşil çay iç ödemi atarsın. Ben dün içtiğim suya maydanoz eklemiştim yeşil çayda içtim ödem ondan azaldı sanırım benim bugün

Kuru kayısının içine kakao koyup buzluğa at. Donunca çok lezzetli oluyor.
Eziyet etme kendine.
Arada kaynamasin, güzel bir tarif..hatta donmasa da olur ,
Yuruyus de iyidir.
Liste disinda baya kisi var. Neden acaba merak ettim :)
Ben listede iken motive oluyorum mesela
Liste beni kötü etkiliyor. Stres yaratıyor. Hani başkaları da etkilenmiş oluyor ya artı gelince o his çok fena. Bir de aklım fikrim yemekte oluyor daha çok
Yeşil çay ben de içeyim bugün canım.. öyle çok kahveyi seviyorum ki başka içecek gelmiyor aklıma.

KullaniciTarihToplam -cmKolGögüsBelBasenBacakKilo
B barga 19.06.20321029310879.9
Birgaripanne 19.06.20
Arrietty_ 19.06.20309480996165.6

Birgaripanne canim bilgilerini yazinca eklerim
B barga canim en onemlisini unutmusum. Bacak Vaktin olunca bekliyorum onuda

Size suprizim listede olanlarin sporunu takip edecegim :))

Cok tesekkür ederim Esim kendini toparladin insallah haftaya cok güzel bi sonuc bekliyorum senden ona göre

Gecen cuma 78.7
Bugun 78.2
Fark 500 gram
Yuzde 0.63
BLU3
Not dun ac karnina tartildigimda 76.7 gormustum aksamki kacamagim gece kramplara neden oldu ve bir suru odeme haftaya olacak esim simdiden sansli odemi atar azicikta kilo verirsem 1 biz olabiliriz
Iki gundur ayran iciyordum kanamam bugun artti ihmal ettim halbuki yogurt turevi yememem gerek oda siskinlik yapmis olabilir

Eklentiler

• IMG-20200619-WA0001.webp
    24 KB · Görüntüleme: 24

seninde mi reglin agrili ve cok kanamali geciyor?
77.2 degil mi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…