Canımcım aynısını tam da sana yazmaya niyetlenmiştim
Ben karbonhidrata bayıldığım için her türlü alternatifini buluyorum maalesefayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.
Tamam canım bana da uyar. Onlarda kabul ederseİyiyim eşim sen nasılsın.Pazar günleri kurallara pek uyamıyorum.En iyi perşembe cuma diyet kurallarına uyuyorum.O günlerde dışarıda olduğum için adım sayar da çok iş yapıyor sağolsun.Birgaripanne CanTorun arkadaşlar daha aktif gözüküyorlar.Belki bizi gaza getirirler.
Aslında aklıma geldi ama nebliyim herkes istediğiyle olsun didim@_Vera_ kura ile belirlesen rakip eşleri nasıl olur kaptanım?
Bence bu haftadan kurayı çek istersen kaptan yoksa seçim gerçekleşmeyecekAslında aklıma geldi ama nebliyim herkes istediğiyle olsun didimsevenleri ayırmak istemedim.Haftaya kura yaparız olmadı
15 kilo aldım canim toplam doğumdan sonra bir iki hafta içinde 10 kilo gitmişti sonra süt çoğalsın derken büyükler sağolsun bol şerbetli beslediler beniHareket gerçekten çok önemli canım, en azından yürüyüş yapılsa onun bile bayağı faydası oluyor ama işte sende durum farklıymış istesende hareket edemezmişsin. Toplamda kaç kilo aldın?
İnşallah ya inşallahAllah yardımcınız olsun canımallahtan ümit kesilmez belki biri bulunur yada senin demene göre ellerini vicdanlarına koyup yardım etmeye gönüllü olurlar inşallah.
İNşallah Allah razı olsun canımın iayy bende alıp denicem pirinç sevmediğim için pirinç kültürüm çok zayıf.
Allah sabır versin canım.
Rabbim şafi adıyla şifa versin.
senin menüde de canım tarhana çektiii iyi misu içiyim kaseye koyup Adımlar şahane menü ve su da şahane tebrik ederim.
Allah razı olsun canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin
Yaa ne güzel senin sayende 1. olacazbu haftaYemek sonrası yürüdüm biraz 6000 adım attım 300 puan da oradanCeyhans 750 bugünlük totalim
Dans etmeyi seviyorsa birlikte belli süre dans edin ben bazen spor yapmak istemediğimde baby shark videoları açıp cocukla dans ediyorum hareket olur diyeYaa ne güzel senin sayende 1. olacazbu hafta
Bende lesli yapayım dedim ama olmadı benim yaramaz bacağıma yapıştı yaptırmadı
Ellerinden öperim büyüklerimizin, keşke bize bu şekilde iyilik yapmadıklarını anlasalar.15 kilo aldım canim toplam doğumdan sonra bir iki hafta içinde 10 kilo gitmişti sonra süt çoğalsın derken büyükler sağolsun bol şerbetli beslediler beni
Öyle ama gel de anlat işte şimdi hatalı beslenmenin ceremesini cekiyorum. Emzirme süresince diyet yapamadım dogru düzgün artık azimliyim eski halime donmeye ihtiyacım var. Umarım sizin kilo serüveni böyle hatalı olmaz rahat bir hamilelik atlatırsınızEllerinden öperim büyüklerimizin, keşke bize bu şekilde iyilik yapmadıklarını anlasalar.
geçmiş olsun kaptanım neyin varIyi aksamlar
Berbat bir gun gecirdim desem?
Midem bulaniyor resmen
Sabah tost yedim
Aksam keto soganli yaptim 2 dilim yedim
1 de cookie
Agir geldi
Su 2 L
Spor
8bin adim
30dk Bikeerg
Alp_BuRc
Yediklerim agir geldigeçmiş olsun kaptanım neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?