En sevmediğim şey ütüü tapıcam4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA @Sivaskayseri 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim ? ? ? G GCA 57.2 ? ? Birgaripyolcu06 79.4 79.0 ? @bnnu ? ? ? Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak @sserendipity 75.1 74.2 ? @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 ? @nanekekik 82.2 80.5 ? @Tekrar dene 83.2 ? ? @E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak stitch ? ? ? @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak @Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 ? ? Sismaniye ? 65.0 ? Hyt-123 ? ? ? fyzanur 56.4 ? ?
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
RgıldayımCanım sen kontrol bildirimi yaptın mı? Tartını hedefini ve hedefine ulaşamazsan kendine vereceğin cezayı yazar mısın
Teşekkürler ablasıTamamdır kolaylıklar dilerim sana canımhaftaya hedef listemizde yazmayı bekliyorum seni miniğini de çok çok öpüyorum
hedefimi tutturamazsam 1 hafta boyunca hic seker tüketmeyeceğimEvet bir de hedefi tutturamazsan kendine nasıl bir ceza vereceksen yazar mısın
Ceza mı yaziyorduk bilmiyordum canım hedefi tutturamazsam spor cezası mi olmalı mesel 100 ip atlama gibiregl takımın başına 2 haftadır bela oldu resmen.Cuma günü beraber eksi görücez ama eminim.Peki hedefi tutturamazsan kendine verdiğin cezan ne oalcak ?
tebrik ederim ödemlerden kurtuldun sonunda. Hedefi tutturamazsan kendine vereceğin cezayı yazmamışsın ama
Canım eksini tebrik ederim ama sende cezanı yazmamışsın
Teşekkür ederim canımçok güzel bir gün olmuş
Çözülür çözülecek çözeceksin
Süpertıkır tıkır gidiyor
Tebrikler canım haftasonundan eksi çıkmak harika
İnşallah öyle olur canım, senin gözün aydı regl geldi, ben hala beklemedeyim. Belirti desen o da yok. Dün eşim de kafamı karıştırdı, böyle iki arada bir derede kalmak sinirime dokunuyor
Cezamı belirlemiştim kaptanım, önceden yazdığım için unutmuşum tekrar yazmaya. Kendime 15.000 adım cezası verdim.
Harika bir başlangıç olmuş yeni haftaya
İlaçlar etki etmiş olabilir, spor, diyet, uyku düzeni hepsi bir etken... ama böyle etkenler 2 ay geciktirir mi bilemedim. Doktora görünseydin canım?
pazartesi tartisi 68.04.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor.
İSİM PAZARTESİ TARTISI CUMA HEDEFİ CEZA @Sivaskayseri 104.3 104.0 Sevmediği arkadaşına yazacak @esmeriiim ? ? ? G GCA 57.2 ? ? Birgaripyolcu06 79.4 79.0 ? @bnnu ? ? ? Arrietty_ 63.9 63.5 50 burpees yapacak @sserendipity 75.1 74.2 ? @_Vera_ 68.0 66.5 Elde bulaşık yıkayacak @Ozlemlerhayallar 69.0 68.5 ? @nanekekik 82.2 80.5 ? @Tekrar dene 83.2 ? ? @E-brulim 71.5 70.5 15.000 adım atacak stitch ? ? ? @Beklenen2 69.3 68.8 90 dk leslie yapacak @Canfeb 66.3 65.5 1000 ip atlayacak @MorVampirella 68.6 68.0 500 mekik çekecek @Poni Bon 79.0 78.5 30 dk dance workout @Periannem 70.3 ? ? Sismaniye ? 65.0 ? Hyt-123 ? ? ? fyzanur 56.4 ? ?
KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.
