- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Valla un yoktu insta da görmüştüm tarif nohutu geceden ıslattım içine bi kaşık yoğurt baharat tuz kattım pankek gibi yaptım ufak ufak pankekten daha küçük boyutu ama gramı bilemiyorum bide fatsecret de nası gircem bunu bilemedim orayaZaten çok doyurucu oluyor. Karbosu düşük proteini yüksek bir un çünkü.
Toplamda kaç grdan yaptın? 3 tanesinde kaç gr vardır?
İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardakGülüm kimse yapma niye yaptın demez, içebilenleri gaza getirir, benim gibi içermeyenleri de içebilenlere imrendirir
Çok denedim canım, suya neler neler katmadım üç gün yapsam dördüncü gün bıkkınlık geliyor. Sevemedim gitti su içmeyi. Hayır susamıyorum da nasıl oluyorsa
Emzirme döneminde susuyor insan, bunu bir çok kişiden duydum. Belkide bebeğine karşı sorumluluğun olduğu için psikolojik susuyorsundur. Su içeceksin ki sütün olacak, yoksa yavrunu doyuramazsın. Amaaan ne bileyim gülüm ya hep deniyorum arttırmayı ama olmuyor bende bıraktım artık.İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardak
Gündüzde kalkar kalkmaz bı büyük bardak daha
Güzeldi, hâkim savcılığa çalıştığım için savcı çok sıkmadı, erken geldim eve. Bu iki hafta da bu şekilde geçecek sanırım :)Hayirli pazarlar kizlar
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim
Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan
Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
@esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?
Tartıda belli olmasa neler yiyeceğim bir bilsenYeyin kiz börek size napsin benim vki 23 olsa ben seni bile yerim
Takimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecekGülüm kimse yapma niye yaptın demez, içebilenleri gaza getirir, benim gibi içemeyenleri de içebilenlere imrendirir
Çok denedim canım, suya neler neler katmadım üç gün yapsam dördüncü gün bıkkınlık geliyor. Sevemedim gitti su içmeyi. Hayır susamıyorum da nasıl oluyorsa
1 dilim yedim ya bugünden itibaren hersey yasak anlastik miPlanımız börek yemek ama sen açık vermişsin eşim bende dün bir dilim kahvaltıda yedim
Ne güzel de eş olmususuz borekli börekli
Afiyet olsun canım börek kaç dilim de bakayım bende cuma cumartesi hic ekmek yemedim
Bu gizli plan menülerimiz tabi gerçek menülerimizi cuma tartisinda paylaşacağımızı kimse tahmin edemez aramızda
Menü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdir
Anlaştık canım1 dilim yedim ya bugünden itibaren hersey yasak anlastik mi
Off şekerli malesef ya eşim şekerli almış sevmem de şekerli bir paketi iki kerede içtimMenü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdirsu miktarlarini da ikimizde biraz arttirmaya çalışalım canım olur mu
Borekseverler
Bizim böbrekler az su içince tıkırında çalışıyor, çok içince şaşırıyor garibanlarTakimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecek
Bilmiyorum ki kuzanim hastaymış hastaneye gideceğim karaciğeri bittmiş çürümüş çok üzgünümHyt-123 esim ne sporlar yapacaksin bugun
Ben spor olarak
10.000 adim
500 ip
30 dk karin egzersisi yapacagim
Eşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayımHayirli pazarlar kizlar
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim
Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan
Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
@esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?
Allah Şafi adıyla acil şifalar versin canımBilmiyorum ki kuzanim hastaymış hastaneye gideceğim karaciğeri bittmiş çürümüş çok üzgünüm
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsınEşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayım
Sabah 1 dilim ekmeklen 3 kasık kadr sogan kavurmasi 5 seytin yedim
Öglen bise yemeedim
Aksam da 3 kaşık makarna yedim aralarda neskafe ictim 2 lt su icebildim cnkü bademciklerim şişti spor yapamadim
Ellerine saglik kaptanimÖlcüm tablosu
Kullanici Baslangic Toplam -cm Kol Gögüs Bel Kalca/Basen Bacak Göbek Kilo Alp_BuRc 07.11.20 32 92 85 100 56 95 67.4 North River 07.11.20 31 97.5 92.5 122 62 104 84.0 E English_teacherrr 07.11.20 43 100 100 73 119 104.1 @JaneRizzoli 26.06.20 - 49 cm 25 87 65 92 52 71 64.2
Duzenledim hemen
Bir kasik un ekledimCok patates tuketmediysen menun guzel canim
aksam ki ekmek fazla geldi bana
Cekirdek te cok az demissin ammmaa
Umarim omlette un yoktur
Ben yulafla yapiyorum gerci oda cok farkediyor mu bilmem
Gecmis olsun canim umarim iyisindir
Bende evi supurup leslie yapayim
Dogru soylemis 2 3 gunden sonra belli olurmus
Ahh ah bende 57 58 olsam da kilom dusmese
Odul ogununu aksama birakmaman cok iyi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?