wow ne kadar harika bir gün böyleMerhaba hanimlar...
Arrietty_ , @_Vera_ sizlere de kolay gelsin...
Hemen raporumu vereyim.
Gune iki gun kurusu kayisi ve buyuk bir bardak ilik limonlu suyla basladim...
Kahvalti:
1 yumurtadan bol dereotlu, yulafli, cevizli omlet.
3 zeytin.
1 kapya biber.
3 sivri biber.
3 kiraz domates.
1 bardak acik cay.
Kahvalti sonrasi sade Turk kahvesi.
Arada, bir kupa yesil cay, yaninda 7-8 adet dut kurusu.
Oglen:
1 buyuk kase ev yogurdu, aksamdan kalan iki tane bol kiyma ve domatesli, bulgurlu biber dolmasi.
Uzerine bolca aci pul biber.
Arada 1 buyuk kupa yesil cay.
Arada 10 adet taze uzum, 1 bardak ayran.
Aksam yemeginde 3 izgara kofte, buharda pismis bol limonlu brokoli ve bir bardak kefir.
Gun icinde 3 lt suyun 2 lt'si bitti. Kalanini da yatana kadar icerim.
Bu aksam yemek faslini da erkenden bitirdik.
Spor olarak;
2 mil leslie
7×30=210 puan
2.5 saat temizlik.
150×2=300 puan
TOPLAM: 510 puan
Hedef demek ne derece dogru bilemedim...Kızlar haftaya kaç kilo hedefiniz var yazar mısınız artık hedefleri cumadan cumaya alacağımNorth River sağ olsun sonunda beni aydınlattı.Dediği gibi cumadan cumaya hedef alsak çok daha mantıklı olucak.
Ellerine sağlık kaptanımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Menü/Spor esmeriiim ? Sismaniye Ödül Muaf @_Vera_ Ödül North River Ödül B Beklenen2 E English_teacherrr Ödül fyzanur ? Canfeb Alp_BuRc B barga ? Mor Vampirella ? Birgaripyolcu06 ? Arrietty_ E-brulim Ödül P Periannem ? Hyt-123 Fitt_anne Ödül Muaf sserendipity ? CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
R Ruhumunfreski canım yatmadan önceki suyun kaç oldu daha da içerim demişsin?
İsim Cuma Su CanTorun 3 lt Anonimmm 2.5 lt R Ruhumunfreski 1+? lt Arrietty_ 2 lt Canfeb 1.2 lt Hyt-123 2.5 lt Alp_BuRc 2 lt North River 2 lt @_Vera_ 2 lt Fitt_anne 2.5 lt B Beklenen2 2 lt Sismaniye 2 lt
CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
İnşallah ablacım bu harika menülerle kurtulacağından hiç mi hiç şüphem yok. Hedefine emin adımlarla ilerliyorsun, inşallah sağlığın da hep şimdi ki kalır. Enerji dolusun maşallah bayıldımSagol canim.
Bir kac yillik hareketsizlik metabolizmami cok yavaslatti. Su aralar sagligim iyiyken bir yandan hareket edip, diger yandan yediklerime biraz daha dikkat ediyorum.
Bu fazlaliklardan aylar surse de insaallah kurtulacagim.
Bu cuma tutturamadığım 70.5’i haftaya tutturacağımKızlar haftaya kaç kilo hedefiniz var yazar mısınız artık hedefleri cumadan cumaya alacağımNorth River sağ olsun sonunda beni aydınlattı.Dediği gibi cumadan cumaya hedef alsak çok daha mantıklı olucak.
güzel bir gün olmuş canım. Sporunu da yapınca daha güzel olacakSelam kizlar ilk hedefim cuma günü 71 umarım regl şişkinliğinin gazabına uğramam
Sabah kahvaltım geç uyandığım için 11 de:
5 kaşık yumurtalı mantar kavurması
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 salatalık
Aralarda 2 si 1 arada ictim ve acıkmıs hissedince 3 kaşık çorba ve 2 kaşık bulgur pilavimdan 1 lokmada ekmek aldım bastırdı
Akşam 17.30: 1 kepçe tavuk corbası (tavuk gögüslü unsuz) 5 kaşık bulgur pilavi 1 kepce cacık 2 tane biber turşusu
1.5 lt su şuanlık yatana kadar 1.5 lt daha
Spor olarak hic bişe yok suan yarım saat egzersiz yapacam birazdan yaptktan sonra puanlarını hesaplayip atacam
Herkese şimdiden afiyet olsun
Kullanici | Leslie | Adım | Toplam |
E English_teacherrr | |||
| |||
| |||
@_Vera_ | 13.000 adım | 650 | |
| |||
B Beklenen2 | |||
| |||
| |||
| 5.000 adım | 250 | |
B barga | |||
| |||
| |||
| 14.800 adım | 740 | |
| |||
P Periannem | |||
| 2 mil | 1 saat yürüyüş | 450 |
| |||
| |||
| 1 saat yürüyüş | ||
| 2 mil | 35 dk yürüyüş | 355 |
| - | 1 saat yürüyüş | 240 |
R Ruhumunfreski | 2 mil | 40 dk yürüyüş | 370 |
Ablacım net bir sayı yazıyoruz ve hedefe ulaşmak için çabalıyoruz eğer hedef tutmazsa kendimize ufak bir ceza veriyoruz.Tahmini bir sayı söyler misin ?Hedef demek ne derece dogru bilemedim...
