Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten çok doyurucu oluyor. Karbosu düşük proteini yüksek bir un çünkü.
Toplamda kaç grdan yaptın? 3 tanesinde kaç gr vardır?
Valla un yoktu insta da görmüştüm tarif nohutu geceden ıslattım içine bi kaşık yoğurt baharat tuz kattım pankek gibi yaptım ufak ufak pankekten daha küçük boyutu ama gramı bilemiyorum bide fatsecret de nası gircem bunu bilemedim oraya

İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardak
Gündüzde kalkar kalkmaz bı büyük bardak daha

İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardak
Gündüzde kalkar kalkmaz bı büyük bardak daha
Emzirme döneminde susuyor insan, bunu bir çok kişiden duydum. Belkide bebeğine karşı sorumluluğun olduğu için psikolojik susuyorsundur. Su içeceksin ki sütün olacak, yoksa yavrunu doyuramazsın. Amaaan ne bileyim gülüm ya hep deniyorum arttırmayı ama olmuyor bende bıraktım artık.

Güzeldi, hâkim savcılığa çalıştığım için savcı çok sıkmadı, erken geldim eve. Bu iki hafta da bu şekilde geçecek sanırım :)

Takimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecek

1 dilim yedim ya bugünden itibaren hersey yasak anlastik mi

Menü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdir su miktarlarini da ikimizde biraz arttirmaya çalışalım canım olur mu

Menü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdir su miktarlarini da ikimizde biraz arttirmaya çalışalım canım olur mu
Off şekerli malesef ya eşim şekerli almış sevmem de şekerli bir paketi iki kerede içtim

Takimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecek
Bizim böbrekler az su içince tıkırında çalışıyor, çok içince şaşırıyor garibanlar

Eşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayım

Sabah 1 dilim ekmeklen 3 kasık kadr sogan kavurmasi 5 seytin yedim

Öglen bise yemeedim

Aksam da 3 kaşık makarna yedim aralarda neskafe ictim 2 lt su icebildim cnkü bademciklerim şişti spor yapamadim

Bilmiyorum ki kuzanim hastaymış hastaneye gideceğim karaciğeri bittmiş çürümüş çok üzgünüm
Allah Şafi adıyla acil şifalar versin canım
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın

Ellerine saglik kaptanim
Bir kasik un ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…