Bende senin gibi oluyorum Filizim, cuma ya da cumartesi abartiyorum sanki kitliktan cikmis gibi, diyet psikolojisi iste..Yaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azından
Sorma tatlım ya, ben hiç iyi bir gün geçirmedim. Belki 3 günlük yemek yemişimdir. Hani geçen haftalarin birinde olmuştu aynısıni yaşadım yine. Sonra da oturup üzüldüm halime. Oysa ki motivasyonum da var. Niye böyle saliveriyorum anlamadım. Kendi ruh halimi çözemiyorum resmen. Sen nasılsın kuzum ara mi veredin yoksa bir hafta filan öyle okudum sanki dün?
Ne guzel bol bereketli olsun canim :)Avakadomla ugrasiyorum normal de bir tane fide cikarmis benim ki 6 tane cikti
Firindaysa harika afiyet olsun :)yok canım yağda sevmiyorum zaten :) fırında pişti
Pazartesi geçerim evime
Teşekkür ederiz
Masallah esime nerdeyse hic bir sey yememissin.Saat daha 16.30 ama gunum bitti
10da
Eggloaf. Foto da ekli
12 de
2 ceri domates ve 3 cubuk kasar
14de
3 tavuk sosis
Su 2 L. Yatmadan 3 olur
Spor
1 saat crossfit
30dk agirlik
3dk ip atlama
10 Bin adim
Milana firuze
Neyse olan olmuş Filizcim, bugün içebildiğin kadar bol su ve yeşil çay iç, yarın daha hafif beslenir birde yürürsen hiçte birsey olmaz . Hiç moralini bozma olur arada öyle. Önemli olan kaldığın yerden devam etmekYaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azından
Sorma tatlım ya, ben hiç iyi bir gün geçirmedim. Belki 3 günlük yemek yemişimdir. Hani geçen haftalarin birinde olmuştu aynısıni yaşadım yine. Sonra da oturup üzüldüm halime. Oysa ki motivasyonum da var. Niye böyle saliveriyorum anlamadım. Kendi ruh halimi çözemiyorum resmen. Sen nasılsın kuzum ara mi veredin yoksa bir hafta filan öyle okudum sanki dün?
Oh afiyet olsunnnnTamam eşim şimdi bi yarım lt bardağı senin için içiyorum
Selam ben iyim yine koşturmacalı güzrl bir gündü , sen nasılsın ?Guzel takimi nasilsiniz , herkesler iyi mi?
Sporma + 15 dakika lesli ve daha fazlasinida yapmayi dusunuyorum.Eki Görüntüle 2651993 Eki Görüntüle 2651994
Menumu yazamadigim ucun artik uygulamamdan ekran resmi olarak paylasicam.
Su: 2 litre.
Spor: 500 ip, 100 suguat, 100 mekik, 100 bacak cekme.
Arrietty_
Canim avakado uzmani birisi ile gorustum 5 6 ay daha kalabilir dedi ayirma islemi beni uzuyor ya hepsi ya hicbiri olacak insAllah hepsi koklenmistir ayri ayriNe güzelsaksıda mi durmalı, normal bahçeye aktardan daha iyi olmaz mı Tansucum?
Saol canimNe guzel bol bereketli olsun canim :)
Bende senin gibi oluyorum Filizim, cuma ya da cumartesi abartiyorum sanki kitliktan cikmis gibi, diyet psikolojisi iste..
Moralini bozmak yok, 2 gune gider gelen fazlaliklar..
Ben mola vereyim 1 hafta dedim, bakalim nasil olacak..
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar çok sağolun. Bu sözler bana gerçekten iyi geliyor. Yani çabuk gelen çabuk gider mantığı. En iyisi olan oldu nasilsa moduna girmemek. Yarın pazar biraz kurtarabilirsem belki haftaya az artıyla başlarımNeyse olan olmuş Filizcim, bugün içebildiğin kadar bol su ve yeşil çay iç, yarın daha hafif beslenir birde yürürsen hiçte birsey olmaz . Hiç moralini bozma olur arada öyle. Önemli olan kaldığın yerden devam etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?