Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün sabah kahvaltıyı dışarda yapmak zorunda kaldım simit ve börek yedim ayarı fazla kaçırdığımı düşünüp dengelemek için çarşıdan eve yürüyeyim dedim demez olaydım pert oldum resmen 15700 (157*5=785) adım atmışım ayaklarımın altı ağrıyor
Akşam da küçük bir lahmacun+yeşillik+ayran

Temizlikmi yaptin sende dün tüm gün? Bende dün bayilmisim valla cocuklari yatirdikdan sonra. Yagmurdan diye bahane üreteyim :)
Su az olmus dün. Ama rezeneyide eklersek fena degil 2 L
saatin guncellenmesi gerekiyor belki?

Ne güzel ögünlerin. Dolu dolu ama sagliksiz birsey göremedim.
Sporunuzda öyle.
Annem sizden genc ( 3yascik) ama malesef yuruyuse bile ikna edemiyorum. Hemen bacagim agriyor der.
Hayran kaldim size

Bol karbonhidrat olmus benimde gerci sizden geri kalan bir yanim olmadi bugun.
Adimlarin iyi ama minik spor cezayi gelecek
Su miktarin ne kadar?

Bol karbonhidrat olmus benimde gerci sizden geri kalan bir yanim olmadi bugun.
Adimlarin iyi ama minik spor cezayi gelecek
Su miktarin ne kadar?
Hadi bakalım Cezayı hiç bugün yapacak halim kalmadı yarın yaparım artık gönderin gelsin Su bugün 2 lt ye yakın içmişimdir 3 tane su aldım gün içinde onun dışında da 1-2 bardak içtim daha da içerim gibi

Benim dünkü daha çok temizlik hazırlığıydı kaptanım, çamaşır yıka, çarşaf değiştir, toz al, alışverişe git gel falan filan. Birde küçük kare bir puf koltuğumuz vardı onu yeni kumaşla kapladık. Bugün de süpürdüm yerleri sildim mis gibi oldu şimdi içim rahat
Sen çok aktifsin maşallah kaptanım hiç yerinde durmuyorsun.
Bugün de sabahtan beri ayaktaydım, daha şimdi oturdum 3000 küsür adım gösteriyor. Bana az geldi, dediğin gibi bir bakayım güncelleme gelmiş mi diye.

Duz yolda yuruyus, ozellikle yuruyus parkurlarindaki cok iyi geliyor. Ozel bir sorunu yoksa zamanla alisir aslinda...
Hareket etmek her yasta iyidir...

Ev isi nankör hic bitmiyor :)
Oh mis gibi otur simdi, ne güzel.
Benide camasirlari katlamak bekliyor. Bakalim ne ara hallederim onu

Aktifim de gitmiyor su kilolar. Pazartesi geciyorum yeni tartiya. Simdiden tirsiyorum
Hangi markaydi senin saat ?
Yani temizlik yaparken bende takmis oluyorum. Bazen 3 saat de 5bini buluyor. Evimde ufacik yani.

Arrietty_
Kızlar menümü yazıp kaçıyorum
Sabah 2 köz kapya peynir domates
Akşam 1 kase domates çorbası 3 yk fasulye yemeği salata
Su 2.5 lt
Spor 5 mile leslie 525 puan
Çok az yemişim niye böyle oldu ki ama içim bi yanıyo bi yanıyo unuttuğum bişey mi var diye düşünüyorum şuan

Ömür biter ev işi bitmez
Aaa bak onu unutmuşum benimde daha kurutmada çamaşırlar var bitmiyor işte bitmiyor. Kadınlara oturmak haram mıdır nedir

Yeni tartın yeni dostun olsun, seni incecik göstersin, onu çok sev inşallah bende merakla bekliyorum sonucunu

benim saat mi fit, aslında şimdiye kadar çok memnundum, geçen ben bir şeyler karıştırdım sanki o zamandan sonra saymaz oldu

Hic birseycigi yok :) Oturduklari yerde cok güzel parkur var. Onun disinda eve yakin dere var. Firsat cok ama istek yok
En kiymetlimize muhtac kalmamak icin bol bol hareket etmemiz lazim.
Yanimda biri olmadan malesef disariya cikmaya cesaret edemiyorum. Leslie yuruyusunu de evde ne yapabilirim diye arastirirken kesfettim. Yine de acik hava gibisi yok. Allah yatirmasin, cikabilirken cikmak, yurumek lazim.
10 ay sokaklari unutmustum.
Annen de tembelligi atar ve harekete baslar insaallah.
Allah saglik versin, sen yine de arada zorla...

Dogru hatirliyorum ozaman saat markani. Pc e baglayip guncellemen gerek bir :)

Bitmez vallahi. En cok da camasir ve bulasik bir türlü bitmek bilmiyor. Bu haftasonu calisiyorum diye is yapmiyorum evde Yemek disinda :)) ama benim camasirlarim bekliyor. Biraz OCD im var camasir katlama ve yerlestirmede.

Valla hic guzel bir sayi degil. Baya fark var analog ile arasinda
Analog a da inanmak istiyorum cunku uniformam hala bol geliyor. Kilo vermeye baslamadan önce pantolonu zor kapatiyor hatta izi cikardi karnim da.

Kankim ben yok muyum listede acep ben mi göremedim

@_Vera_ Arrietty_
Sabah ile geç kaldım koştur koştur gittim randevusu olan müşterilerime mahçup oldum
Neysee o yüzden kahvaltı yapmadım
Öğlen 2 de 2 tane lahmacun bol yeşillk
Akşam yemedim
3 lt su
1 ml lesile(105 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
500 ip atlama (1000 p)
200 merdiven çıkma (600 p)
50 mekik (150 p)

Toplam puan (2095 puan)

E English_teacherrr bu listede Varsin canim günü yanlis yazmis Ilk tabloda

İyi akşamlar menümü yazayım şunu üzülerek belirtmek istiyorum hala ne spora ne de diyetime adapte olamıyorım malesef misafirim olduğu için pazartesi den itibaren tekrar konsatre olacağım inşallah
Sabah menemen ve çeyrek simit 1 dilim peynir ve incir li kürüm
Öğlen ve akşam birlikte 4 köfte 1 tane tavuk ızgara 1 patlıcan közü 2 bardak ayran
Suyum 2.5 lt 4000 adım
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_

Kuafordun dimi canim? Insanlik hali ama aliyorum.
Yine harika birgun hem ise gidip hemde ne ara okadar spora vakit buldun

Misafir oldugu halde hicde kotu degil menülerin. Suyun da oyle.
Spordan muaf olsbilirsin misafirin giden kadar canim

Oo Chloe Thing muthis zor. Masallah valla

Ben daha 30dk bisiklet cevirdim
P90x3 egzersizine donmeyi dusunuyorum.
Aksatmadan yapanlar cok guzel fit gorunume sahip oluyorlar. Benim vucud tipim baya bozuk. Anca oyle toparlarim
Ya yaptım ama sandım ki ölmüşüm de benle oynuyolar tövbe tövbe öyle zordu hele karın egzersizinde nefes almayı unutmuşum bi ara snra nefes aldm verdim ohh be dedim meğer nefes almıyomuşum almışm da vermemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…