- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Sen baya düzene girmişsinSağol canım Valla bu hafta artık kaçarı yok eksi çıkmam lazım aralarda atıştırmayı kestim carb ı kestim akşamları yoğurt kürü yapıyorum bugun 2 mile leslie yaptım cepte sen neler yaptın eşim
afiyet olsunn menün şahane diyecek bişey bulamıyorum.Spora vakit bulamıyorum diyince görselde de kalemleri gördüm aklıma şey geldi bi öğretmene bir kızın velisi ses kaydı atmış hocam bir ebadan ders yapıyorsun bir zumbadan biz giremiyoruz doğrusunu yapta girek diyeSen baya düzene girmişsin
Buna çok sevindim
Benim menü de ekte
1 tk fıstık ezmesi daha var
Fıstık ezmesine çok düşkünüm ya. Onu bi engellemem lazım.
Spora vaktim yok ama bir saatten fazla temizlik yaptım bugün.
Su 1,5 litre şimdiklik ama artırırım
bakalim canim duruma gore. su an cok kotu degil muaf tutmana gerek yok. kotuye gitmez insallah da yuruyus vs yapabilirimçok geçmiş olsun canım spordan muaf tutayım bu hafta istersen seni oğlunla ilgilen
Ben et (kavurma ya da tavuk) patlıcanı, soğanı, domatesi halka halka doğrayıp hepsine sırasıyla diziyorum tencereye. Kısık ateşte kendi suyunda pişiriyorum. Ay dur bu hafta yapayım ben :)Ben bugun OMAD i erken bitirdim
Cok acikmistim. Su, cay artik yetmiyor gozum donmustu
Birde annemdeyim. Halbuki sabahdan yemegin bir kismini hazirlamistim.
Anne Evi cok tehlikeli benim icin. Evde Yemedigim kadar yerim burda.
Neyse aciktim ben Eve gidiyorum diyince annem bir Yemek icin gitcen mi dedialinazik yicem ben gitmem lazim desemde durdurdu beni. Hemen et cikardi patlican cikardi.
Koyuldum ise.
21 saatlik aclik sonrasi Ilk ogunumu yedim :)
Spor ve suyu daha sonra paylasacagim
Simdi 2 gun Alinazik yenir mievde eti hazirladim tek. Yapmasam da Olur ama ozaman patlicanli baska bisey bulmam lazim. Fikri olan?
Öğretmenler biliyor sanki doğrusunuafiyet olsunn menün şahane diyecek bişey bulamıyorum.Spora vakit bulamıyorum diyince görselde de kalemleri gördüm aklıma şey geldi bi öğretmene bir kızın velisi ses kaydı atmış hocam bir ebadan ders yapıyorsun bir zumbadan biz giremiyoruz doğrusunu yapta girek diye
Eviiiiitttt mukemmelliz
Nescafe icmeyelim canim bu hafta gerekirse sekersiz olsun canim. Bu arada nasil gidiyor spor yaptin mi canım yapmadiysan hemen kalk canimOff şekerli malesef ya eşim şekerli almış sevmem de şekerli bir paketi iki kerede içtim
Bu nedir Vera acil açıklama bekliyorum üstüme kuma mi getireceksin kızMerhaba yorgunluktan ancak girebildim. Sizin eşiniz @fyzanur ama rahatsızmış bu hafta isterseniz sizinle spor konusunda vs birlikte takılalım bu hafta ne dersiniz ben size de eşlik yapayım
Ben yarın dışarı çıkınca 2 çift zil alayım o zamanCuma adnan Oktar gibi alemci olucaz eşimmmm. Tartıya dicez senin kedi canını yiyim.Ben şimdi 3 mile leslie yapcam.
Canım ben yazin doğum yaptım çocuk emmeye başlayınca dilim damagim kuruyordu, şimdi öyle değil ama emzirme sonrası kalkıp içiyorum kastenEmzirme döneminde susuyor insan, bunu bir çok kişiden duydum. Belkide bebeğine karşı sorumluluğun olduğu için psikolojik susuyorsundur. Su içeceksin ki sütün olacak, yoksa yavrunu doyuramazsın. Amaaan ne bileyim gülüm ya hep deniyorum arttırmayı ama olmuyor bende bıraktım artık.
geçmiş olsun7 Kasım cumartesi
10.00: 1 yumurta+ 2 dilim peynir+ 1 simit
15.00: 1 mandalina+ 2 İnce dilim ayva
18.00: 1 tabak ıspanak yemeği
1.5 lt civarı su
Spor yok maalesef, karnım ağrıyordu
Arrietty_
@_Vera_
Birgaripanne
@bnnu
geçmiş olsun birşey yiyememissinEşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayım
Sabah 1 dilim ekmeklen 3 kasık kadr sogan kavurmasi 5 seytin yedim
Öglen bise yemeedim
Aksam da 3 kaşık makarna yedim aralarda neskafe ictim 2 lt su icebildim cnkü bademciklerim şişti spor yapamadim
Ohhh hava güzel herkes yürüyüşeHayirli pazarlar kizceler...