Net bir rakam soyleyemesem de, 400 gr-700 gr araliginda kilo gidebilir.
Daha az olursa uzulmem, fazla olursa sevinirim.
Güzel bir gün olmuş canımSelam kizlar ilk hedefim cuma günü 71 umarım regl şişkinliğinin gazabına uğramam
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 salatalık
Aralarda 2 si 1 arada ictim ve acıkmıs hissedince 3 kaşık çorba ve 2 kaşık bulgur pilavimdan 1 lokmada ekmek aldım bastırdı
Akşam 17.30: 1 kepçe tavuk corbası (tavuk gögüslü unsuz) 5 kaşık bulgur pilavi 1 kepce cacık 2 tane biber turşusu
Spor olarak hic bişe yok suan yarım saat egzersiz yapacam birazdan yaptktan sonra puanlarını hesaplayip atacam
Peki...Ablacım net bir sayı yazıyoruz ve hedefe ulaşmak için çabalıyoruz eğer hedef tutmazsa kendimize ufak bir ceza veriyoruz.Tahmini bir sayı söyler misin ?
Güzel bir gün olmuş canım
Gülüm benim ki dün 5000 adım - 250 puandı. Geç bildirimden dolayı tekrar kusuruma bakmaCuma Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr esmeriiim stitch @_Vera_ 13.000 adım 650 Sismaniye B Beklenen2 North River fyzanur Alp_BuRc 5.000 adım 250 B barga Mor Vampirella Birgaripyolcu06 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim P Periannem Hyt-123 2 mil 1 saat yürüyüş 450 Fitt_anne sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş CanTorun 2 mil 35 dk yürüyüş 355 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş 370
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
İyi akşamlar kaptanım inşallah ilk 3 de oluruz bu hafta dışardaydım da yeni geldim eve bende menümü yazarım birazdanIyi aksamlar kizlar
Turkiye ile aramizda 2 saat fark olmasi kotu oldu
Aksam yemegini kurdum. Hazir olana kadar biraz bisiklet sureyim dedim.
Gununuz nasil gecti?
Ödül ögünler artik bitmistir dimi
Bu hafta ortalamamiz baya dusukdu. 4. Olduk ama haftaya Ilk 3 de oluruz umarim
Beynim çorba olmuşşGülüm benim ki dün 5000 adım - 250 puandı. Geç bildirimden dolayı tekrar kusuruma bakma
Eline saglik @_Vera_Cuma Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr esmeriiim stitch @_Vera_ 13.000 adım 650 Sismaniye B Beklenen2 North River fyzanur Alp_BuRc 5.000 adım 250 B barga Mor Vampirella Birgaripyolcu06 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim P Periannem Hyt-123 2 mil 1 saat yürüyüş 450 Fitt_anne sserendipity Canfeb 1 saat yürüyüş CanTorun 2 mil 35 dk yürüyüş 355 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş 370
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
Hem ara hemde aksam Bulgur pilavi cok olmus canim. Onun disinda yediklerini begendim.Selam kizlar ilk hedefim cuma günü 71 umarım regl şişkinliğinin gazabına uğramam
1 kk peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 salatalık
Dun harika gecmis. Yemek, su ve spor. Soyleyecek pek bisey yok@_Vera_ Canim dün menümü yazdım sanıyordum Kusura bakma hemen yazıyorum
Cuma
Sabah
2 dilim ekmek
Ballı süt
Bı yumurta ile Omlet
Salatalik domates
Akşam
Bı kase domates çorbası
4 5 kaşık kavurma et
Yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 30 dk yürüyüş 120puan
Güzel ödül ögün secimiBugünki menum
Sabah
1 dilim ekmek
Patatesli omlet
Bı dilim Peynir
Salatalik domates
Öğle
2 kaşık sütlaç
Akşam
8 kasik bezelye yemeği
Yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 8000adim 400 puan
60dk ev işi 120 puan @_Vera_
Bulgur tok tutuyor diye diyette tavsiye ediliyo diye yedim aslnda bi yandan da dünden vardı ziyan olmasn diyeHem ara hemde aksam Bulgur pilavi cok olmus canim. Onun disinda yediklerini begendim.
Ne sporu yapmayi dusunuyorsun?
Oo Chloe Thing muthis zor. Masallah vallaBulgur tok tutuyor diye diyette tavsiye ediliyo diye yedim aslnda bi yandan da dünden vardı ziyan olmasn diyesporumu yaptm chole ting sporu diye birsey buldum 10 dakika bacak 10 dakika karın yaptm ama mafoldum bittim arkasinada 15 dk leslie bacaklarm zangırdıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?