- 29 Ekim 2020
- 63
- 172
- 43
Temizlikmi yaptin sende dün tüm gün? Bende dün bayilmisim valla cocuklari yatirdikdan sonra. Yagmurdan diye bahane üreteyim :)Gününüz aydın, neşeniz bol, haftasonunuz güzel olsun kızlar. Ben dün akşama kadar ayakta durunca yorgunluktan uyuya kalmışım
Menümü vaktinde paylaşamadım özür dilerim @_Vera_ ertesi güne sayılmıyor biliyorum ama yinede paylaşayım.
Sabah: Soğuk kahve, yarım litre rezene çayı
Akşam: tavuk göğüsü, salata ve patates kızartmasısanki artı çıkmamışım gibi ödül öğünü yaptım birde
Su: 1.5 litre
Spor: 3 saat ev işi 360 puan
5000 adım - 250 puan
Bütün gün ayaktaydım adımlar niye böyle az oldu anlamadım.
Ne güzel ögünlerin. Dolu dolu ama sagliksiz birsey göremedim.Merhaba hanimlar...
Arrietty_ , @_Vera_ sizlere de kolay gelsin...
Hemen raporumu vereyim.
Gune iki gun kurusu kayisi ve buyuk bir bardak ilik limonlu suyla basladim...
Kahvalti:
1 yumurtadan bol dereotlu, yulafli, cevizli omlet.
3 zeytin.
1 kapya biber.
3 sivri biber.
3 kiraz domates.
1 bardak acik cay.
Kahvalti sonrasi sade Turk kahvesi.
Arada, bir kupa yesil cay, yaninda 7-8 adet dut kurusu.
Oglen:
1 buyuk kase ev yogurdu, aksamdan kalan iki tane bol kiyma ve domatesli, bulgurlu biber dolmasi.
Uzerine bolca aci pul biber.
Arada 1 buyuk kupa yesil cay.
Arada 10 adet taze uzum, 1 bardak ayran.
Aksam yemeginde 3 izgara kofte, buharda pismis bol limonlu brokoli ve bir bardak kefir.
Gun icinde 3 lt suyun 2 lt'si bitti. Kalanini da yatana kadar icerim.
Bu aksam yemek faslini da erkenden bitirdik.
Spor olarak;
2 mil leslie
7×30=210 puan
2.5 saat temizlik.
150×2=300 puan
TOPLAM: 510 puan
Bol karbonhidrat olmusKızlar bugün sabah kahvaltıyı dışarda yapmak zorunda kaldım simit ve börek yedim ayarı fazla kaçırdığımı düşünüp dengelemek için çarşıdan eve yürüyeyim dedim demez olaydımpert oldum resmen 15700 (157*5=785) adım atmışım ayaklarımın altı ağrıyor
Akşam da küçük bir lahmacun+yeşillik+ayran
Hadi bakalımBol karbonhidrat olmusbenimde gerci sizden geri kalan bir yanim olmadi bugun.
Adimlarin iyi ama minik spor cezayi gelecek
Su miktarin ne kadar?
Benim dünkü daha çok temizlik hazırlığıydı kaptanım, çamaşır yıka, çarşaf değiştir, toz al, alışverişe git gel falan filan. Birde küçük kare bir puf koltuğumuz vardı onu yeni kumaşla kapladık. Bugün de süpürdüm yerleri sildim mis gibi oldu şimdi içim rahatTemizlikmi yaptin sende dün tüm gün? Bende dün bayilmisim valla cocuklari yatirdikdan sonra. Yagmurdan diye bahane üreteyim :)
Su az olmus dün. Ama rezeneyide eklersek fena degil 2 L
saatin guncellenmesi gerekiyor belki?
Ne güzel ögünlerin. Dolu dolu ama sagliksiz birsey göremedim.
Sporunuzda öyle.
Annem sizden genc ( 3yascik) ama malesef yuruyuse bile ikna edemiyorum. Hemen bacagim agriyor der.
