Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yasakli dedigin hangisi?
Cok karbonhidratli olmus. Acikip durmadiniz mi?
Ödül diye birsey yok Cumartesi sonrasi. Yani Cuma ya Cumartesi 1 ögün yapabilirsin.
Ne yediysen onun kalorisine gore spor cezasi verecegim.
Bu aksam tablolar benden.
Ama tek tek Cuma dan kontrol edecegim

Aradan gozden kacirdigim fazla karbonhidratli ögünler var mi diye

Acıkıp durmaz mıyım, ondan dayanamadım sabah ekmek yoktu, dün akşamdan bitmiş. Yulafla idare etmek zorunda kaldım. İşe giderken poğaça yiyemezdim işte, çare yoktu sabah. Öğle o aç karnıma kısır, peynir ve bi dilim ekmekle nasıl durayım ama durdum. Akşam da salata,yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği ve bir çorba. Ceviz attım ağzıma tutsun diye. Çok zorlandım. İncirle süt içtim ara olarak, olmadı ceviz yedim yok olmadı, bugün. kahvaltısız olunca böyle oldu kalorisine bakıp yazayım

Afiyet olsun Abla. Cok kiskandim bolgesel egzersiz sureni. Masallah sana

Spor bildirimi
Leslie 45 dk 3 mile 315 puan (5000 adim )
Toplamda 11150 adım
Başka spor yapmadım bugün kabizliktan dolayı
Arrietty_ @_Vera_
Sende Harikasin yeni esim
Daha ne olsun. Cok iyi yapmissin. Vucudunu dinlendir biraz
Ben begendim. Zaten sen vucudunu taniyorsun. Dolu dolu yiyip aclik krizine girmeye Firsat vermiyorsun. Sporlar da sahane
Afiyet olsunnn. O keki duymuştum. Harika duruyooorrrr
Tesekkur ederim. Fazla geldi aslinda 2 dilim. Resmen 6 saat tok tuttu.
Kızlar ben bugün hiç giremedim kilo bildirimi yapamadım kaptanlardan özür diliyorum
Cuma: 70,4
Pazartesi: 70,6
Arrietty_ @_Vera_
Olur mu cankm
Cuma deil. Esas listede de degilsin. No problem olsaydin ensende biterdim Ilk online oldugun an
Karbonhidrat biraz fazla gibime geldi. Belki de tek bana oyle geldi
Adim harika
Su az
Arrietty_ @_Vera_
Sabah 1 yumurta 2 dilim kasar 1 tk fistik ezmesi 2 dilim ekmek domates 5 zeytin
Ara 1 trabzon hurmasi yarim mandalina
Aksam kuru fasulye salata 4 dilim turp 2 hamsi

Su 2 litre
Spor 5000 adim
Afiyet olsun canim
Az yemissin

Iyi aksamlar canim benim.
Nasil oldun?
Tabi ki nasil istersen. Ama izinden donmen icin 1 hafta daha gecsin derim. Sen gel aktif ol ben hazirim dediginde

Olur tabi canim
Dedi eski kaptan yardimcisi Arrietty_

Ooo eşim bugün sen coşturmuşsun sporu bravo. Ben bugün leslieden sonra dinlendireyim dedim mekik squat yarin halledicem artık. Kabizlik çözüldü gibi bi rahatladim

Çok geçmiş olsun canım
Sağol canım sabahları zencefil içiyodum belkide ondandır diye düşünüyorum
Bende bu akşam salatama sarımsak ve zencefil rendeledim biraz fazla oldu İnan sonrasında midem çok ağrıdı şimdi kekik çayı içiyorum. Aklında olsun mide ağrısına çörek otu da iyi geliyor hemen yarım çay kaşığı kadar ağzına atıp çiğneyerek yut
Melegimkorusun hosgeldin
Hem cocuk hem ev arayisi yeterince stresslidir. Sehir degisikligi de mi yapacaksiniz?
Yok canım aynı şehirdeyiz allahtan. birde ev tuttuktan sonra yeni ev düzeceğiz biz 2 yıldır yurtdısındayız ilk geldiğimizde eşyalı ev tutmuştuk kendi eşyalarımız Türkiye’deki evde. Coronadan dolayı nasıl tamamlayacağız esyaları bilmiyorum hepsi ayrı stres
Karbonhidrat biraz fazla gibime geldi. Belki de tek bana oyle geldi
Adim harika
Su az
Yok canım dediğin doğru karbonhidrat biraz fazla oldu farkındayım su da dışarıda olunca pek aklıma gelmedi

Ooo eşim bugün sen coşturmuşsun sporu bravo. Ben bugün leslieden sonra dinlendireyim dedim mekik squat yarin halledicem artık. Kabizlik çözüldü gibi bi rahatladim
Bugun de mekik yapmadim ama. Ab sit ups yapmayi aslinda cok seviyorum. Cunku gorunmeyen Karin kaslarim yaniyor ertesi gün. O hissi karnimda olunca seviyorum.
Yarin kalkinca 50 tane yapacagim

Harika bir gün olmuş canım ben pek aktif olamıyorum ev değiştireceğiz çok v arıyoruz Almanya da istediğin gibi ev bulmak deveye Hendek atlatmaktan zor
Allah yardımcınız olsun canım. Ev bulmak gerçekten zor, hemde fiyatlar bu denli artmışken. İnşallah gönlünüze göre dört duvarınızı bulursunuz

Iyi aksamlar canim benim.
Nasil oldun?
Tabi ki nasil istersen. Ama izinden donmen icin 1 hafta daha gecsin derim. Sen gel aktif ol ben hazirim dediginde
Tamam o zaman haftaya cuma daha iyi olurum Çok teşekkür ederim canımın için

yaaa bence ben sizinle daha çabuk toparlanırım
Sen gel ozaman canim
700. Etap da Bildirimsiz ciktin izne.
Cuma 702. Etap

Kurallar soyle ama sen saglik sebebi ile ayrildin izne.
Kilo durumun ne alemde tartildin mi hic?

Karar defterinden alinti :
2) Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Ancak üyenin izne çıkış sebebi sağlık sorunları kaynaklı ise dönüş için 2 hafta geçmesini beklemesi gerekmeyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…