Sismaniye cok gecmis olsin oglusuna, tez zamanda iyilesir insaallah...
Kizimla torunum gelecek.
Sabahtan gittim uzuun uzuun yuruyusumu yaptim.
Parkla nasil da ozlesmisiz...
Bir set diz egzersizlerimi de yaptim.
Kaldi iki set...
Yesil cay keyfi yapiyorum.
super olmus menüde spordaArrietty_ , @_Vera_ , Sismaniye oglan cok mu hasta canim?
Yemek listelerini paylasamayacak gibiysen, duruma uygun bir prosedur de vardir belki...
Nihayetinde kuzucuk hasta.
Hayirli aksamlar...
Bugun neden bilmem, kostur kostur bir pazar oldu...
Limon suyuna bir hafta ara verdim.
Ilik pekmezli suyla gune basladim.
KAHVALTI:
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
5 cig findik
1 kapya biber
4 sivri biber
1 salatalik
1 dilim t.bugday ekmegi
Ince bir dilim az tuzlu sepet peyniri
1 bardak acik cay
ARA:
Limon dilimli yesil cay
OGLEN:
1 porsiyon z.yagli kapuska
1 kase ev yogurdu
ARA:
1 mandalina
5 misket uzumu
AKSAM:
Firinda levrek
Bol yesillik
SU:
3 lt su
SPOR:
Sabah yuruyusunde 10537 adim, 527 puan
30 dk diz egzersizi
90 puan
TOPLAM: 527+90=617 puan
Bugün başta baya mizirdandi ama dönüşte uyudu derdi uykuymus :)Ne güzel spor planları bunlar maşallahYapıldı mı bu şahane sporlar?
Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım spordan muaf tutuyorum seni.
ne güzel bir gün
2 saat yürüyüşten puanlarız 120*4:480
Ay kızını ısır benim yerime cadı parklarda gezmelere de gidermiş
Herşeyi ile perfect :)North River eşim 3 mile leslie tamam 3 bin adım da markete gittim geldim.Şimdi 2 mile leslie yapcam.menümü yazayım
sabah 2 köz kapya peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı bal
öğle 1 muz 2 kuru incir leblebi kahve
akşam yarım kase çorba 2 havuç kara lahana salata 1 yk domates sosu 2 köfte
su 3 lt olur yatarken
Öğretmen zumbaciysa demekafiyet olsunn menün şahane diyecek bişey bulamıyorum.Spora vakit bulamıyorum diyince görselde de kalemleri gördüm aklıma şey geldi bi öğretmene bir kızın velisi ses kaydı atmış hocam bir ebadan ders yapıyorsun bir zumbadan biz giremiyoruz doğrusunu yapta girek diye
Çok teşekkür ederimAh cok üzüldüm. Gecmis olsun
Gecmis olsun canim.
Nescafe yerine suya odaklan canim. Hastasin. Spor dan muaf tutariz seni @_Vera_
AMin inşallahhh canım sağol
Çok teşekkür ederim canımNe güzel spor planları bunlar maşallahYapıldı mı bu şahane sporlar?
Çok üzüldüm canım çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım spordan muaf tutuyorum seni.
ne güzel bir gün
2 saat yürüyüşten puanlarız 120*4:480
Ay kızını ısır benim yerime cadı parklarda gezmelere de gidermiş
Sorma canım boğazm ağrıyodu bademciklerim şişmiş korktum covid oldum diyegeçmiş olsun birşey yiyememissin
Hepimizin korkulu rüyası ilk etapta tabloları takip ederdik ama artık çoğu kişi test bile yaptırmadan evde geçiriyorSorma canım boğazm ağrıyodu bademciklerim şişmiş korktum covid oldum diye
Harikasın eşim afiyet olsun suyu arttır evet biraz bende paylaşıyorum şimdiSen baya düzene girmişsin
Buna çok sevindim
Benim menü de ekte
1 tk fıstık ezmesi daha var
Fıstık ezmesine çok düşkünüm ya. Onu bi engellemem lazım.
Spora vaktim yok ama bir saatten fazla temizlik yaptım bugün.
Su 1,5 litre şimdiklik ama artırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?