Hayran kaldim size
Duz yolda yuruyus, ozellikle yuruyus parkurlarindaki cok iyi geliyor. Ozel bir sorunu yoksa zamanla alisir aslinda...Temizlikmi yaptin sende dün tüm gün? Bende dün bayilmisim valla cocuklari yatirdikdan sonra. Yagmurdan diye bahane üreteyim :)
Su az olmus dün. Ama rezeneyide eklersek fena degil 2 L
saatin guncellenmesi gerekiyor belki?
Ne güzel ögünlerin. Dolu dolu ama sagliksiz birsey göremedim.
Sporunuzda öyle.
Annem sizden genc ( 3yascik) ama malesef yuruyuse bile ikna edemiyorum. Hemen bacagim agriyor der.
Hayran kaldim size
Ev isi nankör hic bitmiyor :)Benim dünkü daha çok temizlik hazırlığıydı kaptanım, çamaşır yıka, çarşaf değiştir, toz al, alışverişe git gel falan filan. Birde küçük kare bir puf koltuğumuz vardı onu yeni kumaşla kapladık. Bugün de süpürdüm yerleri sildim mis gibi oldu şimdi içim rahat
Sen çok aktifsin maşallah kaptanımhiç yerinde durmuyorsun.
Bugün de sabahtan beri ayaktaydım, daha şimdi oturdum 3000 küsür adım gösteriyor. Bana az geldi, dediğin gibi bir bakayım güncelleme gelmiş mi diye.
Hic birseycigi yok :) Oturduklari yerde cok güzel parkur var. Onun disinda eve yakin dere var. Firsat cok ama istek yokDuz yolda yuruyus, ozellikle yuruyus parkurlarindaki cok iyi geliyor. Ozel bir sorunu yoksa zamanla alisir aslinda...
Hareket etmek her yasta iyidir...
Ömür biter ev işi bitmezEv isi nankör hic bitmiyor :)
Oh mis gibi otur simdi, ne güzel.
Benide camasirlari katlamak bekliyor. Bakalim ne ara hallederim onu
Aktifim de gitmiyor su kilolar. Pazartesi geciyorum yeni tartiya. Simdiden tirsiyorum
Hangi markaydi senin saat ?
Yani temizlik yaparken bende takmis oluyorum. Bazen 3 saat de 5bini buluyor. Evimde ufacik yani.
En kiymetlimize muhtac kalmamak icin bol bol hareket etmemiz lazim.Hic birseycigi yok :) Oturduklari yerde cok güzel parkur var. Onun disinda eve yakin dere var. Firsat cok ama istek yok
Dogru hatirliyorum ozaman saat markani. Pc e baglayip guncellemen gerek bir :)Ömür biter ev işi bitmez
Aaa bak onu unutmuşum benimde daha kurutmada çamaşırlar varbitmiyor işte bitmiyor. Kadınlara oturmak haram mıdır nedir
Yeni tartın yeni dostun olsun, seni incecik göstersin, onu çok sev inşallahbende merakla bekliyorum sonucunu
benim saat mi fit, aslında şimdiye kadar çok memnundum, geçen ben bir şeyler karıştırdım sanki o zamandan sonra saymaz oldu
Kankim ben yok muyum listede acep ben mi göremedimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.Adının yanında soru işareti olan çıtırlar menülerinizi lütfen ihmal etmeyin!!!!!
Isim Cuma Menü/Spor @esmeriiim ? @pisi pisi kopatim Ödül Muaf @_Vera_ Ödül @nanekekik Ödül @Beklenen2 E English_teacherrr Ödül @fyzanur ? @Canfeb @Ozlemlerhayallar @barga ? @MorVampirella ? @Birgaripyolcu06 ? Arrietty_ E-brulim Ödül @Periannem ? Hyt-123 @Tekrar dene Ödül Muaf @sserendipity ? CanTorun Anonimmm R Ruhumunfreski Ödül
SU YARIŞMAMIZ
Yarışma birincisi +2000 puanın sahibi olacaktır.
