Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

wow ne kadar harika bir gün böyle

Hedef demek ne derece dogru bilemedim...
Net bir rakam soyleyemesem de, 400 gr-700 gr araliginda kilo gidebilir.
Daha az olursa uzulmem, fazla olursa sevinirim.

Selam kizlar ilk hedefim cuma günü 71 umarım regl şişkinliğinin gazabına uğramam

Sabah kahvaltım geç uyandığım için 11 de:
5 kaşık yumurtalı mantar kavurması
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 salatalık

Aralarda 2 si 1 arada ictim ve acıkmıs hissedince 3 kaşık çorba ve 2 kaşık bulgur pilavimdan 1 lokmada ekmek aldım bastırdı

Akşam 17.30: 1 kepçe tavuk corbası (tavuk gögüslü unsuz) 5 kaşık bulgur pilavi 1 kepce cacık 2 tane biber turşusu

1.5 lt su şuanlık yatana kadar 1.5 lt daha

Spor olarak hic bişe yok suan yarım saat egzersiz yapacam birazdan yaptktan sonra puanlarını hesaplayip atacam

Herkese şimdiden afiyet olsun

Ellerine sağlık kaptanım
Sagol canim.
Bir kac yillik hareketsizlik metabolizmami cok yavaslatti. Su aralar sagligim iyiyken bir yandan hareket edip, diger yandan yediklerime biraz daha dikkat ediyorum.
Bu fazlaliklardan aylar surse de insaallah kurtulacagim.
İnşallah ablacım bu harika menülerle kurtulacağından hiç mi hiç şüphem yok. Hedefine emin adımlarla ilerliyorsun, inşallah sağlığın da hep şimdi ki kalır. Enerji dolusun maşallah bayıldım
Bu cuma tutturamadığım 70.5’i haftaya tutturacağım
güzel bir gün olmuş canım. Sporunu da yapınca daha güzel olacak

Cuma Puan Tablosu

Birkac hatirlatma
  • Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
  • Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)"
  • Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA

KullaniciLeslieAdımToplam
E English_teacherrr
esmeriiim
stitch
@_Vera_13.000 adım650
Sismaniye
B Beklenen2
North River
fyzanur
Alp_BuRc 5.000 adım250
B barga
Mor Vampirella
Birgaripyolcu06
Arrietty_ 14.800 adım740
E-brulim
P Periannem
Hyt-123 2 mil1 saat yürüyüş450
Fitt_anne
sserendipity
Canfeb 1 saat yürüyüş
CanTorun 2 mil35 dk yürüyüş355
Anonimmm -1 saat yürüyüş240
R Ruhumunfreski 2 mil40 dk yürüyüş370

KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.

Hedef demek ne derece dogru bilemedim...
Net bir rakam soyleyemesem de, 400 gr-700 gr araliginda kilo gidebilir.
Daha az olursa uzulmem, fazla olursa sevinirim.
Ablacım net bir sayı yazıyoruz ve hedefe ulaşmak için çabalıyoruz eğer hedef tutmazsa kendimize ufak bir ceza veriyoruz.Tahmini bir sayı söyler misin ?
Güzel bir gün olmuş canım

Gülüm benim ki dün 5000 adım - 250 puandı. Geç bildirimden dolayı tekrar kusuruma bakma

Iyi aksamlar kizlar
Turkiye ile aramizda 2 saat fark olmasi kotu oldu
Aksam yemegini kurdum. Hazir olana kadar biraz bisiklet sureyim dedim.

Gununuz nasil gecti?
Ödül ögünler artik bitmistir dimi

Bu hafta ortalamamiz baya dusukdu. 4. Olduk ama haftaya Ilk 3 de oluruz umarim

İyi akşamlar kaptanım inşallah ilk 3 de oluruz bu hafta dışardaydım da yeni geldim eve bende menümü yazarım birazdan

Eline saglik @_Vera_

Hem ara hemde aksam Bulgur pilavi cok olmus canim. Onun disinda yediklerini begendim.
Ne sporu yapmayi dusunuyorsun?

Dun harika gecmis. Yemek, su ve spor. Soyleyecek pek bisey yok
Güzel ödül ögün secimi
Spor
Suyu Yarim litre arttira bilirsen harika Olur :)

Hem ara hemde aksam Bulgur pilavi cok olmus canim. Onun disinda yediklerini begendim.
Ne sporu yapmayi dusunuyorsun?
Bulgur tok tutuyor diye diyette tavsiye ediliyo diye yedim aslnda bi yandan da dünden vardı ziyan olmasn diye sporumu yaptm chole ting sporu diye birsey buldum 10 dakika bacak 10 dakika karın yaptm ama mafoldum bittim arkasinada 15 dk leslie bacaklarm zangırdıyo

Oo Chloe Thing muthis zor. Masallah valla

Ben daha 30dk bisiklet cevirdim
P90x3 egzersizine donmeyi dusunuyorum.
Aksatmadan yapanlar cok guzel fit gorunume sahip oluyorlar. Benim vucud tipim baya bozuk. Anca oyle toparlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…