Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben egzersiz için bir uygulama kullanıyorum. Başlangıç modu ile 30 günlük. Dilerseniz sizlerde faydalanın. Hem daha düzenli oluyor hem de rastgele hareketler yapmamış oluyorsunuz. 60 kalorili 10 dk lık egzersizler. 30 günde kilo ver adı. Bu arada puanlamasını yapmam mümkün olmadığından onunla ilgili 3.gün VS tarzında yazsam yeterli olur umarım.

Yemekle ilgili fikir yürüten erkekler genelde boğadırda ben eşime bugün napsam diyorum bana kızıyor
Esim aksamdan yarin aksam ne yesek acaba diye planlama yapanlardan. Muthis bir damak zevki var, ascilar pisirdikleri degisik lezzetleri ona yedirirken basinda bekler. Icinde ne varsa tak tak soyler. Olmus, olmamis yorum beklerler. Diyet yapiyor olmasina herkes sasiriyor, kendi bile...

Evde yaptigim egzersizlerin faydasini gormeye basladim.
Bacaklarim, dizlerim her gecen gun gucleniyor.
Ustelik bu egzersizleri yaparken nefesimi iyi ayarlayip, karnimi da iceriye cektigimde, karin egzersizi yerine de geciyor. Karin bolgesi yaglari da her gecen gun eriyor...
Kol-omuz egzersizleri de agrilarima cok iyi geldi.

Kas kutlesini arttirabilirsem, yuruyus yapmiyor olmamin kilo vermeye cok da etkisi olmayacagina ikna oldum...

Tabi ki bolca sabir ve istikrar gerekli.
Yoksa insan Allah korusun kendini sakatlayabilir.

Tabi ki acik hava yuruyusunun psikolojiye olumlu etkisi yadsinamaz.

Onun da gunu gelir insaallah, saglik olsun...

Ahhaha gurme mi eşiniz

Kizlar ne kadar oldu hatirlamiyorum ama, kolojen takviyesinin de faydalarini gormeye basladim.
Ozellikle ayak eklemlerimden citir citir ses gelirdi, bir de bileklerimdeki yumusak dokulara aniden bir agri girer cikardi, onlar kalmadi...
Bilsem daha once kullanmaya baslardim.
Hem yatakta gecen 1 yil, hem menopoz sureci kolojen azalmasina sebebiyet vermis.
Gec de olsa canimin kiymetini bilmeye basladim. Aferin bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…