Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen baya düzene girmişsin
Buna çok sevindim
Benim menü de ekte
1 tk fıstık ezmesi daha var
Fıstık ezmesine çok düşkünüm ya. Onu bi engellemem lazım.
Spora vaktim yok ama bir saatten fazla temizlik yaptım bugün.
Su 1,5 litre şimdiklik ama artırırım

Eklentiler

• B061A2BC-04CE-4339-A346-7C0B7ABAB1C4.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 28
  • B03781DD-1145-48B2-82C6-9906E70B9899.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 24
North River eşim 3 mile leslie tamam 3 bin adım da markete gittim geldim.Şimdi 2 mile leslie yapcam.menümü yazayım
sabah 2 köz kapya peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı bal
öğle 1 muz 2 kuru incir leblebi kahve
akşam yarım kase çorba 2 havuç kara lahana salata 1 yk domates sosu 2 köfte
su 3 lt olur yatarken

afiyet olsunn menün şahane diyecek bişey bulamıyorum.Spora vakit bulamıyorum diyince görselde de kalemleri gördüm aklıma şey geldi bi öğretmene bir kızın velisi ses kaydı atmış hocam bir ebadan ders yapıyorsun bir zumbadan biz giremiyoruz doğrusunu yapta girek diye

Afiyet olsun kızlaaarr Ben bugün bir uyumuşum daha simdi uyandım iyice terledim simdi biraz daha şükür korktum valla covid mi oldum diye dısarıyada çıkmadım hic diyorum kendi kendime şükür toparladım yorgunluktan sanırım bugün ki menümü yazayım

Sabah kahvaltı 1 kaşık menemen 1 dilim tava böregi

Akşam yemeğim 1 kase tarhana çorbası

Hic su içemedim bugün uykudaydım simdi başlayacam yatana kadar 2 lt yi bitirmem lazım yarın tam gaz devam ediyorum bu arada OMAD ne ise onu araştıracam bakalım dayanabilirsem ben de ona başlayacam

Ben et (kavurma ya da tavuk) patlıcanı, soğanı, domatesi halka halka doğrayıp hepsine sırasıyla diziyorum tencereye. Kısık ateşte kendi suyunda pişiriyorum. Ay dur bu hafta yapayım ben :)

Öğretmenler biliyor sanki doğrusunu o kadar karışıyor ki. Yüz yüze-eba-zumba

Merhaba yorgunluktan ancak girebildim. Sizin eşiniz @fyzanur ama rahatsızmış bu hafta isterseniz sizinle spor konusunda vs birlikte takılalım bu hafta ne dersiniz ben size de eşlik yapayım
Bu nedir Vera acil açıklama bekliyorum üstüme kuma mi getireceksin kız
Cuma adnan Oktar gibi alemci olucaz eşimmmm. Tartıya dicez senin kedi canını yiyim. Ben şimdi 3 mile leslie yapcam.
Ben yarın dışarı çıkınca 2 çift zil alayım o zaman
Canım ben yazin doğum yaptım çocuk emmeye başlayınca dilim damagim kuruyordu, şimdi öyle değil ama emzirme sonrası kalkıp içiyorum kasten
geçmiş olsun

geçmiş olsun birşey yiyememissin

Ohhh hava güzel herkes yürüyüşe
super olmus menüde sporda

Bugün başta baya mizirdandi ama dönüşte uyudu derdi uykuymus :)
Herşeyi ile perfect :)
Öğretmen zumbaciysa demek

Çok teşekkür ederim canım

Menümü yazayım her cezaya razıyım öldürün beniii
Sabah kahvaltı yok
Saat 1 de kuzenimin evine gittim orda kuzenlerimle halamlar falan derken yedim yanii
Börek 2 dilim bir kase patates salatası şekersiz 6 bardak çay ve bir paket cips

Çok şükür kuzenim iyiymiş durumu ondan kutlama gibi bişey yaptık
Akşam yok
Spor şuanlık yok
2 ml leslie yapmayı düşünüyorum
Su 3 lt
@_Vera_ Arrietty_ Birgaripanne
Alp_BuRc

Harikasın eşim afiyet olsun suyu arttır evet biraz bende paylaşıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…