Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush
Dün çok yorgundum o yüzden yazamadım menümü heemen yazıyorum
Sabah
2 zeytin 1 dilim peynir 2 bardak şekersiz çay
Öğlen
Bir lokma pide hani çok küçük bir parça eşime yaptım ucundan azıcık aldım
Akşam
2 dolma biberi küçük 4 yk makarna
Spor
Yokdişimden dolayı yapamıyorum

Canim moralinizi yuksek tutun, korona degil ya cok sukur.
Evde mi veriyorsun havayi, benim kucugumunde hava makinasi var, kislari bizimde zor gecer..
Gosterisinede katilir insallah kuzucuk.
Car cabuk iyilessin canim...
Evet canım evde veriyoruz. Makinası var bizimde. Teşekkürler teyzesi

Gunaydin
Gecmis baya birikmis
Yawrukush kaptanim tabloyu guncelleyip ardindan puanlarini kesecegim kacamak yapanlarin

Benim kiz daha iyi. Atesi kalmadi. Kuzum gece uyanip Anne Daha iyiyim diyip durdu :) yine de test olacak ama.

Babasida evde bugun. Normale donebilecegim. Dun spor yoktu ama bugun acisi cikar. Havada ucusmus sporlar dün. Attigin karikaturde ki gibi olacaklar bu gidisle

günaydın canım, keyfim güzel ancak ben diyet modundan çıktım , şu anki kilomu seviyorum sanırım o yüzden de daha vermek istemiyorum .takıma giremeyeceğim diye düşünüyorum ancak buraya menü yazmaya devam edebilir miyim çok uzun süre zarfında belki 58 e ineceğim veya 59 da kalmak isteyeceğim. buradn kopmak istemiyorum seviyorum sizleri

Kilo bildiririmi yapayım cuma 104.7 bugun 104.3 nerde hata yapıyorum anlamadım bu 7 zeytin 1 incir kürü bi sabah bide akşam yatmadan yeniyo ben if yaptığım için erken yiyorum acaba o yüzden mi etki etmedi bana bilmiyorum ama canım acayip sıkkın regl dedim hani yok şişkinlik filan sadece 400 gram

Protein sebze pek yok karbonlu olmuş

Haftanin puan tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Yawrukush kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.

KullaniciCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
E English_teacherrr 4351001.1701.705
esmeriiim 120240-360
stitch 600--600
Poni Bon ---
@_Vera_-1.1501.850 (-100)2900
G GCA 950--950
@pisi pisi kopatim600187(-100)687
B Beklenen2 -200480680
bnnu ---
@nanekekik-1.4401601.600
fyzanur ---
@Tanssss250--250
Alp_BuRc 150500200850
B barga 660--660
@MorVampirella-400435835
Birgaripyolcu06 360120-480
Arrietty_ 1.6551.190-3.274
E-brulim 1.7011.5732.4625.736
P Periannem 375125200
(-100)
600
Hyt-123 -240-240
Fitt_anne -615315615
sserendipity 625495(-100)1.020

Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan

canim 3 günde muhtesem bir eksi. Neden canini skiyorsun ki.
Bence gayet iyi. cumaya 200gr daha versen super. Ama sen bu azimle dahada verirsin. Sakin moralini bozma.
Hem aktifsin hemde menulerin guzel

Protein sebze pek yok karbonlu olmuş
İnan o kadar çok hastayım ki keşke biri olsa bana sebze yemeği yapsa çok ihtiyacım var dolma biberlerini ben önceden yapıp buzluğa atmıştım en kolay yemek onlardı hem çok hastayım dişim ağrıyor yetmiyormuş gibi grip oldum başım çatlıyor iştahım yok bide hem çalışıp hem ev idare etmeye çalışıyorum

canim 3 günde muhtesem bir eksi. Neden canini skiyorsun ki.
Bence gayet iyi. cumaya 200gr daha versen super. Ama sen bu azimle dahada verirsin. Sakin moralini bozma.
Hem aktifsin hemde menulerin guzel
Ona Canım sıkılıyo işte menü lerimde yediğimde bişe yok hatta geçen gün tek öğün yaptım neden gitmiyo onu anlamıyorum

Merhaba kızlar bugün regl oldum galiba bilmiyorum eğer beni yine kandırıp şaka şaka biraz daha sürün diyip kesilmicekse oldum.
Cuma 66.8
Pazartesi 68.0
68 beni çok sevdi bela gibi gitmiyor

Çok geçmiş olsun canım

Puanlarıııımmmm en sevdiğim puanlarıııımmmm

3 günde 400 gram hiçte az değil. Benim bi haftada verdiğimi 3 günde vermişsin allahtan daha ne istiyosun

Ne kadar ugrasmistin halbuki
Fakat kural çiğnedim boynum kıldan incedir. Bugün regl olmasaydım yerine baya bi puanlar koyardım ama bakalım yapabilirim bişeyler inşallah. Zaten sabah beni tır ezmiş gibi uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…