Canim benimde o zaman 500 ip atlama olsun4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
Canim pazar gunu menum hic iyi olmadi maalesefTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar @esmeriiim MUAF stitch 5 DK DANS ODUL @Poni Bon Sismaniye 5DK A ODUL 10DKA @_Vera_ ODUL 50M G GCA ODUL MUAF MUAF @nanekekik 10DK A @Beklenen2 MUAF MUAF ODUL @Sivaskayseri ODUL fyzanur 10DKA ODUL 30M 50M @bnnu 50M 30S Birgaripanne ODUL @Ozlemlerhayallar ODUL @barga MUAF @MorVampirella ODUL Birgaripyolcu06 ODUL Arrietty_ 50M MUAF @E-brulim 10DK A ODUL @Periannem 30M ODUL 50S Hyt-123 MUAF ODUL @Tekrar dene SPOR? @sserendipity ODUL 50M
@esmeriiim ,stitch , @Poni Bon , Sismaniye , @bnnu , Birgaripanne , @barga , Birgaripyolcu06 , Hyt-123 , @sserendipity menulerinizi bekliyorum, lutfen menulerinizi duzenli yazin kizlar...
NOT:Arrietty_ , @_Vera_ kaptanlarim odul ogunlerinin haricinde kacamak yapan arkadaslarimizin puanlarindan eksiltecegiz demistik kurallar geregi biliyorsunuz, bu durumda ceza alan arkadaslar:
Sismaniye , @_Vera_ , @sserendipity , @Periannem bu arkadaslarimizin spor puanlarindan 100 puan dusuruyoruz.
Spor olmak zorunda değil yapmayı sevdiğiniz bi ev işi sevmediğiniz bi arkadaşınızla konuşmak sevmediğiniz bi yemeği yapıp yemek kendinize ay onu yapacağıma hedefimi tuttururum daha iyi diyeceğiniz ne varsa onu ceza olarak vermeniz gerekli.Ceza mı yaziyorduk bilmiyordum canım hedefi tutturamazsam spor cezası mi olmalı mesel 100 ip atlama gibi
@_Vera_ cuma hedefim : 56.04.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI
CUMA HEDEF TABLOMUZ
benim boyum 158, hedefim 49 . görüntünden mutluysan ne güzel :)Ben mezun oldum aslında ama 55 göreyim istiyorum. Boyum 162 cm. Çok incecik değilim ama aynadaki görüntümden mutluyum. Artık koruma ve 1-2 daha verme hedefim inşallah. Senin hedefin kaç
afiyet olsun özgecim :) en sevdiğim öğün kahvaltı , elimden gelse sürekli her öğünde kahvaltı yaparım :) neler hazıladın kahvaltıyaIyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Pazartesi tartilarinda cok artilar gorulmus.Hemen onlemimizi almak lazim.
Alintilarimi yaptim ,sonra yazacagim,kahvaltiyi hazirlamam gerek..
G GCA gulum mezuniyet karnen hazir, asagiya linkini birakiyorum, harika bir is cikardin, bir daha o kilolar hic geri gelmesin.55'e kadar bizimlesin vedalasmiyorum ama gurur duyduk mezunum.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
dans videolarını buldumKızlaaarArrietty_ kaptanımdan aldığım yetkiye dayanarak sizlere bir hafta sonu challenge getirmek istiyorum. Oldukça eğlenceli bişey. Üstelik evde bebeğinizle birlikte yapabileceğiniz 15 dklık bişey.
Bu 1.part 15dk
Eğer sevipte sabah 1.yi akşam 2.yi yapmak istiyorum diyen kankilerime buyrun 2. Part
Hareketleri birebir aynı yapmak zorunda değilsiniz elbette ben bazen kendimden de hareketler katıyorum. Ama kasları mükemmel çalıştırıyor.
Vera atti gulum, onun profilinen bulursun :)kızlar geçen gün burda bir arkadaş dans videosu atmıştı hafta sonu yapalım diye 15 dk lık. ben onu yapayım diye kaydettim ama bulamıyorum . gören duyan varsa bana atabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?