Aynen dicem17 zeytin çok canım ödemi atamazsın diyceksinki başka bişey yemiyorum ama olsun başka şeyler ye
17 zeytin çok canım ödemi atamazsın diyceksinki başka bişey yemiyorum ama olsun başka şeylerİyi akşamlar kızlar
kahvaltıyumurta
2 haşlanmış yumurta
17 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
öğle
6-7 kaşık kısır 🍽
ara
3 wasa (tesadüf gördüm alayım dedim)
1 kase yoğurt
akşam
2 dilim kepek ekmeği
17 zeytin
2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
su
İçemedim (750 ml)
spor
15 dak ayakta basit işler
20 dak ayakta basit işler
7777 adım
Arrietty_
@_Vera_
CanTorun
Biraz uzak dur canım turşu gibi ödem tutuyır su içimin iyi olsaydı belki kabul edilir de yinede azalt en azındanAynen dicemsağol yorumun için yarın çok iyi beslenicem inşallah ama zeytini seviyorum vazgeçemem şimdilik. Yarın çeşitli beslenicem
Zeytini ben de cok severim. Ama odem icin gunde 7 uzerine cikmiyorum. Cok faydasini gordum...Aynen dicemsağol yorumun için yarın çok iyi beslenicem inşallah ama zeytini seviyorum vazgeçemem şimdilik. Yarın çeşitli beslenicem
Sağol, su da bekletiyorum aslında ama haklısın aynı tip ben de düşündüm ödem olayını. Cuma beklediğim kiloya inmezsem zaten zeytini azaltırım direkt17 zeytin çok canım ödemi atamazsın diyceksinki başka bişey yemiyorum ama olsun başka şeyler
Biraz uzak dur canım turşu gibi ödem tutuyır su içimin iyi olsaydı belki kabul edilir de yinede azalt en azından
Sağol aynen. İşte cuma şişersem ödemi anlıcam yapmış mı diye ama mantıklı yapabilirZeytini ben de cok severim. Ama odem icin gunde 7 uzerine cikmiyorum. Cok faydasini gordum...
Az tuzlu tercih edebilirsin canim...Sağol aynen. İşte cuma şişersem ödemi anlıcam yapmış mı diye ama mantıklı yapabilir
Sabah ara öğünü:sirkeli su +1 fincan Türk kahvesi + 1 hurma+6 çiğbadem
Kahvaltı: 1 bardak süt + Granola
Ara öğün 1: filtre kahve + 1 çk hindistan cevizi yağı+ 1 hurma
Ara öğün 2:Kiraz sapı çayı+elma
Akşam yemeği: 1 kase et paçası +2 dilim tam buğday ekmek+domates söğüş+1 bardak ayran
Ara öğün 3:Maden suyu +1 gün kurusu +1 hurma
Su : 3 lt
Not=Hanımlar sabahları acıkmadığım için kahvaltıyı 12.de yapıyorum. Akşamları da sürekli acıkıyorum bu sebeple ara öğün sayım biraz fazla.
Spor olarak
8.55 dakika 81.7 kalori =63 puan(plates egzersizinden hesaplıyorum.)
30 dakika koşu bandı=120 puan
50 mekik=150 puan
2 saat ev işleri =240 puan
3000 adım =150 puan
Toplam=723 puan
Diyetisyen günüm yarın benim bu arada. Yarın tartı sonucu atsam olur mu?
Diyetisyen listesi normalde bu canım. Sadece akşam öğünü değişti. Sebze yemeği olmalıydı ama grip olmamak adına paça içmiş bulundum. İf diyetini duydun mu bilmiyorum 12de başlıyorum ben yemek yemeğe 6da bitiyor sonra 2 ara öğün oluyor akşam açlığı bastırsın diye. Normalde her sabah yumurta vardı ama yarın tartı günü olunca bugün hafif geçirmemi istemişti diyetisyen. Bu hafta çok uyamadım açıkcası listeye de. Yarın yenilenecek. Sizlerle beraber tam olarak uyacağımı umut ediyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim.Kendin bilirsin ama nacizane görüşüm şu ki
Sabah altın
Öğle gümüş
Akşam bronz
Öğün olmalı o nedenle sabah kahvaltını çok güçlü yapıp bunu gün içinde zaten yakabilirsin
Ekmeği öğle ve akşam öğünlerinde yer vermeyebilirsin
Sporun suyun zaten süper üstü
Sabah kahvaltı yapamıyorsan
Sabah öğle ikisini bir arada yapsan ara öğün miktarın da düşer
Yumurta tok tutan bir besin kahvaltında yer vermeni tavsiye ederim
Tabiki bunlar sadece tavsiye
Listen çok güzel bunlarla geçirebiliyorsan günü tebrikler canım. Yulaf lapasını yiyemedim ben hiç. Bu sebeple Granola yapıyorum. Onu da öneririm seversen. Suyunu arttırmak faydana olur bunun dışında herşey tamam gibi. Umarım bende böyle listeler paylaşırımİyi akşamlar kızlar
Çarşamba menüm
12:00
Yulaf lapası+ 4 badem+ 1tk fıstık ezmesi
15:00
1 cennet elması + 2yk kadar tahin+ 1 ceviz
18:00
Yeşil mercimekli salata+ az turşu
20:00
Yeşil çay, çok az nar
Su: 1,5lt
Spor: 10000adım: 500puan
Birgaripyolcu06
Diyetisyen listesi ise birşey diyememDiyetisyen listesi normalde bu canım. Sadece akşam öğünü değişti. Sebze yemeği olmalıydı ama grip olmamak adına paça içmiş bulundum. İf diyetini duydun mu bilmiyorum 12de başlıyorum ben yemek yemeğe 6da bitiyor sonra 2 ara öğün oluyor akşam açlığı bastırsın diye. Normalde her sabah yumurta vardı ama yarın tartı günü olunca bugün hafif geçirmemi istemişti diyetisyen. Bu hafta çok uyamadım açıkcası listeye de. Yarın yenilenecek. Sizlerle beraber tam olarak uyacağımı umut ediyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim çok. Fikirlerini paylaş tabiki. Çok memnun oldum.Diyetisyen listesi ise birşey diyemem
Kolay gelsin canım
Sağol, su da bekletiyorum aslında ama haklısın aynı tip ben de düşündüm ödem olayını. Cuma beklediğim kiloya inmezsem zaten zeytini azaltırım direkt
Ben suyu 3 lt ye tamamladımIyi geceler kizlar. Saat 21.30 olmadi ama felaket uykum var
Yarin gorusuruz
Menu bildirimlerinizi unutmayiniz
Bende menumu atayimIyı geceler kızlar nasılsınız
Mnumu yazıyorum
Saat 12 kahvaltı (domates salatalık yesıllık 2 dılım tahıllı ekmek yumurta 9 zeytın 1 kasık labne peynır
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
Aksam ıspanak kucuk tabak yogurt domates salatalık
1 tane tulumba tatlısı
Su 2 lt
5000 adım
Birgaripanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?