Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım leahmacun istiyor yaa
dün de pesto26 nın menüde vardı
Ealla benimki mecburiyetten oldu:) ödül zamanı ye bir tane aklında kalmasın :)
Guzel arkadaslarim bu hafta 3. olduk, hepinizi yurekten tebrik ediyorum..
O zaman dans, o zaman renk..
Süper herkesi tebrik ederim çok güzel kilolar verilmiş
Ödül günü oldu yatın yoparlayacağım :) regl de olunca akşam baktım ellerim titriyor sen nasılsın özgecim katılımların çok iyi bir gidip iki hafta gelmeyeceksin sanmıştım neyse ki öyle olmadı :)

2 gun sonra gerı gelmıs olacak bu tatıl dıyetımı baltaladı cıddıye alamıyorum bu 63 leri
Canim tatilin kisa zaten, 63ler gitmez bence :)

Yawrukush iyiyim canim sen nasilsin? :) suyu az ictim 2L yapmaya calisiyorum.
Bende iyiyim canim, online alisveris yaptin, evi sildim(alt kati sadece)
Simdi bulasiklari yerlestirip, yemek hazirlayacagim.
Sonra oglen yemegi, Arasi uyut, Akinin odevleri, gelen alisverisleri tek tek sabunla yerlestir , bugun biter mi Zeynebim
Daha bahce sulanip ,toplanacak...

super bir derece
Tekrar tebrik ederim kizlar
Haftaya da Ilk 3 de olalim
Bol adim atalim :))

Yawrukush Challenge im var sana
En Cok adimi kim atacak :)

Bu hafta sirf adim puani degil ama adim sayisinin da hesabini yapalim.
Challenge'i kabul ediyorum, bugunden itibaren adimlarimi fotolu paylasirim :)

Afiyet olsun canim, benim ayni kosturmacalar devam :)
Aslinda niyetim oyleydi, pazartesi ceydos gelseydi persembeleri gelip listemizi hazirlayip, cumada paylasmaya yardim ederim, gerisi Ceydos ve diger kaptanlarimizda olur diyordum..
Ama ceydos mobilya yerlestiriyor, evlerinde internet yok henuz, tel interneti de yetersiz olunca..
O gelene kadar buradayim canim..
Sizleri yari yolda birakamam..Elimden geldigince buradayim, ta ki Ceydos gelene kadar..

Yawrukush bitmez valla. Ben isin arasinda doktora gittim geldim. Sonra tekrar is ardindan carsiya Git sonra mutfak alisverisi. Pilim bitiyor Eve gelince bu hafta hep 1 saat uyudum.

Cocuklar evdeydi bugun onlari getir gotur olayida olsa 1 saat degil sabaha kadar yatardim.

Bende yarin atayim 20bin hedefim :))

Tamamdır

Haklısın canım, valla sabah triplere girdim acayip sorma. Şimdi daha normalim neyseki, nasıl yaaaa krizim bitti. Ben haftaya perşembe sabah kilo bildiriminde bulunsam olur mu aceppo?

Yarın için çok güzel bir ödül planım var
Onun için az yedim ama tokum aslında somon azıcık fazla olabilir ama olan fazlalık proteinden olsun dimi
Somonun yapacağı fazlalık ancak denizde dalga olur güzelim... ( bu neydi şimdi ben de anlamadım ) ödülünü heyecanla bekliyorum

2.5-3 arası içiyorum canım bugün sanırım 3 ü geçti

Merabayın herkeslere
Cuma menüsüü geldi haaanım:

08.40
Beyaz peynirli salamlı salatalıklı tb sandviç

14.00
Böyle sebzeli nugget gibi bişey 234 kcal
15-16 badem
1 elma

19.40

Kabakğın hepsini bitiremedim lakin bu fotoya ek olarak 1 çiğ köfte, 1 mini salatalık, 10 antep, 10 kaju, 3 pattis kızartması yedim

Su: 2 lt
Spor: şimdilik görünmüyor

Yawrukush MotivatedAlready Birgaripanne Arrietty_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…