R Ruhumunfreski canım yatmadan önceki suyun kaç oldu daha da içerim demişsin?
İsim Cuma Su CanTorun 3 lt Anonimmm 2.5 lt R Ruhumunfreski 1+? lt Arrietty_ 2 lt @Canfeb 1.2 lt Hyt-123 2.5 lt @Ozlemlerhayallar 2 lt @nanekekik 2 lt @_Vera_ 2 lt @Tekrar dene 2.5 lt @Beklenen2 2 lt @pisi pisi kopatim 2 lt
CanTorun Cuma gününde en çok suyu içen çıtır oldu.Kendisini tebrik ederim.
E English_teacherrr bu listede Varsin canimCuma Puan Tablosu
Birkac hatirlatma
- Puan hesabi sizler tarafindan yapiliyor
Arrietty_ kaptanin yeni kurali. "Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren (Cumartesi ) odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde)" - Birbirinizin menülerini yorumlamayi unutmuyoruz. Es yarisi olmasada bunu aliskanlik edinmeliyiz.
HAFTANIN YARIŞI LESLİE VE ADIM ATMA
Kullanici Leslie Adım Toplam E English_teacherrr @esmeriiim @stitch @_Vera_ 13.000 adım 650 @pisi pisi kopatim @Beklenen2 @nanekekik @fyzanur @Ozlemlerhayallar 5.000 adım 250 @barga @MorVampirella @Birgaripyolcu06 Arrietty_ 14.800 adım 740 E-brulim @Periannem Hyt-123 2 mil 1 saat yürüyüş 450 @Tekrar dene @sserendipity @Canfeb 1 saat yürüyüş CanTorun 2 mil 35 dk yürüyüş 355 Anonimmm - 1 saat yürüyüş 240 R Ruhumunfreski 2 mil 40 dk yürüyüş 370
KIZLAR YÜRÜYÜŞLERİ ADIM OLARAK YAZARSANIZ DAHA ADİL BİR PUANLAMA OLUR.
Kuafordun dimi canim? Insanlik hali ama aliyorum.@_Vera_Arrietty_
Sabah ile geç kaldım koştur koştur gittim randevusu olan müşterilerime mahçup oldum
Neysee o yüzden kahvaltı yapmadım
Öğlen 2 de 2 tane lahmacun bol yeşillk
Akşam yemedim
3 lt su
1 ml lesile(105 p)
1 saat yürüyüş (240 p)
500 ip atlama (1000 p)
200 merdiven çıkma (600 p)
50 mekik (150 p)
Toplam puan (2095 puan)
Kankim özür dilerim seni menü de eklemişim ama su yarışında eklememişim kusuruma bakma yarın düzelticemKankim ben yok muyum listede acep ben mi göremedim
Misafir oldugu halde hicde kotu degil menülerin. Suyun da oyle.İyi akşamlar menümü yazayım şunu üzülerek belirtmek istiyorum hala ne spora ne de diyetime adapte olamıyorım malesef misafirim olduğu için pazartesi den itibaren tekrar konsatre olacağım inşallah
Sabah menemen ve çeyrek simit 1 dilim peynir ve incir li kürüm
Öğlen ve akşam birlikte 4 köfte 1 tane tavuk ızgara 1 patlıcan közü 2 bardak ayran
Suyum 2.5 lt 4000 adım
Arrietty_ Birgaripanne @_Vera_
Ya yaptım ama sandım ki ölmüşüm de benle oynuyolar tövbe tövbeOo Chloe Thing muthis zor. Masallah valla
Ben daha 30dk bisiklet cevirdim
P90x3 egzersizine donmeyi dusunuyorum.
Aksatmadan yapanlar cok guzel fit gorunume sahip oluyorlar. Benim vucud tipim baya bozuk. Anca oyle toparlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?