Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En sevmediğim şey ütüü tapıcam

Canım sen kontrol bildirimi yaptın mı? Tartını hedefini ve hedefine ulaşamazsan kendine vereceğin cezayı yazar mısın
Rgıldayım
Cuma günü 73.5
Bu sabah 74 çıktı
İnşallah cumaya tam 73 olurum
Cezamda ütü yapmak olsun olur mu

Ceza mı yaziyorduk bilmiyordum canım hedefi tutturamazsam spor cezası mi olmalı mesel 100 ip atlama gibi

Teşekkür ederim canım

pazartesi tartisi 68.0
cuma hedef 66.5
ceza oyuncaklari ayiklama

Canim benimde o zaman 500 ip atlama olsun cezam

Canim pazar gunu menum hic iyi olmadi maalesef
sabah gec kahvalti
1 kalin dilim tb ekmek, tereyagi surulmus, yanina scrambled eggs ve fume somon, cay, 1 dilim kek (disari gittik bir arkadasin dogum gunu icin, o yuzden kek yemesem ayip olucakti)
ara 1 latte
aksam 1 dilim biftek, birkac dilim patates (firinda), salata, 1 kadeh sarap
su cok kotu cunku disardaydik
spor 10bin adim 500puan Arrietty_

Ceza mı yaziyorduk bilmiyordum canım hedefi tutturamazsam spor cezası mi olmalı mesel 100 ip atlama gibi
Spor olmak zorunda değil yapmayı sevdiğiniz bi ev işi sevmediğiniz bi arkadaşınızla konuşmak sevmediğiniz bi yemeği yapıp yemek kendinize ay onu yapacağıma hedefimi tuttururum daha iyi diyeceğiniz ne varsa onu ceza olarak vermeniz gerekli.

@_Vera_ cuma hedefim : 56.0
ulaşamazsam cezam : 1 saat tempolu yürüyüş olsun , kaçamak hakkım saklıdır kaçamak yapmazsam bütün hafta diyete adapte olamam ,dünden aklımda planlar yapmaya başladım bile cuma ne yesem diye , öyle motive oluyorum

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Pazartesi tartilarinda cok artilar gorulmus.Hemen onlemimizi almak lazim.
Alintilarimi yaptim ,sonra yazacagim,kahvaltiyi hazirlamam gerek..

G GCA gulum mezuniyet karnen hazir, asagiya linkini birakiyorum, harika bir is cikardin, bir daha o kilolar hic geri gelmesin.55'e kadar bizimlesin vedalasmiyorum ama gurur duyduk mezunum.

afiyet olsun özgecim :) en sevdiğim öğün kahvaltı , elimden gelse sürekli her öğünde kahvaltı yaparım :) neler hazıladın kahvaltıya

dans videolarını buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…