Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım teşekkür ederim iyim ama çok yoğunum yazamıyorum buraya menülerimi bugün tartıldım 500 gr vermişim çok sevindim ama buraya 2 gündür menümü yazamadım aktif de olamıyorum düzene giremedim henüz

Senin de cok az kalmis hedefe
Ama son kilolarda cok zor gidiyor be kuzum.

Canim findik fistik ne kadar miktar olarak, eminim olculu yiyorsundur da sorayim dedim..
Canım öyle abartmıyorum çok açıkmışsam 8-10 tane öyle birşey atıştırmak istiyorsam 5-6 tane kadar yiyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Sağlık herşeyden önemli kiloyu kafana takma kabızlık ve şişliğin artısıdır o. Bol bol yeşil salata ye, aç karnına şade Türk kahvesi, kuru incir , kayısı, onları büyük ihtimalle yapmışsındır ama yine de hatırlatmak istedim. Kronik bir kabızlıksa besinlerle hemen birkaç günde düzelmez. Yemem düzenini daimi bol yeşillikli, posalı, lifli hale getirmen lazım

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 66,8
Bu hafta: 66,7
F:-100
Yüzde: % 0,14

Yawrukush CEYDOS FitFiliz

FitFiliz eşim kusura bakma bu hafta çok az oldu. Ama dün +900 dü. bugün bu rakam bile mutlu etti.

Eklentiler

• 68AF7DE1-F470-40D4-A872-DFB4F8509695.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 20
Geçmiş olsun canmm. Kilonı takma hiç. Önümüzdeki hafta böyle kalmaz eksilir

cokofesttt
Canim bunu gormemis olabilirsin. Bazen gitmiyor

bende hep ölçüm yapıyorum benimde yağ oranım çok yüksekti analiz yaptırmıştım bi sene önce göbek bölgende 15 kilo yağ var demişti şoka girmiştim
izne ayrılıyorsun canım kendine dikkat et
bazen olabiliyor Emin’im haftaya çok güzel bi eksi olacak
Ben de giremedim ki kiz :)))
2 gunluk menuyu topluca yazdim,
İkimiz icinde yogun gecmis bu hafta demekki. Bu konuda da eş olmusuz
o kadar uyumluyuz maşallah bize eşim
tebrik ederim guzel eşim. Harika bir sonuc masalllllaaahhh
teşekkür ederim
Senin de cok az kalmis hedefe
Ama son kilolarda cok zor gidiyor be kuzum.
Ondan bunaldım zaten canım bi müddet ara versem iyi olacak

Arada yaz tümden birakma aman :)
Ben de izne ayrilicam. Cok kisi ayrılıyor.

Bende tartilacagim birazdsn
Kizlar grup felaket bugun
CEYDOS Un bize firca atmadigindn mi saldik ne oldu.
Korkarim sonuncuyuz bu hafta.
Simdi tartilip ölcü alacagim. Ardindan buraya ekleyecegim tablo. Var mi baska katilmak isteyen?
Izin konusunda kararsiz olanlar 1 hafta daha verin bence kendinize ve ölcüm olayina katilin derim

Allah'tan listede degilim canım yoksa çok etkilerdi heralde.
Ölçü olayina biraz daha sporu arttırsan katılırım ilerde ben de. Şimdi spor yapıyorum diyorum ama sadece yürüyüşten ibaret ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…