Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende çok yıprandım hem bedenen hem ruh olarak ama arkadaş a nezle im korona olabilirim dedim cevap nezle sindir oldu insanlardan uzaklaşıyorum böyle böyle.
Uzaklaşmak değil aslında sizi siz olduğunuz için yanınızda olan insanlara yer verin hayatınızda sizi yaptığınız fedakarlıklar için yapmacık ilişkilere sokan insanlardan kaçın bu da bişeyi gerçekten yapmak istemiyorsanız net şekilde hayır deyin zaten bu şekilde ak ve kara belli olur siz insanlardan uzaklaşmaz aslında doğru insanları çevrenizde barındırmış olursunuz

Aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera. 23 yaşındayım. Birlikte çok güzel kilolar vereceğimize inanıyorum tasarımcı derken grafik tasarım mı mimari üzerine mi

CanTorun yazmıştım diye hatırlıyorum tesadüf gördüm, ay yaa . Etiketi

Bir de ilk sayfadan puanlama yapsan iyi olur.
Kaptanlarimiza kolaylik...

K Kafademi Hosgeldin aramiza
Ben Zeynep 33 yasindayim takim kaptaniyim. Yurtdisinda saglik calisaniiyim. Suan izinli oldugum icin sIk sIk burdayim :)

Kisaca takim kurallarimizdan bahsetmem gerekirse, hergun duzenli menu-su ve egzersizimizi yaziyoruz.
Haftalik es ve spor yarismalari yapiyoruz.
Pazartesileri kontrol amacli tartilip yaziyoruz, cuma gunleri ise en gec saat 17ye kadar tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Yeni uyesin ilk 2 hafta deneme suren olacak, sonrasinda listemize dahil olabileceks in :)
Ilk sayfada ki Ilk post da kurallarimiz var. Onlari okumani Rica edecegim

Sorun Varsa herzaman sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…