Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle

Rimel dünyasına ayrılsak da beraberiz dizisinin jeneriğini armağan ediyorum. Ne seninle ne sensiiz bu dert inan çaresiiğz (abartmacalar)

Temizleyene kadar pamukta da gözümde de elimde de derman bırakmıyor kardiş ki öyle suya dayanıklı bişey falan da değil yani. Onsuz da makyaj makyaja benzemiyor velhasıl love-hate ilişkimiz var kendisiyle
Ya ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben

Ya ben rimeli çıkarmaya hiç uğraşmıyorum
Direk yüzümü bebe şampuanıyla yıkıyorum
o da çıkıyor hemen
Yanlış mı yapıyom ben
Ay sonra böyle yüzünü yıkasan bile rimelden kalma siyah hüzünlü şeritler inmiyor mu yanaklarından. Ben 800 kat falan mı sürüyorum acaba. Belki de sorun onda değil bende

Karantina surecinde bizi micin hafta ici ,hafta sonu ep ayni hale geldi.
Sizin oralarda durumlar nasil canim, ne zamandir Londra'dasin?

GuZel bı menu olmus ıraden hep devam etsın hem sebze hem et var super
Teşekkürler canım , öyle tatlıya hamur işlerine çok düşkün değilim ama aç da kalmadan vermeye çalışıyorum

Senin menülerin hep çok güzeldir. Bugüne vücudunu şaşırtmış olursun diyelim ,yarından itibaren devam o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…