Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

17 zeytin çok canım ödemi atamazsın diyceksinki başka bişey yemiyorum ama olsun başka şeyler
Aynen dicem sağol yorumun için yarın çok iyi beslenicem inşallah ama zeytini seviyorum vazgeçemem şimdilik. Yarın çeşitli beslenicem
Biraz uzak dur canım turşu gibi ödem tutuyır su içimin iyi olsaydı belki kabul edilir de yinede azalt en azından

Sağol, su da bekletiyorum aslında ama haklısın aynı tip ben de düşündüm ödem olayını. Cuma beklediğim kiloya inmezsem zaten zeytini azaltırım direkt

Kendin bilirsin ama nacizane görüşüm şu ki

Sabah altın
Öğle gümüş
Akşam bronz

Öğün olmalı o nedenle sabah kahvaltını çok güçlü yapıp bunu gün içinde zaten yakabilirsin

Ekmeği öğle ve akşam öğünlerinde yer vermeyebilirsin

Sporun suyun zaten süper üstü

Sabah kahvaltı yapamıyorsan

Sabah öğle ikisini bir arada yapsan ara öğün miktarın da düşer

Yumurta tok tutan bir besin kahvaltında yer vermeni tavsiye ederim

Tabiki bunlar sadece tavsiye

Diyetisyen listesi normalde bu canım. Sadece akşam öğünü değişti. Sebze yemeği olmalıydı ama grip olmamak adına paça içmiş bulundum. İf diyetini duydun mu bilmiyorum 12de başlıyorum ben yemek yemeğe 6da bitiyor sonra 2 ara öğün oluyor akşam açlığı bastırsın diye. Normalde her sabah yumurta vardı ama yarın tartı günü olunca bugün hafif geçirmemi istemişti diyetisyen. Bu hafta çok uyamadım açıkcası listeye de. Yarın yenilenecek. Sizlerle beraber tam olarak uyacağımı umut ediyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim.

Listen çok güzel bunlarla geçirebiliyorsan günü tebrikler canım. Yulaf lapasını yiyemedim ben hiç. Bu sebeple Granola yapıyorum. Onu da öneririm seversen. Suyunu arttırmak faydana olur bunun dışında herşey tamam gibi. Umarım bende böyle listeler paylaşırım

Diyetisyen listesi ise birşey diyemem
Kolay gelsin canım

Iyı geceler kızlar nasılsınız
Mnumu yazıyorum
Saat 12 kahvaltı (domates salatalık yesıllık 2 dılım tahıllı ekmek yumurta 9 zeytın 1 kasık labne peynır
Ara turk kahvesı
Fıltre kahve
Aksam ıspanak kucuk tabak yogurt domates salatalık
1 tane tulumba tatlısı
Su 2 lt
5000 adım
Birgaripanne

Bende menumu atayim
Sabah
2 tk fistik ezmesi ben yaptim
Aksam
1 tabak tavuk sote
Salata
2 dilim ekmek
Su 1800
1 bardak dukan birasi
Spor 6000
Arrietty_ @_Vera_ burda yagis basladi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…